VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:15)SÜRGŐS FELHÍVÁS! A KORONAVÍRUS ELLENI OLTÁS BEAVATKOZIK A DNS-BE!

A személyes jogok több hónapos súlyos korlátozása után sok ember vágyik újra a „normális életre”, annak minden személyes szabadságával együtt. Anja Karliczek, a német szövetségi kutatási miniszter szerint a normális állapotok visszaállításának egyetlen lehetséges kulcsa egy új, még fejlesztés alatt álló oltásban rejlik. A Tagesschau szerint a német kormány 750 millió Eurót tervez erre költeni. A német kormány egyik alapvető dokumentuma félreérthetetlenül összefoglalja, hogy: „A koronapandémia akkor fog véget érni, amint a lakosság rendelkezésére fog állni egy vakcina.” Ez a különös definíció a koronapandémia végéről felveti a kérdést: „Lehetséges, hogy az oltási lobbista Bill Gates mégis nagyobb befolyást gyakorol a kormányra, mint ahogy azt hivatalosan beismerik?”


A HOLOKAUSZT TEGNAP ÉS MA. A Holokauszt Túlélő, Vera Sharav Beszél Az Orvosi Önkény Történelmi Távlatairól Dr Füllmich Jogásszal.

Akik az orvosok döntése alapján munkaképesek voltak, bányákba, gyárakba kerültek kényszermunkára. Nem volt menekvés. Ezek nagyon fájdalmas emlékek a gyerekkoromból. Sosem gondoltam arra, hogy bármi hasonlót élek meg idős fejjel. Pedig sajnos ez a helyzet. A gyógyítás a diktatúra leple alatt jelenik meg újra. (...) A kormányok diktálják az orvosi beavatkozásokat. Eddig csak gyerekek számára voltak kötelező oltások. Most már a felnőtteket is be akarják oltani. Amennyiben az orvosok bármely kormánnyal összefonódnak, feladják azt a hitvallásukat, hogy – Ne árts! – , az orvoslás a gyógyítás helyett gyilkos műveletek részévé válhat.


Oltás után meghalt – R. Tibor

Nekem is egy család ismerőse most halt meg 55 évesen, a második vakcina után. Életerős, makk egészséges ember volt. A második vackinára egy héttel halt meg. Kellene egy fórum a kórházba bekerülő, covid-protokoll miatt elhunyt emberek eseteihez is. Abból is lenne bőven. Egy ismerősöm, kb 60 éves néni, heves tüdőgyulladással került kórházba. Onnantól, hogy lélegeztetőre került, nem telt el egy hét, meg is halt. Nemsokára temetjük.


STUTTGART: 10 ezren tüntettek a kötelező előírások ellen

Több mint tízezer ember tüntetett szombaton a délnyugat-németországi Stuttgartban a járványkorlátozások ellen, ahol a járványügyi előírások nem korlátozzák a gyülekezés szabadságát.


A brit arisztokraták kapzsisága határtalan: 50 dúsgadag brit is segélyért folyamodott a járvány miatti helyreállítási alapból

Több tucat gazdag nemes kért támogatást abból a pénzből, melynek célja a nehéz helyzetben lévő vállalkozások megsegítése volt a koronavírus-járvány idején bekövetkezett lezárások miatt


Máris elindult Mel Gibson megsemmisítése, mivel filmet készít a Rothschild-családról

Azonnal támadás alá vették Mel Gibsont, ahogy bejelentette, hogy filmet készít a Rothschild-családról. Mely egy hihetetlenül gazdag new-yorki Rothchild-családról szóló film lenne.


Vígan éli mindennapjait a kiskorú lányokat megerőszakoló bűnbanda vezetője

A lapnak nyilatkozott egy volt manchesteri rendőrnyomozó, aki a hasonló bűnbandák elleni hatósági tehetetlenség miatt hagyta ott a rendőrséget. Véleménye szerint az egész történet, az enyhe ítélettől kezdve a kitoloncolás meghiúsulásáig, az áldozatok arcul csapását jelenti.
61 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek