VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:02)


Az anya nő, az apa férfi

Az alaptörvényben rögzítette kedden az Országgyűlés, hogy az anya nő, az apa férfi. A képviselők meghatározták a közpénz fogalmát, és újraszabályozták a különleges jogrend alkotmányban rögzített szabályait is. „Kirekesztő családpolitikát” emlegetve Gyurcsány Ferencék nem vettek részt a szavazáson.


A jó, a rossz és a csúf – íme az új román ortodox-sovén párt és vezérei

Mi történik, ha egy úzvölgyi sírgyalázó ultravezér, két, sortűzközeli, volt kommunista vértábornok és egy magyarellenes feljelentőgép találkoznak? Hát pártot alapítanak! Így született meg az AUR nevű szélsőséges formáció, amely legalább annyira maszk-, mint magyarellenes, és legalább annyira ortodox, mint soviniszta.


Aristo: SZERELEM TELJES HANGERŐVEL

Róbert, a hősszerelmes azonban még ennél is tovább megy. „… aki szerint ronda, az az esztétikai és szexuális szépséget nyilvánvalóan nem az emberben, hanem mondjuk a kecskében vagy a szamárban találja meg.” Ezzel nem túl rejtett utalást tesz Bencsik, mi több, az egész Fidesz szexuális irányultságára. Egy komplett pártot kecskebaszónak nevezni, pusztán azért, mert egyiküknek nem tetszik Tímea államnő, nem kis merészség, még decibel úrtól sem. Nem is beszélve arról, hogy az egész úgy tűnik, mintha Róbert szerint Szabó Tímea szexuális vonzerejének közvetlenül a kecskék és szamarak lennének a kihívói. Ami – lássuk be – nem túl hízelgő és súlyos kihívás elé állítja a férfi társadalmat: Tímea vagy a kecskék. Nehéz választás ez.


Svéd vizsgálóbizottság: Svédország nem tudta megvédeni az idősotthonok lakóit

A 10,3 millió lakosú Svédországban a járvány kitörése óta mintegy 341 ezer fertőzöttet regisztráltak, akik közül több mint 7600 haltak bele a Covid-19 betegség szövődményeibe.


A Google nem guggol le a betlehemi jászolhoz

Még mielőtt azt hinnénk, hogy közös nevezőn vagyunk a Karácsony Ünnepeltjét tekintve, jobb ha tudatosítjuk magunkban: a Google nem kér a „Jézuskából”. A sunyi véleményterror áldozataivá válunk. Óvatosan érzékenyítenek bennünket és gyermekeinket, és azt üzenik: a Földön járt Isten születésének ünnepéről jobb nem beszélni.

A Dominion szavazórendszer bíróság által elrendelt auditálása arra a következtetésre jutott, hogy a Dominion szavazógépek szándékosan vannak úgy megalkotva, hogy csalásra legyenek alkalmasak és nem véletlen hibáról van szó!

Michigan államban a bíróság és Kevin Elsenheimer bíró által elrendelt auditálást az Allied Security Operations Group (ASOG) végezte el és azt tapasztalta, hogy 68%-os hibával dolgozik a szavazatok összesítésében. A jelentés megjegyzi, hogy a hibás szoftver jóval meghaladja a Szövetségi Választási Bizottság által elfogadott 0.0008 százalékot.
15 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek