top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:30) 2022.01.03.
Az RKI (Robert Koch Intézet) adatai alapján ilyen arányokban támadja az Omikron az oltatlan, kétszer oltott és háromszor oltott embereket. Ebben a statisztikában csak azok szerepelnek, akiknek tünetük is van. Oltatlan 4,4%; 2-szer oltott: 68,6 %; 3-szor oltott: 27%. Lakosságarányosan is a legjobban az oltatlanok jönnek ki az összevetésből, őket követik a 3-szor oltottak.

Karácsony előtt Potsdamban rendezett "kiállítást" egy német férfi (Peter Ganz) azokból az elmúlt hónapokban megjelent Mainstream-sajtóhírekből, melyek oltásáldozatokról számoltak be. A 3560 összegyűjtött újságcikkből 600 került kiállításra.


Egy hongkongi tanulmány azt mutatja, hogy 3000 serdülőből 1-nél szívizomgyulladás alakul ki a Pfizer Comirnaty-"oltás" után. A Clinical Infectious Diseases folyóiratban november 28-án publikált tanulmány 12 és 17 év közötti oltott fiatalok egészségi állapotát vizsgálta Hongkongban 2021. június 14. és 2021. szeptember 4. között. A tudósok a következő megállapításra jutottak: "Az akut myocarditis/pericarditis (szívizom- és szívburokgyulladás) kockázata jelentősen megnő a serdülőknél a Comirnaty-"oltás" után, különösen a második adag után."

A Pfizer 6,7 milliárd dollárért felvásárolja az Arena Pharmaceuticals vállalatot, melynek fő terápiás területe az immunbetegségek és gyulladásos betegségek, többek között a szívbetegségek kezelése. A rengeteg oltás utáni mellékhatást figyelembe véve el kell ismerni, hogy van üzleti érzékük és igazán jövedelmező befektetésnek ígérkezik ez a befektetésük is.


Ezt követően készpénzt akart kivenni, azonban ezt az automata már csak abban az esetben hajtotta volna végre, ha ismerősöm bemutatja az automata monitorának a Covid státuszt igazoló QR kódot, amivel bement a bevásárlóközpont területére. Ezt nem tette, mert tisztában van azzal, hogy egy globális, emberiségellenes biotechnológiai hadjáratban az ember legyen óvatos az ilyen furcsákkal. Erre a bankautomata nem adott ki neki pénzt. Az illető nem férhetett hozzá saját, tisztességesen megszerzett pénzéhez azon a helyen, csakis úgy, ha megengedi a bank automatájának, hogy hozzáférjen ahhoz a QR kódhoz, mely a személy oltási adatait és ki tudja, még mit tartalmaz.


Tartalmaz egy képernyőképet a cikkünkről, rajta a „Flaws Reviewed” feliratú bélyegzővel, annak ellenére, hogy a Lead Stories cikk nem azonosított semmi hamis vagy valótlant a The BMJ cikkben.


Fogom a dobozomat, benne a hivatástudatom és a kitartásom széttépett darabkáival és kisétálok a civil életbe, hátha ott nem jelentek veszélyt senkire.


A kínai internetes óriás a Baidu elindította a “Metaverzum” – egy virtuális valóságban létező közösségi tér – saját verzióját, hogy felvegye a versenyt a korábban Facebook néven ismert Meta vállalatéval. Robin Li, a Baidu vezérigazgatója (virtuális) beszédet tartott, amelyben kijelentette, hogy a mesterséges intelligencia és az “ember-számítógép szimbiózis” “aranykora” van küszöbön.

Az internetes cég indoklása szerint a képviselőnő ismételten megszegte a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos hamis, illetve félrevezető információk terjesztése ellen hozott irányelveket mikroblogján. Egyebek mellett több figyelmeztetést is kapott, amiért megkérdőjelezte az oltások, illetve a maszkviselési szabályok hatásosságát. Neokohn: Marjorie Taylor Greene korábban antiszemita konspirációs teóriákat is terjesztett többek között a Rothschildokról, majd később azt állította, hogy “nem tudta, hogy zsidók voltak.”Az egyik államban többet fizetnek a fekete bőrű tanároknak és külön tantermeket biztosítanak számukra, míg egy másik állam iskoláiban csak a "színes bőrű családok" számára tartanak fenn játszótéri partikat.


Donald Trump volt amerikai elnök a Save America elnevezésű kampánystábján keresztül küldött közleményben jelezte, támogatja Orbán Viktort az újraválasztási kampányában. A magyar miniszterelnök szerinte csodálatos munkát végez Magyarországon.405 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page