top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:07) 2021.09.24.

Zoran Milanović: „Minden napom a CNN és pár másik mainstream csatornával indítom, és azon gondolkozom, hogy most én nem vagyok normális, vagy ők őrültek meg!? Pánikot terjesztenek, félelmet keltenek! A kezdetektől fogva! Oltasd be magad, majd oltasd be magad újból és újból! Meg kell tudnunk, hogy mi ennek az őrületnek a célja?! Nincsen élet kockázat nélkül, ezernyi komolyabb betegség van, amibe az emberek megbetegedhetnek és meghalhatnak! Mi meg 1,5 éve csak a covidról beszélünk! Újév óta csak nonszensz dolgokat kell hallgatnom!”


Kurugöl hangsúlyozta, hogy a babáknál semmilyen mellékhatás nem jelentkezett, még akkor sem, ha magas dózist kaptak. A professzor hozzátette: rendkívül jó antitest-szint alakult ki a szervezetükben, legyen szó akár hat hónapos, akár egyhónapos csecsemőkről. Az eredményeket rövid időn belül egy neves folyóiratban teszik közzé – jelezte az orvos. Kurugöl szerdai kijelentéseit a török közvélemény egy része nagy felháborodással fogadta. A Twitteren eddig hatvanezer bejegyzés szerzői követelték a férfi letartóztatását.


A vakcinák jelentik az egyedüli megoldást és tudják megvédeni az emberiséget a világjárvánnyal szemben – jelentette ki felszólalásában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az ENSZ-közgyűlés 76. ülésszakának általános vitáján New Yorkban.


Az ENSZ feltett szándéka, hogy az Agenda 2030 segítségével megszabadítja az emberiséget a szegénység és az ínség zsarnokságától és meggyógyítja bolygónkat. De valóban erről van szó? Ha alaposabban górcső alá vesszük a céljait, egészen más képet kapunk.


Az eseményt övező közhangulatot és a rendőri „túlbiztosítást” elemezte a Vasárnapnak Kővári János


A tömeges oltási kampányokat követően világszerte számos jelentés érkezett a diáksportolók súlyos oltási sérüléseiről, valamint az egyébként egészséges fiatal diákok rejtélyes haláláról.


A rektori körlevél szerint a Covid-19 járvány mellett egyre jobban terjednek az adenovírus, a parainfluenza és a rhinovírus okozta megbetegedések is.


„Minden kapcsolatukat elvesztették a valósággal, annyira túltolták a biciklit, hogy az most már a lakosság többsége számára is látható” – mondja a német baloldali véleményvezérlésről Birgit Kelle. A neves német újságírónővel a vasárnapi választásról, a német lakosság és a médiaelit véleménykülönbségeiről és arról beszélgettünk, kire is szavazzon egy egyszeri keresztény német.


Németországban úgynevezett „emberbarátok” szerdán a neten egy halállistát kezdtek el terjeszteni, amely azoknak az embereknek a nevét tartalmazza, akiket egy baloldali-szélsőbal választási győzelem esetén „ki kell oltani”. Krisztina Koenen beszámolója.


A New York-i aktivista szerint az oltási útlevél rasszista összeesküvés, hogy az éttermek kizárhassák a fekete vendégeket.


"De akik itt összejöttek, azok tudják, hogy az erős családból lesz az erős közösség, és az erős közösségből az erős nemzet. Civilizációnk fennmaradása érdekében és ha meg akarjuk őrizni, illetve továbbadni a következő generációknak azokat a jogokat, kiváltságokat és érdekeket, amelyeket oly fontosnak tartunk, akkor a legfontosabb feladatunk, hogy megőrizzük a család erejét"


A COVID-19 elleni oltást követő két héten belül meghalt több mint 40 boncolt holttestben körülbelül egyharmaduk okozati összefüggésben halt meg. "A limfociták minden szervben ámokfutásban vannak" – mondta Lang professzor.
***

167 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page