VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (16:29) 2021.08.20.Szent Istvánról pátosztalanul

A pápaság is aláhanyatlott fényben és befolyásban. II. Sylveszter maga, aki a koronát volt küldendő Istvánunknak, nem is választás útján érte el a tiarát, hanem III. Ottó nevezte ki pápává, Ravennában való időzése alatt. … Szent István mégis Rómából kért koronát és hittérítő papokat. Hogy mi vezette ebben, ma nehéz lenne megmondani.

MIKÉNT JÁRJUNK EL A GYEREK OLTÁSRA BUZDÍTÓ ISKOLAIGAZGATÓK ÉS HIVATALNOKOK INTÉZKEDÉSEI NYOMÁN

Tisztelt Igazgató Úr/Asszony! A gyerekek iskolai oltási programjával kapcsolatosan Ön által nekem küldött nyilatkoztatási felszólítás okán kérem az Ön szíves tájékoztatását az alábbiakról, még a kért nyilatkozatok augusztus 25-i visszaküldési dátuma előtt, mivel nagyon sok egymással ellentmondó információ érhető el a témában, és jó lenne tisztázni alábbiakban felmerült kérdéseket. Én magam nem vagyok virológus, hogy teljes körű szakmai felelősséget tudjak vállalni egy ilyen döntésért, ezért is kérem az Ön tájékoztatását.


A Nagy Mátrix: Bin Laden, Covid19, Made in China – Az egész “afganisztáni buli” egy rég megírt forgatókönyvc része? – Kína már hónapokkal ezelőtt készült a “nagy változásra”

Egyre inkább nyilvánvaló, hogy az afganisztáni események is annak a rég megírt forgatókönyvnek a részei, melyek szerint a globalista irányítók végrehajtják, vagy legalábbis szeretnék végre hajtani a Covid19 manővert. Ha az ember keresi az összefüggéseket, igencsak érdekes háttérképek bontakoznak ki. És minden mindennel összefügg…A “terrorista veszélyt” lecserélték “covid veszélyre”, az egész világot hülyének néző bábmesterek pedig görcsös igyekezettel szeretnék beteljesíteni világpusztító kontroll-projektjüket, ahol semmi nem az, aminek látszik.


Izraelben egyre megdöbbentőbb a “Covid-helyzet”: az oltások számával együtt nő az új fertőzések száma – Lehetséges, hogy maga a kísérleti vakcina okozza a bajt? Már “lila kódra” szigorítanak a hatóságok

A hivatalos jelentések szerint jelenleg Izrael számít a legjobban átoltott lakosságú országnak és ezzel párhuzamosan a legfertőzöttebbnek is – – állítja Prof. Bal Baler, izraeli egészségügyi szakértő, Y Y News lap cikkében. Ugyanott jelent meg az a feltételezés, miszerint az új és újabb , állítólagos