top of page

Mindennapi szemezgetésünk (15:28) 2021.11.18.


A katonaság szakszervezetének vezetője hivatalos levélben szólított fel minden tagot a demonstrációban való részvételre, külön a rendőrséget is. Biztosít minden állampolgárt arról, hogy semmilyen rendőri intézkedés a demonstrációban résztvevőkkel szemben nem fog történni. Külön kiemelte, hogy a jelenleg Lock Down-ban tartózkodók is következmény nélkül részt vehetnek a tüntetésen. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy Ausztriában a fegyveres testületek a fasiszta intézkedéseket hozó Kormánnyal szembe fordultak. Dőlni látszik a dominó!


​A Főváros vezetése bejelentette, nem fog a kormányra várni, hanem a Közgyűlés jövő heti ülésén dönteni fognak arról, hogy elrendeljék Budapest területén zárt terekben a maszkviselést. Emellett szombattól a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. intézményei, fürdői csak védettségi igazolvánnyal vagy az oltást igazoló dokumentummal látogathatók.


68 ország adatait elemezve, azt találták, hogy minél magasabb az országok lakosainak átoltottsága (teljes oltottságot figyelembe véve) százalékosan, annál több az 1 millió főre számított új COVID 19 eset (= annál több a friss SARS COV- 2 fertőzés).


Több mint 100 000 ember halt meg kábítószer-túladagolásban az Egyesült Államokban a 2021 áprilisával zárult 12 hónapos időszakban - derült ki az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) szerdán közzétett adataiból.


Egy volt rendőr egyetemistákkal szólalkozott össze a kelet-ukrajnai Harkiv metrójában, amiért a fiatalok helytelenül viselték az arcukon a védőmaszkot, azaz nem takarták el teljesen a szájukat és az orrukat is. A vita elfajult, a férfit a diákok szidalmazták, lökdösni kezdték, mire az többször a levegőbe lőtt, majd lábon lőtte az egyik egyetemistát. A férfi a hatóságok előtt önvédelemre hivatkozott.


Elfogadhatatlan, hogy aktivisták halálra rémisztenek fiatal nemzedékeket a saját félelmeikkel – vallja Michael Shellenberger. Az ismert amerikai természetvédőt kérdeztük klíma-optimista nézeteiről!


A tüntetők olasz zászlókat lengetve és „el a kezekkel a gyerekektől” jelszavakat skandálva fejezték ki ellenérzésüket a Green Pass ellen. Olaszországban október 15-től minden dolgozónak igazolnia kell az oltást, a negatív tesztet vagy a fertőzésből való közelmúltbeli gyógyulást.


Mark Rutte holland miniszterelnök új intézkedéseket kezdeményezett a koronavírus-fertőzések újabb hullámának megfékezésére. Ezt követően indultak el a demonstrációk.


A Tel Aviv-i Egyetem (TAU) szerdai közlése szerint az új technológia révén olyan kamerák és szoftverek fejleszthetők a jövőben, amelyek képesek lesznek életszerű helyzetekben észlelni a csalást és megtévesztést.

Az új fejlesztés 73 százalékos pontossággal állapította meg, hogy a vizsgálatban részt vevő személyek hazudtak-e. (1. Ez éppen elég ahhoz, hogy teljesen használhatatlan legyen. 2. Az alkalmazása csak átlátszó kovid-maszkoknál lehetséges. Tehát egyelőre ezért is használhatatlan. – a Szerk.)


Dr. Reiner Fuellmich és David Meiswinkle amerikai ügyvéd.


Fontos a Covid-igazolvány munkahelyi bevezetése, mert a vakcinák mellett erre is szükség van a járvány visszaszorításához – jelentette ki csütörtökön Bukarestben az Európai Bizottság (EB) belső piacokért felelős biztosa.249 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page