top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:12)Mostanában több cikket, elemzést olvasok, hogy mennyi jó dolog származhat ebből a világjárványból. (...) És sehol nem olvasom, sajnálkozva; mint hullnak az öregek. S amikor közlik a halálozási híreket, ó milyen felszabadultan, s megnyugtató szándékkal közlik; csak krónikus betegséggel megvert öregek hunytak el. És semmi részvét, szegények, hogy megfulladtak, és milyen értékesek lehettek, míg nem kerültek a lélegeztetőre. Mintha csak azt lelkendeznék, semmi probléma, miként a nép egyszerű gyermeke mondja, hullik a férgese.”


Trónváltás történt: a Gallup felmérése alapján tizenkét éve először már nem Barack Obamát tisztelik legjobban az amerikaiak. Joe Biden csak a harmadik helyen végzett.


Hatalmas pusztítást végzett egy nagyrészt migránsokból álló banda szilveszter éjjel Bécs belvárosában.


A CDU-nak bizonyos tartalmi kérdésekben el kell határoznia magát. Interjú.


Az aggályok ellenére azonban már számos légitársaság, köztük a Lufthansa és a Swiss Airlines, már le is szerződött a mozgás korlátozására megoldást kereső CommonPass nevű applikáció használatára, kérdés azonban, hogy az utazás digitális útlevelekhez való kötése mennyire sérti a be nem oltottak jogait.


26 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page