top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:34) 2021.12.28.

Szép lassan lekerül a maszk? (Szilaj Csikó értesülés)

Tegnap este zárt térben megtartott rockkoncerten voltam fiammal. Azt vártuk, hogy kötelező lesz a maszk, stb. De nem! Kb. 400 emberből 2-3 emberen volt csak. Vegyes, 25-70 éves kor közötti összetételű volt társaság, de zömében idősebbek. Semmit sem ellenőriztek. Állítólag 500 fő alatt védettségi igazolvány nélkül is látogatható egy-egy ülős rendezvény, ahol azért nincsen teljesen megtiltva az állva szórakozás sem.


Megszületett az egészségügy dolgozók védelmében az FMOEDE Független Magyar Orvosi és Egészségügyi Dolgozói Egyesület. Az egyesület fő célja az egészségügy területén dolgozó orvosok, ápolók, és egyéb egészségügyi szakdolgozók érdekképviselete, különösképpen az egészségügyi dolgozókat ért negatív diszkrimináció ellen való fellépés elsődlegesen, amely a szakmai álláspontjuk miatt éri őket.


Mai írásunkban áttekintjük, milyen előzményei voltak a világtörténelem legnagyobb pénzösszeg-átcsoportosító eseményének, a 2020-ban kezdődött Covid-19 pandémiának.


V. Németh Zsolt országgyűlési képviselővel és feleségével, Molnár Klárával beszélgettünk a hosszú és harmonikus házasság titkáról, a nagycsaládos lét szépségeiről, a Krúdy Gyula-féle idegenvezetésről, a világ végéről, valamint arról, hogy miért van szüksége egy politikusnak a népzenére.


Lehetővé teszi, hogy drága és bonyolult, sokszor nagy stábbal készített élő közvetítéseket helyettesítsünk ezzel a kompakt és könnyedén kezelhető megoldással. Ezzel időt és költséget is lehetséges megtakarítani.


„A világjárvány sürgőssége miatt a (PHAC) a mobilitási adatokat, például a cellatornyok helymeghatározási adatait gyűjtötte és használta a COVID-19 válaszadás során” – mondta a szóvivő a National Postnak. A program létezésére először a Blacklock’s Reporter hívta fel a figyelmet.


Erősen borzolja a kedélyeket egy eset, ami a bajor városban, Schweinfurtban történt vasárnap este, amikor több százan tüntettek a koronaintézkedések és a közelgő kötelező oltás bevezetése ellen.


Alexander De Croo belga miniszterelnök "kész megfontolni", hogy kötelezővé tegyék a koronavírus elleni védőoltást Belgiumban – közölte a La Libre Belgique című napilap hétfőn.


Akik még mindig abban reménykednek, hogy amennyiben elfogadják a korlátozásokat, a zsarolást, a rájuk kényszerített oltásokat, akkor minden majd vissza fog állni a régi kerékvágásba, azok nem csak önmagukra és családjukra életveszélyesek, hanem az egész emberiségre.


Izraelben tavaly december vége óta 6 524 391, ötévesnél idősebb személyt – az ország lakosságának 70,16 százalékát – oltották be legalább egyszer a Pfizer/BioNTech vakcinájával. 4 208 300-an, a lakosság 45,25 százaléka már három oltást kapott.

488 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page