VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:15)SÜRGŐS FELHÍVÁS! A KORONAVÍRUS ELLENI OLTÁS BEAVATKOZIK A DNS-BE!

A személyes jogok több hónapos súlyos korlátozása után sok ember vágyik újra a „normális életre”, annak minden személyes szabadságával együtt. Anja Karliczek, a német szövetségi kutatási miniszter szerint a normális állapotok visszaállításának egyetlen lehetséges kulcsa egy új, még fejlesztés alatt álló oltásban rejlik. A Tagesschau szerint a német kormány 750 millió Eurót tervez erre költeni. A német kormány egyik alapvető dokumentuma félreérthetetlenül összefoglalja, hogy: „A koronapandémia akkor fog véget érni, amint a lakosság rendelkezésére fog állni egy vakcina.” Ez a különös definíció a koronapandémia végéről felveti a kérdést: „Lehetséges, hogy az oltási lobbista Bill Gates mégis nagyobb befolyást gyakorol a kormányra, mint ahogy azt hivatalosan beismerik?”


A HOLOKAUSZT TEGNAP ÉS MA. A Holokauszt Túlélő, Vera Sharav Beszél Az Orvosi Önkény Történelmi Távlatairól Dr Füllmich Jogásszal.

Akik az orvosok döntése alapján munkaképesek voltak, bányákba, gyárakba kerültek kényszermunkára. Nem volt menekvés. Ezek nagyon fájdalmas emlékek a gyerekkoromból. Sosem gondoltam arra, hogy bármi hasonlót élek meg idős fejjel. Pedig sajnos ez a helyzet. A gyógyítás a diktatúra leple alatt jelenik meg újra. (...) A kormányok diktálják az orvosi beavatkozásokat. Eddig csak gyerekek számára voltak kötelező oltások. Most már a felnőtteket is be ak