top of page

Mindennapi szemezgetésünk (15:59) 2021.11.26.


Tíz magyarból hat ellenzi a koronavírus elleni kötelező védőoltás bevezetését – írta a Policy Solutions tanulmányára hivatkozva a 24.hu. A kormánypárti megkérdezettek körében 44 százalék volt azok aránya, akik beállnának a kötelező Covid-oltás mögé, 52 százalékuk viszont nem. Az elemzés szerint szerint a kötelező oltást még azok sem támogatják, akik be vannak oltva (náluk 51 százalékos elutasítottság), az oltatlanok körében pedig masszív az ellentábor (89 százalék).


Dr. Letoha Tamás kutatóorvos bejegyzésea gyerekek valódi veszélyeztetettségéről íródott: "Mivel az elkövetkező hetek erről fognak szólni, érdemes rápillantani az adatokra: a gyermekek COVID halálozása egyéb halálokokhoz viszonyítva (per 100.000 fő - BALRA) illetve kórházi kezelésre szoruló COVID ellátások száma a gyermekek körében az influenzához viszonyítva (JOBBRA), az amerikai CDC adatai alapján. Az amerikai adatok alapján a gyermekekre az influenza jóval veszélyesebb - nem beszélve a daganatos vagy a szív- és érrendszeri betegségekről."


Rengeteg mutációval rendelkező, fertőzőbb koronavírus variánst fedeztek fel Afrikában. A hír kipattanását követően sorra zárják le határaikat a világ országai a fertőzött afrikai országokkal szemben, komoly zuhanásnak indultak az utazási cégek részvényei a tőzsdéken, és rendkívüli ülést hívott össze a WHO. (Kapcsolódó írásunk: Vukics Ferenc: Szökevény vírusváltozat a láthatáron)


A Normális Élet Pártja feljelentette a nemzet oltás propagandistáját. XY folyamatosan nyilatkozik a sajtónak közéleti szereplőként, a covid járvánnyal kapcsolatban. Véleményünk szerint, a professzor úr kijelentéseiben hemzsegnek a megalapozatlan vagy egymásnak ellentmondó állítások, és ennek folyományaként állításai félrevezetőek, ígéretei felelőtlenek, „fenyegető” megszólalásai megalapozatlanok. Kérem, hogy indítsanak etikai eljárást XY úr kamarai tag kijelentései alapján, mivel nyilatkozataival többször és súlyosan megsértette a T. Kamara Etikai kódexét.


Ahogy azt a szombati tüntetésünkön megígértem, az alábbi nyílt levéllel fordultam Magyarország összes polgármesteréhez, kérve őket, hogy kövessék Ásotthalom példáját, és hozzanak létre átmeneti munkahelyeket azok számára, akik a zsarolás, kényszerítés hatására sem kérték a Covid-oltást.


Hol támadják meg valóban a zsidókat? Tényleg olyan rossz a helyzet Magyarországon, mint Nyugat-Európában? — tette fel a kérdést Veszprémy László Bernát a Mandineren megjelent cikkében, amelyet a Times of Israel angolul is közölt.


Epsteint mindössze másfél nap után levették az öngyilkossági megfigyelésről. A jelek szerint képes volt meggyőzni a környezetét, hogy ilyesmire soha nem gondolna, mivel az ellentétes a zsidó vallással. Bár a New York Times kiemeli, hogy egy rab hallotta, amint széttépte az ágyneműt, azonban Epstein testvére és ügyvédje kételyét fejezte ki az öngyilkossággal kapcsolatban.


Gansperger: Igen. Tehát felhívta a pénzügyi vezető hölgyet, hogy adja ki az igazolást nekem, küldje el, mert a Gansperger úrnak szüksége van rá. És b...zd meg, jött. (...) Van egy kis hölgy, (...) aki foglalkozik az ügyünkkel. Figyi, az naponta hívott, mi van. (...)


Egy arany-, egy ezüst- és két bronzérmet szerzett a magyar csapat a kolumbiai Csillagászati Diákolimpián, közölte a Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont. A magyar válogatott 48 ország több száz diákjával volt versenyben, egy héten át izgalmas asztrofizikai, égi mechanikai és kozmológiai feladatokat oldottak meg.

A zárónapon összesen 38 arany-, 66 ezüst- és 69 bronzérmet osztottak ki a fiatal csillagászok között.

„Különösen büszkék vagyunk az idén elért teljesítményre, hiszen a magyar olimpia történetében először hoztunk el aranyérmet, és ez fantasztikus dolog” – mondta Udvardi Imre felkészítő tanár, az IOAA nemzetközi igazgatótanácsának magyarországi képviselője.


A képen szereplő versenyzők közül a Szilaj Csikó főszerkesztőjének kettőt van szerencséje közelebbről ismerni. Takács Dóri bronzérmet szerzett, Varga Vázsony aranyérmet. Gyerekek, mit mondjak? Óriási! Tisztelt Olvasó, mit mondjak? Bocsánat! (VDGy)
303 megtekintés

תגובות


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page