VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:44)„MAJD A KERESZT ALATT ÁLLASZ, KEZEIDDEL EL NEM ÉRHETSZ” – NAGYHETI NÉPSZOKÁSOK A HAJNALIBAN

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora március utolsó napjait a nagyhéthez és a húsvétvasárnaphoz kapcsolódó népszokásoknak szenteli. A zenei összeállításban Kallós Zoltán és Martin György felvételei hallhatók falusi vonósbandák előadásában.


BRÜSSZELBEN EGYRE NÉPSZERŰBBEK AZ ILLEGÁLIS UTCAI HARCOK

Egy új és figyelemre méltó jelenség kezd egyre népszerűbbé válni Brüsszel utcáin. Az elmúlt hetekben egyre gyakoribbá válnak az illegális utcai harcok.


Szenzációs bejelentést tett a Pfizer: 100 százalékos védelmet adhat a vakcina a tinédzsereknek A 12-15 éves korosztályban százszázalékos hatékonysággal véd a koronavírus ellen a Pfizer amerikai gyógyszeripari társaság és a BioNTech német biotechnológiai vállalkozás közös fejlesztésű vakcinája a szérum klinikai vizsgálatának befejező szakaszában rögzített adatok alapján közölte a két cég szerdán. (Mondani könnyű, hiszen semmilyen anyagi vagy erkölcsi felelősséget nem vállalnak érte, l. pl. itt a Szerk.)


Figyelem elterelés a romániai covid ellenes tüntetések lényegéről

Két napja Romániában több ezres tömegek tüntetnek országszerte az esztelen, egészségügyi, járványügyi érvekkel nem alátámasztott globalista parancsra működő covid-protokoll ellen, mely során országok gazdaságát, tanügyét és egészségügyi rendszerét verték szét és emberek ezreit gyilkolták meg a kórházak covid-osztályain a nem megfelelő kezelés és orvosi műhibák tömkelegével írja az Informatia Libera.


Texasban a március eleji nyitás óta folyamatosan csökken a covid esetek száma

Texas államban már 17 napja folyamatosan csökken a covid fertőzöttek száma, miután Abbott kormányzó döntése értelmében teljes kapacitásukkal újranyithattak a vállalkozások és feloldották a kötelező maszk viselés szabályát is. Ezt a lépést Joe Biden elnök korábban „neandervölgyi gondolkodásnak” nevezte.