VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (18:41) 2021.09.08.Meghalt egy hathetes, egészségesen született csecsemő, akit a Pfizerrel oltott anyja szoptatott, a halál oka vérrögképződés és magas vérnyomás.

Mégsem “konteó”: a géntechnológiás kísérleti szer testnedvekkel átvihető egy másik emberre. Miután a babát július 15 -én visszavitték a kórházba, “nem sokkal később meghalt az erősen gyulladt artériákban kialakult vérrögök miatt”, a VAERS jelentése szerint. A cikkből kiderül, hogy véletlen vagy tudatos „tévedés” miatt az orvosi jelentésben először azt írták, hogy a 36 éves anya hunyt el, később kellett a jelentést módosítsák, hogy nem a beoltott anya, hanem az anyatejjel táplált csecsemő hunyt el.


Egyetlen beteg személy sem volt a „karanténba” helyezett faluban: Diana Șoșoacă bukaresti szenátor társaival leleplezte a csalást, így a falubeliek kényszerítő beoltása a covid vakcinával meghiúsult

A szenátorasszony azonban nem olyan ember, aki szó nélkül kikerül egy ilyen furcsa esetet, s csapatával együtt behajtottak a karantén alá vont faluba, ahol hamar kiderült, hogy EGYETLEN covidos beteg sincs ott, az emberek egy része még azt sem tudta, hogy ők most hivatalosan karantén alá lettek vonva.


A covid kísérleti vakcina mellékhatásainak még élő áldozatai tüntettek New York-ban: „Hány ember kell, még meghaljon, hogy végre csináljatok valamit?!” (+videó)

Olyan hírt adunk közre, ami a fősodratú lakájmédiában egész biztosan nem kap nyilvánosságot. A kísérleti covid vakcina életben levő áldozatai és az oltás miatt elhunytak hozzátartozói tartottak tüntetést New Yorkban szeptember 5-én szombaton, ezzel a demonstrációval is fel akarják hívni az emberek figyelmét arra, hogy milyen sokan vannak olyan személyek, akik különféle okokból ( betegségtől való félelem, tudatos megfélemlítés, hatósági zsarolások) miatt beadatták maguknak a covid géntechnológiás kísérleti szert, mely következtében a kellemetlentől az igen súlyosig terjedő mellékhatások léptek fel náluk.


Történelmet írt Salvador: elsőként vezették be a bitcoint hivatalos fizetőeszközül

Tegnap óta Salvadorban a világon elsőként törvényes fizetőeszköz a bitcoin. A történelmi lépés jövőbeli hatásairól folyik találgatás szerte a világon. A hét elején az ország megvásárolta első kriptovalutáit, összesen 400 darabot, de a váltást tömegt