VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:47) 2021.07.18.Figyelmeztetést adott ki a WHO a harmadik oltással kapcsolatban, rendkívüli óvatosságra int

A szervezet szerint a tudományos adatok nem igazolják, hogy egy harmadik dózisra is szükség lenne. Orbán Viktor magyar miniszterelnök a pénteki rádióinterjújában jelentette be, hogy Magyarországon lehetővé teszik a harmadik oltást az embereknek.


Merkely Béla: Az antitestmérés nem mutat egyértelmű eredményt

A harmadik oltás felvételére buzdít Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora is. Szerinte nem az antitestszűrés mutatja meg, szükség van-e erre. (Kapcsolódó cikkünk: A COVID-19 FEDŐNEVŰ VILÁGURALMI HADMŰVELET MEGFEJTÉSE. VII. Kovidvakcinák – a világ szélhámossága – a Szerk.)


Kétszer oltották, így is koronás lett a brit egészségügyi miniszter

Hihetetlen, de Sajid Javid számára az, hogy oltottként újra pozitív lett, nem az oltások hatékonytalanságát/ felelslegességét bizonyítja, hanem azt, mennyire jók, hiszen csak enyhe tünetei vannak. És persze ki is használta oltások népszerűsítésére. (Kapcsolódó írás: A mutánsok világjárványának valós veszélye – a Szerk.)


"A szólásszabadság nem abszolút emberi jog" mondja Helle Thorning Schmidt, a Facebook felügyelőbizottságának tagja, Dánia korábbi miniszterelnöke

"Ezt más emberi jogokkal kell egyensúlyban tartani." Ezt a Politico Europe csütörtöki rendezvényén mondta. Jó tudni, hogy gondolkodik egy dán miniszterelnök és a Big Tech közösségi média vezetősége... (VilagHelyzete megj.)


ROMÁNIA: A 20 milliós ország 120 millió vakcinát rendelt

Florin Cîțu miniszterelnök azt közölte, hogy Románia 120 millió adag COVID-19 elleni vakcinát rendelt meg egy olyan uniós stratégia alapján, amely a helyzettől függően lehetővé teszi viszonteladásukat vagy adományozásukat – írja az erdély.ma.


Több százezernyi ember tüntet Párizsban és a francia városokban a covid-terror és a kötelező oltás ellen – „emlékeztetőoltásként” egy nyaktilót is felállítottak az egyik téren(+videó)

Több százezer francia polgár vonult szombaton utcára Párizsban és több Franciaországi városban. Az emberek a covid-terror ellen tüntetnek, a kötelezővé tett kísérleti vakcina és az úgynevezett „védettségi igazolvány” megnevezésű covidbárca ellen.
89 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek