top of page

Mindennapi szemezgetésünk – frissítve (18:52) 2022.11.11.„Szerintünk ugyanis nem a közös európai eladósodás jelenti a közös európai jövőt. Az európai jövő nem a nagy adóssághegyek felé van.” (nu, okos beszéd)


A csalásairól híres Pennsylvaniában politizáló Tony DeLuca már halott volt, mikor rá voksoltak. (kapcsolódó cikkünk: Egy újabb ellopott választás (Paul Craig Roberts jegyzete)


A választások megerősítették, hogy a floridai kormányzónak komoly esélyei vannak a 2024-es republikánus elnöki jelölésre.


A La Derniere Heure című belga napilap úgy tudja, a gyanúsítottat reggel meghallgató rendőrök azt kérték az ügyészségtől, utalják pszichiátriai kezelésre a későbbi késelőt. Kérésüknek az eljáró bíró nem tett eleget.


Boris Kollár, a Szlovák Országos Tanács elnöke a cseh-szlovák határon kialakult migránssátorhelyzet miatt a belügyminisztériumot vette célba, amelynek vezetője ellen bizalmatlansági indítványt nyújtanak be – írta az Euractiv. „Már régen le kellett volna zárni a határokat Magyarországgal. Itt a migránsok úgy kóborolnak, mint az egerek” – idéztre Kollárt a lap. A Szlovák Országos Tanács elnöke arról is beszélt, hogy tart attól, hogy a cseh és szlovák határ közelében található sátorvárosból – amelyben a becslések szerint mintegy 100 migráns él jelenleg – idővel egy „hatalmas város” nőhet ki. „Aztán mit csinálunk?” – tette fel a kérdést Boris Kollár.


Pedig a magyar álláspont világos: rossz tapasztalatunk van az uniós hitelfelvétellel, a koronavírus-járvány alatt felvett pénzből járó támogatást hazánk azóta sem kapta meg.


Annalena Baerbock bírálta Magyarországot, miután Szijjártó Péter és Varga Mihály is kijelentette, hogy hazánk nem támogatja a közös uniós hitelfelvételt, melynek a célja Ukrajna pénzügyi támogatása.


Támogatja a német szövetségi parlament, hogy az Európai Unió 7,5 milliárd euróval kevesebb uniós pénzt folyósítson Magyarországnak korrupciós és jogállamisági problémák miatt, az erre vonatkozó határozatot a Bundestag csütörtök éjjel fogadta el.


Ez rémisztően kevés lehetőséget hagy a Dnyeper jobb partján ragadt oroszoknak.


Törés mutatkozik az amerikai katonai vezetés és a Biden-adminisztráció között a háborúval kapcsolatban - számolt be a New York Times.


A Joe Biden adminisztrációt nem igazán érdekli az ukrán konfliktus megoldása, és azt csak Oroszország és Európa gyengítésére használja – írja a Global Times kínai kiadása. A szerzők úgy vélik, hogy a republikánusok Ukrajnának nyújtott támogatásának csökkentését szándékosan tették közzé az amerikai félidős választások előtt, és mivel a Kijev és Moszkva közötti esetleges tárgyalások kudarcot vallahatnak a Fehér Ház beavatkozása miatt, az európai szövetségeseknek nem lesz más választásuk, mint folytatni és növelni a gazdasági és energiaválság ellenére is Ukrajna támogatását.


Súlyos témák kerülhetnek terítékre.


1984-ben, közvetlenül azután, hogy Csernenko lett az új szovjet vezető, Valerij Jarinyics, az Elit Stratégiai Rakétahadsereg ezredese új pozíciót kapott, a Rakétafegyverek Főigazgatóságának helyettes vezetője lett. Ezt az ezredest bízták meg egy olyan hibás, részben automatizált rendszer tökéletesítésével, amely megtorló csapásként interkontinentális ballisztikus rakétákat indítana, ha a szovjet vezetést egy nukleáris bombázás során lefejezik. A rendszer – a hidegháború valószínűleg leghalálosabb projektje – a Perimeter, vagy informálisan a "Halott Kéz" nevet kapta. A rendszert 1983-ban állították hadrendbe.


Transzgender aktivista feljelentésére, bizonyítékok és parancs nélkül tartóztatták le a konzervatív értékvédőt, akiért most Budapesten is tüntetést szerveznek.


Egyre több szülő írja alá a petíciót, mivel nem akarják, hogy az LMBTQ-propaganda beszivárogjon az iskolákba.


A koronavírus-világjárvány által okozott megbetegedésben elhunytak hozzátartozóinak megsegítésére létrehozott, közhasznú tevékenységet végző alapítvány tevékenységében segédkezik a tisztifőorvos. (nu, ez igen morbid: vele ápoltatják az áldozatait)


Justin Trudeau egy kis propagandamontázst készít annak érdekében, hogy az embereket arra ösztökélje, hogy beadassák maguknak az oltást, amikor egy gyógyszertárban maszkot visel a kétértékű plusz influenza emlékeztető adagja alkalmából. Az injekció beadása után feláll, és azonnal leveszi a maszkot, miközben még mindig a gyógyszertárban van, egy zárt térben!

Fricz Tamás a Hit rádióban


Az is kísérleti génmanipulációs méreg kemikália, ugyanúgy, mint Covid vaxok!


A döntés várható volt. Lehet befáradni az irodába, vagy otthon maradva új állást keresni.

592 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page