top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:41) 2021.09.12.

Alábbi összeállításunkból nyilvánvalóvá válik, hogy a gyógyszerügynök/titkosügynök Karikó Katalin, korántsem a lángelméjű, embertömegeket megmentő tudós, hanem egy sátáni manipuláció egyik sötét figurája. Akire inkább illik a “gonosz tudós” mintsem a jóságos, zseniális feltaláló szerepe.


A magyarság a történelemben mindig is küldetésének érezte, hogy híd legyen Kelet és Nyugat között – emelte ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton, amikor a Parlamentben fogadta a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyházi vendégeit.


A közlés szerint Orbán Viktor átadta Ferenc pápának annak a levélnek a másolatát, amelyet IV. Béla magyar király IV. Ince pápához intézett. A levél mellett megkérte a pápát arra, hogy ne hagyja elveszni a keresztény Magyarországot.


Ferenc pápa a hívőkhöz fordulva azt mondta, engedni kell, hogy „a találkozás Jézussal az eucharisztiában átalakítson bennünket, ahogyan átalakította a nagy és bátor szenteket, akiket tiszteltek, mint Szent István és Szent Erzsébet is”. „Csakúgy, mint ők, mi se elégedjünk meg kevéssel: ne érjük be egy olyan hittel, amely csak a szertartásokból és az ismétlésekből él.”


Szeptember 15-től minden ágazatban, kivéve a sürgősségi ellátás területét, mindenkinek rendelkeznie kell oltási vagy gyógyultsági igazolással, illetve negatív teszttel. Ez egyaránt vonatkozik a szolgáltatókra és a szolgáltatások igénybevevőire. A kormány kötelezővé tette továbbá a maszk viselését zárt térben és szabadtéren is, amennyiben nem tartható be az emberek közötti másfél méteres védőtávolság.


A Nyugat kapitulációja az iszlamisták előtt A nyugati társadalomban elterjedt a szélsőségesség egy másik fajtája: az, amely mindenekelőtt a sokszínűséget hirdeti, és a nem-nyugati gondolkodással szembeni bármilyen kritikát eleve rasszistának tekint.


A CBDC, azaz központi bankok digitális valutáinak bevezetése történelmi mérföldkő az emberi szabadság, szabad kereskedelem tekintetében. Amennyiben megvalósul az, amit mind a BIS és IMF szeretnének, hogy bekövetkezzen, azaz a CBDC bevezetésre kerül, bankok eddig soha nem látott mértékű felügyeletet tudnak gyakorolni kereskedelmi tevékenységünkre és ezáltal szabadságunkra. Ezt párosítva a digitális igazolási technológiák bevezetésével és elterjedésével (oltási igazolás) – köszönhetően a COVID manővernek – egy orwelli világ megvalósulása elkerülhetetlen.


A világhírű színész Till Schweiger és kollegái nem hallgatnak tovább! Till Schweiger, négy gyermek édesapja és sok más német híres előadóművész készítették el a Schutzfilmet. Ebben hívják fel a figyelmet, hogy nemcsak az oltás elől, de az intézkedések elől meg kell védeni gyermekeinket!


Nem meglepő, hogy egy olyan fiatalkorúnak, mint az Egyesült Államok, nehézséget okoz egy bölcsebb, idősebb civilizációval szemben helytállni.


Töredékekben áll rendelkezésünkre olykor a magyar ősiség, sokszor kell rekonstrukciót végrehajtanunk. Mi kell ehhez? Bátorság, alkotóerő, kreativitás, de ez nem minden. A vér joga számít: magyarnak születni, benne élni mindenestől ebben a kultúrában. Ez feljogosít arra, hogy akár több ezer évre visszamenőleg is kiegészítsük a történetet – mondta Toót-Holló Tamás


Heinz Pommer fizikus megállapításai szerint a World Trade Center pusztulását nem két repülőgép becsapódása okozta, hanem nukleáris robbanószerkezetek! Most hallgassa meg, hogyan jutott erre a következtetésre, és milyen párhuzamokat talál a jelenlegi koronaválsággal.


TÜNTETÉS A MAGYAR ORVOSI KAMARA SZÉKHÁZA ELŐTT Bejelentett és jóváhagyott rendezvény. Budapest, Szondi u. 100, a Hősök tere mellett szept. 15-én, szerdán 12-14 óra között. Eleged van abból, hogy a Magyar Orvosi Kamara szűkkörű országos vezetése rendszeresen próbálja megfélemlíteni azokat az orvosokat, akik kimondják az igazat a kovid-fasizmusról, az egészségügy tönkretételéről, a lakosság rutin szerű félelembe taszításáról? Eleged van a pártpolitikus Kincses Gyula megnyilvánulásaiból? Akkor itt a helyed a tüntetésen. Véleményünket, még ha az kellemetlen is a diktatúrának, EL FOGJUK MONDANI.147 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page