VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:42)


OLTÁSÁLDOZATOK HÍREI 4. CIKK (2021.ÁPRILIS 14.)

KÜLDJENEK MINÉL TÖBB HÍRT EZUTÁN IS, MERT KELL ÉBRESZTENI AZ ALVÓKAT ÉS FELRÁZNI A BIRKA DOKTOROKAT. Az orvosok egy része ugyanis abban a tévhitben él, hogy megéri oltani, mert még mindig jobb az a néhány halott és megvakult ember, mint a rettenetes kórság, ami az oltás nélkül kialakulna és mindenkit elpusztítana. Szörnyű ostobaság, vagy inkább merénylet! A COVID betegség populáción belüli halálos áldozatainak aránya jóval kevesebb, mint 0,01% – ez nem súlyos járványra utaló adat, ami miatt mindenkit oltani kellene. (Ld. még itt.)


VAJON TUD-E RÓLA A MAGYAR LAKOSSÁG?

57. § (1) A védőoltás célja a fertőző betegségekkel szembeni aktív, illetve passzív védettség kialakítása. (2) * A miniszter rendeletben határozza meg azokat a fertőző betegségeket, amelyek esetében a) életkorhoz kötötten, b) megbetegedési veszély esetén, illetőleg c) külföldre történő kiutazás esetén a kiutazó költségén kötelező védőoltás elrendelésének van helye. * Ezekből kiindulva a következő kérdések merülnek fel: 1. Jelenleg Magyarországon nincs egészségügyi minisztere. Ki rendelheti el helyette szükség esetén a kötelező védőoltásokat? 2. Vajon történt-e/történik-e részletes széles körű lakossági tájékoztatás a jelenlegi COVID vakcinákkal kapcsolatosan? A széleskörű tájékoztatás alatt az érthető, hogy ismeri-e a lakosság, hogy • Nem hagyományos eljárással történt a vakcinák engedélyezése, hanem sürgős illetve gyorsított eljárással. Megtörtént-e a tájékoztatás, hogy kettő között mi a különbség? Ha nem, akkor miért nem?


A VATIKÁN BANK VOLT VEZETŐJE ELÍTÉLI A „SZCIENTIZMUS” ÚJ VALLÁSÁT A COVID-VÁLASZ KAPCSÁN

A tudománytól megfosztott politikai tudományosság eredménye egy új szcientista vallássá nőte ki magát. A gyógyszer lobbi és a kormányok jól kitömött felelőseit már nem érdeklik a tudományos vizsgálatok. Az un. államérdek és “egészségvédelem” “közjó” szerintük minden alapvető emberi jogot felülírhat. Egy kérdésem van, mégis ki hatalmazott fel benneteket erre? Ugyanis ezek nem szerepeltek a választási kampányban, és nem is kapott erre egyikőtök sem felhatalmazást. Ezt úgy hívják: korrupció szabad rablás, és népírtás, hazaárulás.


884.BEKIÁLTÁS: Mellébeszél az ellenzék

Hallgatom Elek Istvánt – az 1980-as években a József Attila Kör vezetőségi tagját, több vidéki lap szerkesztőjét, a magyar Demokrata Fórum alapító tagját, előbb e párt, majd a Fidesz országgyűlési képviselőjét, 2002 és 2004 között a Heti Válasz főszerkesztőjét, 2009-ben a Lehet Más a Politika egyik alapítóját – a Reggeli Gyorsban. (Klubrádió, 2021.04.13. 9:35–9:50, a címkép jobb oldalán.) Nem először adja elő, hogy amennyiben győz a következő parlamenti választáson az ellenzék, akkor rendszerváltást hajt végre. Nos, ez porhintés.


"Férfiként kemény életem volt, békére vágyom" – Apácának állna egy "transznő" Belgiumban

Eefje Spreuters egy "transznemű" belga katolikus biológiai férfi most azon igyekszik, hogy kolostorba vonulhasson és apácává váljon, vagy ha ez nem sikerül, olyan rendet hozzon létre, ahol a hozzá hasonlóak otthonra lelnek.


Meglepő: sorban állnak a párizsi diákok Hétvégén több száz diák és más rászoruló állt sorba Párizsban, hogy élelmiszercsomagot kapjanak a Linkee jótékonysági szervezettől. Az eseményre több mint 900 ember regisztrált. "Franciaországban a bizonytalanság egyre erősebb" – mondta Julien Meimon, a Linkee élelmiszbank vezetője.


Kaszálnak a magánlaborok: egyre több oltott ellenőrizteti, hogy van-e antitestje az oltások után Rusvai Miklós virológus a Népszavának nyilatkozott arról, hogy a megkapott vakcina hatásosságáról hogyan lehet meggyőződni. Mint mondja, az ELISA-tesztnevű teszttel nagy pontosságú laborvizsgálattal kimutatható. A dolog szépséghibája, hogy ezt kizárólag magáncégeknél lehet elvégeztetni - az ára pedig 10 és 20 ezer forint között van. Ez a teszt ugyanúgy alkalmas a betegségen átesettek és a beoltottak védettségi szintjének megállapításához. Egy ilyen - nem olcsó vizsgálatnak a második oltást követő 10-12. nap után van értelme.


Az amerikai hírszerzés csúcsvezetője szerint Kína „példátlan” fenyegetést jelent

A Kína jelentette „példátlan” fenyegetésre figyelmeztetett az amerikai Országos Hírszerzési Igazgatóság (DNI) vezetője szerdán a washingtoni kongresszus globális kockázatokat értékelő meghallgatásán.

57 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek