top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:26) 2022.04.26.


Olaszország lehet az első olyan uniós tagállam, ahol az embereket magatartásuk függvényében jutalmazhatja a társadalom. A jutalmazás módját egyfajta pontrendszer döntené el, éppúgy, mint Kínában.


Az orosz-ukrán harcok miatt a covid elleni "küzdelemre" már alig jut idő. Pedig olyan magas számokat produkál egy-egy ország, ami miatt pár hónapja még vészharangokat kongattak volna.

De ez most nincs. A világ nézi, ahogy Kínában milliókat terrorizálnak pár covid pozitív teszt miatt. Európa több országában a több tízezres megbetegedés szám sem hírérték. Németország, Franciaország, Olaszország áll a lista élén. Hogy is van ez? Érdemes megnézni az alábbi táblázatot!

Zűrös cégügyek, adóparadicsomokba vezető szálak és oroszokkal folytatott üzleti kapcsolatok árnyékolják be az ukrán elnök közelmúltját az Oknyomozó Újságírók Nemzetközi Konzorciuma (ICIJ) által kiszivárogtatott Pandora-papírok tanúsága szerint.


A holland Forum voor Democratie párt érdeklődik Volodimir Zelenszkij ukrán elnök 850 millió dollárra becsült vagyonának eredete iránt – derül ki egy hétfőn közzétett Twitter-bejegyzésből.


Korábban az ukrán fél azt állította, hogy Bucsa lakosait tarkón lőtték. Az orvosszakértők szerint a halottak a sérülései teljesen más jellegűek. Ehhez nem kell törvényszéki szakértőnek lenni, hiszen szabad szemmel is megállapítható.


Cikkünket folyamatosan frissítjük.


„Zöldek = háborús uszítók!” - dühös tömeg és füttykoncert fogadta Északrajna-Vesztfáliában a zöldek társelnökét.


Többek között Leopard harckocsikkal, Gepárd légvédelmi páncélosokkal, Marder típusú lövészpáncélosokkal látnák el az orosz invázió ellen küzdő ukrán hadsereget.


Dr. Vladimir Zelenko, a világhírű orvos, háziorvosként hatezer Covid beteget sikerült gyógyítania mellékhatások nélküli gyógyszerekkel. Egy nemrégiben adott interjúban a Covid oltást életveszélyes emberkísérletnek nevezi. Könyörtelenül leleplezi a mögöttes korrupciót egészen a kormányzati körökig.A Twitter korábbi vezérigazgatója, Jack Dorsey hétfő este reagált arra a hírre, hogy az igazgatótanács egyhangúlag jóváhagyta az Elon Musk 44 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatával kapcsolatos végleges megállapodást, mondván, hogy Musk az „egyedüli megoldás”, és teljes a bizalma abban, hogy meg fogja oldani a közösségi médiaplatform problémáit.
477 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page