top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:06) 2021.09.27.


Ez csak a kezdet! 21 amerikai állam Biden ellen dönt! Tartsd tiszteletben a szabadságunk!


Dr. Cacovean Adrian romániai szívsebész főorvos igen érdekes és lássuk be súlyos jelenségre hívta fel a figyelmet Facebook oldalán. Mert mindaddig, míg több millió oltatlan ember egészséges marad, miközben a folyamatosan oltottak megbetegednek és meghalnak, az egyértelműen azt fogja igazolni, hogy ez az egész nem egy járványról és az emiatt kifejlesztett védőoltásról, hanem egy biológiai fegyver kipróbálásáról, tiltott emberkísérletről, magyarán NÉPIRTÁSRÓL, TÖMEGGYILKOSSÁGRÓL szólt.


Norvégia a feloldással azon skandináv országok csoportját erősíti, amelyek immár korlátozások nélkül élnek. Svédország nem is vezette be a más országban alkalmazott intézkedéseket, Dánia pedig egy hónappal ezelőtt megszüntette a korona-korlátokat.


„Az egészségügyi igazolvány nem az egészségről szól! Ez egy oltási igazolás, és ez politika. Vagy aláveted magad az akaratuknak vagy megfosztanak a jogaidtól. Olyanok leszünk, mint a Kínai Kommunista Párt. Ez diktatúra."


Az olyan közintézmények, mint a mozik, éttermek vagy edzőtermek, most már csak negatív teszttel, oltással vagy azok számára látogathatók, akik felépültek a covid fertőzésből. Ez szombattól érvényes minden 13 év feletti hollandra.


A Rumble-A Testimonies Project azért jött létre, hogy platformot biztosítson mindazoknak, akik érintettek voltak a covid-19 oltások megszerzése után, és hogy biztosítsák hangjuk hallását, mivel az izraeli média nem hallja őket. Reméljük, hogy ez a projekt egyre több embert ösztönöz majd arra, hogy elmondja a történetét. az összes tanúvallomás megtekintéséhez...


Az erőszakkal való fenyegetés tetten érhető lényegében mindegyik ellenzéki miniszterelnök-jelölt börtönt, kézivezérelt koncepciós eljárásokat kilátásba helyező, az alkotmányos rend felborítását hirdető üzeneteiben. Ezek akár büntetőjogi értékelést is nyerhetnek – mondta a Demokratának dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, európai jogi szakjogász.


A 2020-as választás előtt az amerikai média és a Big Tech eltemette a Biden család ügyleteiről szóló híreket, arra hivatkozva, hogy azok egy „orosz dezinformációs kampány részei”. Csakhogy kiderült: a hírek igazak voltak.


Szerbia nem lépett Koszovó területére, mert a Kumanovói megállapodás értelmében nincs joga, hogy ezt megtegye, majd hozzátette, Szerbia nem fog bevonulni Koszovó területére a hadseregével, mert az a célja, hogy békés úton oldja meg a problémákat – írja a Szabad Magyar Szó.


Dr. Reiner Füllmich összegzi a Covid-19 pandémiát elkövetők elleni jogi ügy legújabb fejleményeit. (2021. Szeptember 15.)


Brüsszel szorongatni akarja Közép-Európát, de a hurok körülötte is feszül, ezért komolyan át kell gondolnia térségünkhöz való viszonyát – jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Sieci lengyel konzervatív hetilapnak adott megjelent interjúban.


Svájc, a nyugat-európai országok közül közel utolsóként megszavazta az egyneműek házasságának legalizálását. A döntést, amely a házasság mellett az örökbefogadást is lehetővé teszi a homoszexuálisok számára, a polgárok 64 százaléka támogatta.


Karl Hecht orvos és tudós csaknem 100 évre tekint vissza. Szakmai életében számos egészségügyi problémával foglalkozott. Egyik tanítása: az embernek szüksége van a természetre, hogy egészséges legyen. Éppen ezért a most 97 éves férfi elutasítja az olyan fejlesztéseket, mint az emberek biotechnológiai optimalizálása. "Ezt perverz, szörnyű tendenciának látom, amelyet az emberek elvileg elutasítanak."


Miközben a világ egyre több országa a korlátozások feloldását, a zöld kártya eltörlését, az oltás kényszer beszüntetését határozza el, Izraelben egyszemélyes, centralizált döntéshozó kezébe kerül az ország vezetése, a koronavészhelyzet irányítása.

  • Bármely izraeli állampolgár magánlakásába beléphet a rendőrség, házkutatási engedély nélkül.

  • Bármely izraeli állampolgár magánlakásában akár erőszakot is alkalmazhat a rendőr a vészhelyzet törvény betartatása érdekében.

  • A kormány dönti el mi a bűnelkövetés, a parlament megkérdezése nélkül.

  • Ezen vészhelyzet törvény betartatásának felelőse egyszemélyben a kormányfő!


144 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page