top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:01) 2022.01.20.A jó hír azok számára, akik nem ezen készítményből kaptak, hogy ők nagy valószínűséggel a nagy számú placebo-készítményekből kaptak, de nem is kaptak ezzel védelmet! Tehát amit ígértek nekik, hogy védettek lesznek, az nem igaz! Ezt tudjuk is! Oltottak terjesztik a betegséget! Így utólagosan nézve a dolgot, ez jó számotokra! Mások meg fogják állapítani, hogy magasan veszélyes készítményből kaptak! És, hogy legjobb esetben is, most életük végéig, vérhígító gyógyszereket kell szedjenek! Ez az, ami itt történt! Egyértelműen bizonyítani tudjuk ezt!


Kiváló összeállítás az oltóanyag-útlevél-tüntetésekről Európa-szerte Tucker Carlsontól, valamint egy kijózanító interjú a holland filozófussal. @EvaVlaar a Nyugat tragikus hanyatlásáról a nyílt zsarnokságba: Európa a tömeges megfigyelés és ellenőrzés zsarnoki rezsimje felé tart. Európa választási lehetőséget kínál: vagy beoltatod magad, és hagyod, hogy a kormány nyomon kövessen, vagy kizárnak a mindennapi életből. A legalapvetőbb emberi jogokat példátlan módon sértik meg Európában. Az embereknek elegük van abból, hogy hataloméhes és hozzá nem értő vezetők mondják meg, mit kell tenniük.
Antonio Napolioni az olaszországi Cremona római katolikus püspöke igencsak furcsán értelmezi mind a kereszténységet,mind Jézus urunk tanait, ugyanis a covid-pszichózis és az ehhez kapcsolódó vakcina-terror égisze alatt egyértelműen istentagadást, istenkáromlást követ el.


Novak Djokovics és felesége, Jelena többségi tulajdonosként 80 százalékos részesedéssel bír egy dán biotechnológiai vállalatban, amely a koronavírus védőoltás nélküli kezelésén dolgozik, derítette ki a Reuters hírügynökség.


1. Az oltás a megoldás: Megvéd, nem kapod el, nem fertőzöl. 2. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkaphatod, picit fertőzöl, de te tünetmentes maradsz. 3. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és fertőzöl is, maximum enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled. 4. Az oltás a megoldás: Megvéd, de ha elkapod fertőzöl, viszont enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled, a legrosszabb esetben kórházba kerülhetsz, de megúszod az intenzívet. 5. Az oltás a megoldás: Megvéd, de ha elkapod fertőzöl, viszont enyhe és középsúlyos tünetekkel megúszhatod, viszont akár intenzívre is kerülhetsz, de legalább elkerülöd a lélegeztetőgépet. 6. Az oltás a megoldás: Megvéd, de ha elkapod fertőzöl, és akár súlyos tünetekkel a lélegeztetőn is végezheted, de legalább nem halsz meg. (...)


Az amszterdami rendőrség eme embertelen és brutális reakciója után, a holland hadsereg veteránjai cselekedtek: maguktól felálltak, és védelmi vonalat alakítottak ki a brutális rendőri erők és a közelben tartózkodó ártatlan emberek között. Ursula von der Leyen uniós bizottsági főnökhöz is kérdést intézett Cristian Terhe: Miért hallgat az EU ezekkel a képekkel kapcsolatban, miközben többször is kiáll a fehéroroszországi tüntetőkért és jogaikért?


A 2022. január 15-i budapesti demonstráció összefoglalója.2022. január 15-én, szombaton, mintegy 2000 pedagógus és a velük rokonszenvező támogató demonstrált a kényszeroltás miatt pályaelhagyásra ítélt dolgozók védelmében. A párt és politikamentes rendezvényen a tanárok mellett felszólalt Dr. Tamasi József orvos, Dr. Pócs Alfréd orvos, Dr. Schiffer András ügyvéd és Szakács Árpád újságíró-publicista, az Erdély.ma főmunkatársa. A tüntetést szokásához híven a fősodratú média teljesen elhallgatta. Az alábbiakban Szakács Árpád beszédének szöveges változatát közöljük.Trendinek tűnhet Ausztriában harcos környezetvédőnek lenni, miközben az osztrák faipari cégek kiirtják az erdőket Erdélyben és Kárpátalján, melynek egyik következménye a pusztító árvizek csapása a „gyarmaton”, jó messze Ausztriától.


Gyűlöletbeszédre hivatkozva letiltotta egy amerikai pásztor, John MacArthur videós tanítását a Youtube, azt találta ugyanis mondani, hogy Isten férfinak és nőnek teremtette az embert, és olyan, hogy transzneműség "nem létezik".


A hazai ellenzék eddig meglehetősen titokzatosan állt hozzá a kérdéshez, most azonban jött egy kis ismertető Komáromi Zoltán, az egységes ellenzék egészségügyi szóvivőjének részéről. És nagyon nem hangzik jól!


Január végén beszünteti az agyament karanténos büntetéseket, melyek az egyébként egészséges, de a hamis eredményt adó pcr vizsgálattal, fertőzöttnek ítélt gyerekeket közösítették ki. Sőt egy fertőzöttnek ítélt gyerek esetén az egész osztály karanténba lett kényszerítve. Őrület, amit Izraelben művel a koronadiktatúra!
404 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page