VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:38) 2021.07.19.Ami dr. Robert Malone-t, az mRNS technológia feltalálóját is aggasztja: A legjobban beoltott országokban nő legjobban a megbetegedések száma!

Valami nagyon furcsa dolog történik: Európában sok olyan helyen, ahol a lakosság nagy részét már beoltották, megugrott a megbetegedések száma. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a 15 legkevésbé beoltott országnak nincs problémája. Egy bizonyos ponton ennek a problémának a tagadása fájdalmas lesz.


A Pfizer nem támogatja az oltóanyagok kombinálását

Nem támogatja a legnagyobb tömegben alkalmazott vakcina gyártója az oltóanyagok felcserélhetőségét és kombinált alkalmazását, amíg erre nincsenek tudományos bizonyítékok.


Jobboldali újságírót deportál Ausztrália. Megsértette a karanténszabályokat

Kitoloncolják Ausztráliából Katie Hopkins brit jobboldali újságírót, miután megsértette az ország karanténszabályait – írja a CNN. Hopkins Sydney-be repült, egy televíziós szereplés miatt, ám nagy felháborodást okozott egy közösségi médiás videója, amelyben maszk nélkül nyitott ajtót ételfutároknak. A jelenleg érvényes szabályok szerint minden Ausztráliába beutazóra két hét karantén vár, és akkor is maszkot kell hordani, ha ételfutár érkezik hozzájuk. Ezen felül még harminc másodpercig várni is kell az étel átvétele előtt, hogy minimalizálják a fertőzés veszélyét.


DR. CHARLES HOFFE A COVID VAKCINA OKOZTA BETEGEIRŐL

Politikusaink azt mondják, hogy hallgassunk a tudományra. Itt van Dr. Charles Hoffe, orvos, akit egyszerűen nem hajlandók meghallani vagy egyáltalán tudomásul venni. Vajon ez lesz az évszázad bűne világvezetőink részéről?


Koronavírus: a WHO szerint még veszélyesebb variánsok jöhetnek

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) arra figyelmeztet, hogy egyre veszélyesebb koronavírus-variánsok jelenhetnek meg a következő hónapokban – írta meg az IFL Science. „A bizottság aggódik, hogy a járványt lecsengettként kezeljük, amikor még messze vagyunk a végétől” – mondta egy sajtótájékoztatón Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a szervezet főigazgatója. „Ugyanígy érdemes figyelmeztetni az embereket az újabb variánsok megjelenéséről, amelyek potenciálisan veszélyesebbek lehetnek, mint a korábbiak, és elterjedhetnek világszerte.” A WHO arra is felhívja a figyelmet, hogy a lezárások feloldása segítheti az újabb mutációk kialakulását.


Ioana Mihăilă, a végleges szőrtelenítésből megtollasodott báb-egészségügyi miniszter most a „beoltatlan”orvosokat fenyegeti és zsarolja

A tipikus marionett-politikusok mintájára most Ioana Mihăilă jól beidomítva szajkózza a globalista gazdáktól kapott szöveget s rémítget negyedik hullámmal, fenyegeti azokat az egészségügyi dolgozókat, akik nem hajlandóak beadatni maguknak a kísérleti Covid-szert. Már az is jelzésértékű, ha orvosok és ápolók tömegesen nem kérik a több mint gyanús szert, ami nem nevezhető még védőoltásnak sem, csak egy különös géntechnológiás kísérleti valaminek.


Részben magyar lehallgatási botrányról cikkezik a világsajtó: Szijjártó külföldi titkosszolgálatok érintettségét is vizsgálná

Sajtóhírek szerint Magyarországon többeket lehallgathattak egy izraeli kémprogram segítségével


Folytatódik a zűrzavaros Covid19-show: Angliában megszűntek a “járványhelyzet” miatti jogi korlátozások

Boris Johnson miniszterelnök közleménye szerint mostantól „az egyéni ítélőképességre és felelősségérzetre” helyezik a hangsúlyt, de „továbbra is elvárás, hogy az emberek vigyázzanak magukra és másokra”, mert várhatóan folytatódik a koronavírusos esetek számának növekedése. „Ha most nem nyitunk, azt a kérdést kell feltennünk magunknak, hogy nyitunk-e valaha is. Most jött el a megfelelő pillanat” – mondta Johnson, hozzátéve, hogy a nyitást óvatosan kell végrehajtani, mivel a vírus még mindig jelen van, és a delta variáns rendkívül fertőző.


Szabadon bocsátják a terrorizmus vádjával elítélt székelyeket

A terrorizmus vádjával elítélt székely férfiaknak hat hónap múlva lejár a büntetésük. Beke Istvánt és Szőcs Zoltánt 2018. július 4-én ítélte 5-5 év letöltendő börtönbüntetésre a bukaresti legfelsőbb bíróság, terrorista cselekmények, illetve ezekre való felbujtás miatt. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) kézdivásárhelyi, illetve erdélyi elnöke ellen hozott ítélet általános megdöbbenést váltott ki az erdélyi magyarság soraiban, hiszen az első fokon eljáró Bukaresti Táblabíróság megalapozatlannak tartotta az ügyészség által összeállított vádirat nagyobb részét, és csak 11, illetve 10 hónap börtönbüntetést rótt ki rájuk, amennyit már korábban vizsgálati fogságban töltöttek.


HARMINC NAGYKÖVETSÉG ÁLL KI A BUDAPEST PRIDE MELLETT

Közös nyilatkozatot adott ki harminc, Magyarországon megtalálható nagykövetség és 12 külföldi kulturális intézet a szombatra meghirdetett 26. Budapest Pride Fesztivál alkalmából, melyben támogatásukról biztosították a fesztivál résztvevőit és rendezőit.


Toroczkai László: CSATÁT NYERTÜNK A FACEBOOK ELLEN!

A Szegedi Törvényszék első fokú ítélete értelmében a Facebooknak vissza kell állítania a 2019 májusában, az EP-választások előtt törölt, akkor 207 ezer követővel rendelkező oldalamat, meg kell szüntetnie a politikai cenzúrát, és 100 millió forint sérelemdíjat kell fizetnie számomra. Az első csatát megnyertük.


Betiltott harangszó Balatonberényben… avagy, az újabb csatavesztés

...És eszembe jut a harangozás megszüntetéséről hallva, hogy támadják a magyar kormányt, mert a gyermekek egészséges nevelését igyekszik biztosítani a pedofil-ellenes törvénnyel. És a keresztény egyházak úgy hallgatnak ebben az ügyben, mint ama bizonyos a fűben. Nem áll oda a kormány mellé a keresztény egyházak ökumenikus tanácsa, az egyházak vezetői nem adnak ki kommünikét, s nem szólítja fel híveit egyik keresztény-keresztyén egyház sem arra, hogy álljanak ki Krisztus parancsai mellett, amely parancsok ezt a törvényt is alátámasztják. Ehelyett jóízűen kóstolgatják a lassan fesztivállá degradált Eucharisztikus Kongresszus süteményét…


Több százezernyi ember tüntet Párizsban és a francia városokban a covid-terror és a kötelező oltás ellen – „emlékeztetőoltásként” egy nyaktilót is felállítottak az egyik téren(+videó)

Több százezer francia polgár vonult szombaton utcára Párizsban és több Franciaországi városban. Az emberek a covid-terror ellen tüntetnek, a kötelezővé tett kísérleti vakcina és az úgynevezett „védettségi igazolvány” megnevezésű covidbárca ellen.
97 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek