top of page

Mindennapi szemezgetésünk (15:31) 2022.07.02.

A kutatóbiológus azonban leszögezte, sosem ezért dolgozott, kiemelte, hogy célja az emberiség érdekében a tudományos fejlődés. (nu, ez is úgy van, hogy sok ostoba törtető az ő kitüntetésével fényezi enmagát)


Az ukrán néppel együtt érzünk, de semmi közünk a háborújukhoz. Ursuláék agymenéséhez pedig még annyira sincsen közünk! Mennyi szörnyűségnek kell még történnie ahhoz a világban, mikor érti már meg az emberiség, hogy az emberi egészségre kártékony gaztetteket nem szabad eltűrni, elviselni, mert ezek egy szűk réteg beteges, természet-és emberellenes vágyait tükrözik, akik az embert és a földünket csak kihasználható forrásnak tekintik? Te nem csak egy szám vagy, te nem csak egy bármikor tetszőlegesen felhasználható és elpöckölhető adat vagy, te az EMBER vagy! A nagybetűs ember vagy, aki valamilyen jól meghatározott céllal érkezett ide a földre.


Akkor az EU egy központilag irányított birodalommá válik.


A fegyverek korlátozott erőforrás, és időbe telik, amíg többet lehet előállítani belőlük. Hogyan fogja Amerika pótolni azokat, amelyeket Ukrajnába küld?


Kína népessége 45 éven belül a felére csökkenhet.


„Fekete-Győr András hazudott, amikor tudatosan félremagyarázta a napirend előtti felszólalásomban mondottakat: az, hogy minden szülőképes korú nőnek négy gyermeket kellene vállalnia ahhoz, hogy a magyarság lélekszámát tízmillió körül tartsuk, egy statisztikai tény, nem egy általam megfogalmazott elvárás a nők irányába” – kezdte válaszát Dúró. „Egyébként ha ismerné a családügyi szakirodalmat, akkor ő is tisztában lenne az általam elmondott ténnyel (mert egyébként meglepő lehet, de ezt sem én számoltam ki), ahogy azzal is, hogy Orbán Viktor tervei, miszerint kb. 2030-ban érjük el a 2,1-es termékenységi arányszámot, nagyjából hétmilliós csonkaországi lélekszámot jelentenek a következő évtizedekre” – részletezte.


Az egyiptomiak gyorsan cáfolták a nagy amerikai tervet az Irán elleni arab-izraeli katonai szövetségről.


Az alábbiakban közzétesszük a https://samueleckert.net/isolate-truth-fund/ honlapon megjelent felhívás fordítását. Előbb azonban néhány szó a vírus izolálás, kimutatás szakmai hátteréről. Tisztában vagyunk vele természetesen, hogy nem lehet sokéves kutatás, egyetemi oktatási anyag tartalmát néhány mondatban összesűríteni. (...) 1,5 millió eurót adnak annak a virológusnak, aki tudományos bizonyítékot nyújt be a koronavírus létezésére, beleértve a bizonyítás során tett valamennyi lépés dokumentált ellenőrzési kísérletét.Az oroszoknak a legnagyobb büntetés a NATO bővülése, nem az embargó.


A helyiek beszámolói szerint a mentők folyamatosan szállítják a sérülteket, nem hivatalos adatok szerint legalább két halottja is van az összecsapásnak.


Vadhajtások | TV (Brüsszel? Jupiter? Lapít, mint sündisznó a gazban... )


737 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK