top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:17) 2023.01.14.
"Ez azért van, hogy a gyermek biztonságban legyen. Ha a gyermeke megérint valaki mást, akár beleegyezik, akár nem, bármi megtörténhet. Ez sérüléshez vezethet, valaki nagyon kényelmetlenül érezheti magát, vagy valaki nem megfelelő módon érintkezik."


Terjedelmes cikkben járt utána a Lakmusz nevezetű magyar tényellenőrző portál, hogy a hazai sajtóban elsőként a Heteken megjelent hír igaz-e, mely szerint azért tartóztattak le egy nőt egy birminghami abortuszklinika előtt, mert magában imádkozott.Annak ellenére, amit a mainstream média próbál elhitetni velünk, a Világgazdasági Fórum nem próbálja rendbehozni a világot az emberiség számára. A világ népességének egy aprócska kisebbsége számára próbálják rendbe hozni a dolgokat. És ennek érdekében megpróbálnak téged megtörni. Talán érdemes lenne jobban odafigyelni. Tudtad például, hogy a WEF tanácsadója, Bill Gates szabadalommal rendelkezik olyan technológiára, amely az embereket használja fel az energia hasznosítására? Ha ez nem lenne elég zavaró, Gatesnek van egy második szabadalma is, amely "kizárólagos jogot" biztosít neki az emberi test "számítógépesítésére". Ez nem vicc. Gates olyan szabadalmat kért – és kapott –, amely kizárólagos jogot biztosít neki a tested felett – írja a NewsPunch.


Kit Knightly-nek az Off-Guardianban megjelent írása briliáns okfejtéssel mutat rá: A nyugatitól eltérő kínai járványkezelés ugyanannak a jól megrendezett pandémia-színháznak a része, amelynek végén a Nagy Újrakezdés és a totális ellenőrzés vár ránk.


A volt pártelnök szerint az uniót nem Orbán Viktor veri szét, hanem a „hitvány Európai Bizottság”, amely konkrétan megsérti a jogállamiságot.


Az uniós pénzekért a lengyelek is engednek az EU jogállamisági nyomásának A lengyel kormány pénteken átvitte a parlamenten a Legfelsőbb Bíróságról szóló törvény módosítását. Ez az EU egyik feltétele ahhoz, hogy Lengyelország hozzájusson a helyreállítási alap pénzeihez.


"Halálos integrációs hiba"Svédország migránsbandák terrorjába süllyed AK-47-esekkel, kézigránátokkal vannak felszerelkezve a migránsbandák. – Ilyet korábban nem láttunk – mondja a svéd rendőrkapitány. – Svédország brutális bandaerőszakba süllyed – írja a Bennfentes.net. Svédország fuldoklik a súlyos bűncselekményekben, lövöldözésekben és bandaháborúkban. Nemrégiben még robbanások is megrázták a skandináv idillt. Hogy jutottunk idáig? – kérdezi a német Bild.

Amerikai lap: Orbánt igazolni fogja a történelem Rod Dreher szerint a következő hat hónapon belül az USA-nak döntenie kell, hogy saját magát vagy Ukrajnát fegyverzi fel.


Egy biztonságpolitikai szakértő szerint Putyin így modernizálni tudja haderejét és reformálni az orosz társadalmat.


A First Draft News, egy mára megszűnt nonprofit szervezet, amelyet a baloldali milliárdos, Soros György Open Society Foundations finanszírozott, kulcsszerepet játszott a Twitter előkészületeiben, hogy 2020-ban leállítsa a Hunter Biden laptop-sztorit - derül ki azokból a belső dokumentumokból, amelyeket Michael Shellenberger szerző az Elon Musk "Twitter Files" részeként hozott nyilvánosságra. Shellenberger szerint az Aspen Institute 2020 szeptemberében tartott egy képzési gyakorlatot a média képviselői és a közösségi média vezetői számára olyan hipotetikus adatszivárgások kezeléséről, amelyek hasonlóak voltak az októberben kirobbant Hunter Biden laptopjáról szóló jelentéshez. Claire Wardle, a First Draft News korábbi ügyvezető igazgatója és társalapítója a Shellenberger által közzétett e-mail szerint a gyakorlat egyik résztvevője volt.


Konzervatívabbak és vallásosabbak a Demokrata Párt fekete szavazói, mint a fehérek – derül ki egy friss felmérésből. Ez gondot okozhat a demokratáknak.


Washington megüzente Jeruzsálemnek, hogy nem akar váratlan meglepetéseket és szövetségese minden lépéséről tudni kíván.


Január 12-én hunyt el az az 59 éves világi misszionárius, aki 1993-ban alapította a Remény és Szeretet Misszióját, amely több mint 600 hajléktalant és menekültet fogad be és segít tucatnyi épületében. Gazdag családba született, de 26 éves korában mindent hátrahagyott, hogy remeteként és zarándokként Assisi Szent Ferencet kövesse.


718 megtekintés

Коментари


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page