VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:16)
Elég volt a maszkabálból! – Dániában hétfőtől mindenhol eltörlik a maszkviselési kötelezettséget, augusztustól pedig az oltási igazolást, Németország is erre készül

A dániai parlamenti pártok szinte mindegyike támogatta a hónapok óta érvényben lévő rendelkezések feloldását, így Dániában már egyedül csak a tömegközlekedésben kötelező maszkot viselni, de ott is csak az álló utasoknak. A dán politikusok egyhangúlag úgy vélték, ideje visszatérni a normális emberi élethez, melynek nem lehet része a maszkviselési őrület. Folytatják a fokozatos nyitásokat, mint a dán sajtóban írják, szeptember elsejére Dánia vissza akar állni a normális, covid-előtti életre. Augusztus elsejétől teljesen el akarják törölni az oltási igazolványokat is, és az ezekhez kötött szigorításokat.


Megszabadul Magyarország valaha is a koronavírustól?

Egyre több bizonyíték van arra, hogy a koronavírus szezonális, vagyis az előfordulása magától, külső korlátozó intézkedések nélkül hullámzó mintázatot követ egy éven belül.


Köntös László: Liberális emocionalizmus

Nem tudom, megfigyelte-e a tisztelt olvasó, hogy amikor napjaink kulturális küzdelmeiben a keresztény-konzervatív nézőpont mibenlétének meghatározása kerül terítékre, akkor legtöbbször ez olyan szavak segítségével történik, amelyek érzelmekre utalnak.


Nyílt levélben tiltakoznak az orvosok a gyermekek oltása ellen.

A több mint 40 orvosból és tudósból álló csoport felelőtlennek, etikátlannak és feleslegesnek nevezi az angol kormányának a gyermekek COVID-19 elleni oltására vonatkozó tervét. A Gyógyszer- és Egészségügyi Termékek Szabályozási Ügynökségének címzett nyílt levélben az aláírók felhívják a figyelmet arra, hogy a 18 éven aluliakat nem szabad oltani a COVID ellen, mert a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján a vírus szinte semmilyen kockázatot nem jelent a gyermekek számára, ugyanis a COVID okozta halálozás kockázata egészséges gyermekeknél kisebb mint 1 az 1,25 millióhoz.


Megcáfolták a gyermekek kötelező oltására vonatkozó érveket

Az összes többi gyermek, a Németországban élő több mint 13 millió gyermek esetében ebből azt az ajánlást levezetni, hogy most mindenhol be kell oltani magunkat, holott csak 0,00002%-uknak okoz komoly károkat a Corona-vírus, erősen megkérdőjelezhető, és mindenekelőtt tudományosan kellene megvitatni, de lehetőleg nem politikailag. És még egyszer: Éppen ellenkezőleg, a gyermekekre nézve a leginkább veszélyes dolog a Corona-vírussal kapcsolatban az intézkedések. És ez már hónapok óta bizonyított. És amikor ma reggel azt mondták, hogy a gyermekgyógyászatból aggasztó jelek érkeztek… tehát, elnézést, ezek nem veszélyjelzések – a veszélyjelzések akkor voltak, amikor tavaly év végén azt hallottuk, hogy a segélyvonalak teljesen túlterheltek. Figyelmeztető jelek voltak, amikor a gyermekorvosok és a fiatalkorúak orvosai azt mondták, hogy elképzelhetetlen dolgok közelednek felénk.


Kiakadtak a pedofiltörvényen a melegjogi szervezetek: nagyszabású tüntetés lesz a Parlament előtt

A pedofilellenes törvényjavaslat és az iskolai homoszexualitással, nemváltással kapcsolatos felvilágosítást tiltó passzusai ellen tiltakozik hétfő este a Parlament előtt számos LMBTQ-szervezet, mivel "kirekesztőnek, gyűlöletkeltőnek és károsnak" tartják azt.


Orbán: az előttünk álló évtized a járványok és a tömeges migráció korszaka lesz

Az előttünk álló évtized a járványok és a tömeges migráció korszaka lesz. Fel kell készíteni a tagállamokat és a NATO-t is arra, hogy ezekre a kihívásokra választ tudjon adni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben, a NATO-tagországok egynapos csúcstalálkozójára érkezve hétfőn.


ÓVA INT A SZAKEMBER: Már a 60 év felettieknek sem javasolják az AstraZeneca covid vakcináját

Először mindenkinek jó volt, aztán a fiatalokra volt veszélyes, aztán a középkorúakra, most pedig már a 60 év felettieknek sem javasolják. De akkor kinek?


Izraeli gyerekek chipelése – Összeesküvés-elméletből gyakorlat?63 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek