top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:26) 2022.04.26.


Társadalmi pontrendszert vezethetnek be ősztől Olaszországban

Olaszország lehet az első olyan uniós tagállam, ahol az embereket magatartásuk függvényében jutalmazhatja a társadalom. A jutalmazás módját egyfajta pontrendszer döntené el, éppúgy, mint Kínában.


Három ország Európában, ahol kiugróan magas a covidosok száma - pedig a leginkább oltottak között vannak

Az orosz-ukrán harcok miatt a covid elleni "küzdelemre" már alig jut idő. Pedig olyan magas számokat produkál egy-egy ország, ami miatt pár hónapja még vészharangokat kongattak volna.

De ez most nincs. A világ nézi, ahogy Kínában milliókat terrorizálnak pár covid pozitív teszt miatt. Európa több országában a több tízezres megbetegedés szám sem hírérték. Németország, Franciaország, Olaszország áll a lista élén. Hogy is van ez? Érdemes megnézni az alábbi táblázatot!

A nagy “Z” betűs hős : Adóparadicsomokba mentette eltitkolt vagyonát Zelenszkij

Zűrös cégügyek, adóparadicsomokba vezető szálak és oroszokkal folytatott üzleti kapcsolatok árnyékolják be az ukrán elnök közelmúltját az Oknyomozó Újságírók Nemzetközi Konzorciuma (ICIJ) által kiszivárogtatott Pandora-papírok tanúsága szerint.


Zelenszkij a világ leggazdagabb politikai komédiása, 850 millió dollárnyi magánvagyona eredete még ismeretlen

A holland Forum voor Democratie párt érdeklődik Volodimir Zelenszkij ukrán elnök 850 millió dollárra becsült vagyonának eredete iránt – derül ki egy hétfőn közzétett Twitter-bejegyzésből.


A The Guardianban megjelent cikk rávilágít a bucsai mészárlás propagandájának ellentmondásaira: A brit lap szerint nem orosz fegyverektől haltak meg az áldozatok?!

Korábban az ukrán fél azt állította, hogy Bucsa lakosait tarkón lőtték. Az orvosszakértők szerint a halottak a sérülései teljesen más jellegűek. Ehhez nem kell törvényszéki szakértőnek lenni, hiszen szabad szemmel is megállapítható.


Leállították az orosz gázszállításokat Lengyelországba

Cikkünket folyamatosan frissítjük.


A német kormánypártok háborúzni akarnak – a választók azonban nem annyira

„Zöldek = háborús uszítók!” - dühös tömeg és füttykoncert fogadta Északrajna-Vesztfáliában a zöldek társelnökét.


Németország támadó nehézfegyvereket szállít Ukrajnába

Többek között Leopard harckocsikkal, Gepárd légvédelmi páncélosokkal, Marder típusú lövészpáncélosokkal látnák el az orosz invázió ellen küzdő ukrán hadsereget.


DR. VLADIMIR ZELENKO A COVID VAKCINÁK VESZÉLYEIRŐL

Dr. Vladimir Zelenko, a világhírű orvos, háziorvosként hatezer Covid beteget sikerült gyógyítania mellékhatások nélküli gyógyszerekkel. Egy nemrégiben adott interjúban a Covid oltást életveszélyes emberkísérletnek nevezi. Könyörtelenül leleplezi a mögöttes korrupciót egészen a kormányzati körökig."Egyedül ő az, akiben megbízok" - A Twitter volt vezérigazgatója is elmondta a véleményét Musk lépéséről

A Twitter korábbi vezérigazgatója, Jack Dorsey hétfő este reagált arra a hírre, hogy az igazgatótanács egyhangúlag jóváhagyta az Elon Musk 44 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatával kapcsolatos végleges megállapodást, mondván, hogy Musk az „egyedüli megoldás”, és teljes a bizalma abban, hogy meg fogja oldani a közösségi médiaplatform problémáit.
474 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page