top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:06) 2021.11.24.


Az északi területek ausztrál kormánya most katonákat és katonai teherautókat használ, hogy erőszakkal összeszedje az őslakosokat, akik pusztán olyanok közelében voltak, akiknek "pozitív" lett a koronavírus-tesztje. Azzal, hogy családokat rájuk szegezett fegyverrel választottak szét, az egyik legszörnyűbb jóslatunk vált valóra: katonai/orvosi hadiállapot, ahol az ártatlan civileket fegyverrel gyűjtik össze, és viszik őket olyan táborokba, amelyek lényegében covid koncentrációs táborok.


A norvég posta „When Harry Met Santa” hirdetésében Karácsony szenteste meleg szerelemre lel a Mikulás.


Az összeomlott brit menekültügyi rendszer évente több mint 1 milliárd fontba kerül. A belügyminisztérium legfrissebb adatai szerint a legutóbbi hullámok előtt is 125 ezer kérelem elbírálása volt folyamatban. Közülük 5900 ember egy véget nem érő jogi procedúra (amit Patel asszony „körhintának” nevez) eredményére vár, és körülbelül 39 500-an kitoloncolás előtt vannak. 2013-ban mintegy 47 ezer visszautasított menedékkérőt és külföldi bűnözőt deportáltak. Ez tavaly 8 ezerre csökkent. De még mindig jobb, mint az idei öt.


Itt a lakosság szinte teljes mértékben oltott (99,9–84,3%). Chattahoochee (Georgia), McKinley (Új-Mexikó) és Arecibo (Puerto Rico) megyékben a lakosság több mint 90%-a teljesen beoltott, és mindhárom „magas terjedési kockázatú” kategóriába tartozik. Ezzel szemben a CDC által „alacsony” fertőzőképességű megyéknek minősített 57 megye 26,3%-ában (15) a teljes beoltott lakosság aránya 20% alatti. (a Szilaj Csikóról átvett cikk)


„A számok megdöbbentőek. Ezek a gyűlöletbűncselekmények a zsidó élet minden területét érintik. A zsinagógák környékét. A kávézókat. Az utcákat”


Az 55 esztendős Antonio Kast német katolikus családból származik. Kilenc gyermek édesapja, és politikusként fontosnak tartja a magzati élet, a hagyományos házasság és a szülők jogainak védelmét. Tagja a katolikus Schoenstatt mozgalomnak is, amelyet 1914-ben alapítottak Németországban. A 2010-es években már aktívan politizált, 2019-ben saját pártot alapított.


A világon sehol nem halt meg egyetlen gyerek sem közvetlenül és kizárólag koronavírusban!

Elképesztő az a bűnös terrorista módszer, ahogy a gyerekeket és szüleiket becsalják, majd bele kényszerítik a gyerekek oltására, génmanipulációs kísérleti szerekkel.
Egy tökös osztrák buszsofőr... Az oltás gyilkosság355 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page