VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (18:43)


Szakálltilalom lehet a dániai egészségügyi intézményekben

A Statens Serum Institut (Állami Oltási Intézet) nem javasolja bizonyos típusú szakállak viselését az egészségügyi intézményekben, mert az állítólag gyengíti a maszkok hatását – írja az Erdély.ma dániai tudósítója.


Viszlát, marxizmusban fogant Ódry Színpad!

„E művészek hivatása, hogy a szocialista realizmus követelményeinek megfelelően alakítsák ki az új magyar színház- és filmművészetet, amely formájában nemzeti, tartalmában szocialista, minden műfajában híven tükrözi a valóságot és amely a magyar népköztársaság szocialista építő munkájának optimizmusát sugározza.”


Húsz év börtönt kaphat egy gyógyszerész, aki tönkretette az oltásokat

Közölték: a 23 éve gyógyszerészként dolgozó férfi azt hitte, módosítják az oltások az emberi DNS-t, valamint mentális problémákkal küszködött, válófélben volt, és fegyvert is vitt a munkába. Kiderült, hogy a férfi összeesküvés-elméletekben hitt, írják.


Össztűz zúdul négy amerikai női focistára, mert nem voltak hajlandóak letérdelni

A legnagyobb gyűlölet Carli Lloydnak, az ország történelmének 4. legeredményesebb góllövőjének jutott, akit már a meccs utáni sajtótájékoztatón számonkért tettéért a The Philadelphia Inquirer újságírója, de neki is kifejtette, hogy őt senki nem kötelezheti térdelésre. A négy hős: Carli Lloyd, Julie Ertz, Kelley O’Hara és Lindsey Horan.


A „hitoktató”, aki nem érti a keresztáldozat lényegét

Sokaknál kiverte a biztosítékot Lukácsi Katalin szerdai „holokauszt-megemlékezése”. Túl azon, hogy nekem eszembe nem jutna Trianonról, a délvidéki mészárlásról, a Gulágra hurcolt magyarokról és ’56 áldozatairól úgy megemlékezni, hogy levetkőzöm – a képhez mellékelt szöveg egyéb kérdéseket is felvet. (...) „A Golgota csöppet sem volt értelmesebb, mint Auschwitz, igaz, Jézusnak megadatott, hogy önkéntes