top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:39) 2021.11.03.

Összeomlik a COVID kártyavár: FDA oltóanyag bizottsága a halálos injekciók ellen lép fel. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) pénteki vakcina-meghallgatásának több orvosa robbanásveszélyes vallomásban állította, hogy a COVID-19 vakcina több embert öl meg, mint amennyit megment, és a koronavírus mutációit, például az úgynevezett "Delta" változatot okozza és erősíti fel. Az FDA oltóanyagok és kapcsolódó biológiai termékek tanácsadó bizottsága 8 órás tanúvallomás után 16-2 arányban a Joe Biden által javasolt COVID-19 harmadik, ún. booster, emlékeztető oltási program ellen szavazott.


Debrecen önkormányzata nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltás felvételét munkavállalói számára, azonban az intézmények működőképességének biztosítása érdekében ajánlást fogalmaz meg a koronavírus elleni védőoltás minél nagyobb számban való igénybe vételére - áll Papp László polgármester közleményében.


A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem vezetősége az ország több felsőoktatási intézményéhez hasonlóan szeptember elején úgy döntött, hogy csak a védettségi igazolással rendelkező – oltott vagy a Covid–19-en az elmúlt fél évben átesett – diákok mehetnek be az előadásokra, gyakorlatokra, vagy igényelhetnek lakhatást a kollégiumban. Az oltatlan diákok körében már akkor felháborodást keltett a döntés, többször tiltakozó felvonulást is szerveztek, majd öt oltatlan diák kezdeményesését felkarolva végül a Jászvásári Diákliga fordult a Megyei Törvényszékhez az ügyben – írja a Főtér. A törvényszék első fokon fel is függesztette az egyetem döntését, az indoklás szerint nem lehet feltételekhez kötni a diákok oktatáshoz való jogát.


Rájár a rúd mostanában Joe Bidenre és ezt csak magának köszönheti. Az amerikai elnök által építgetett egyenlősdi, a társadalmi méricskélés, a cancel culture és a kritikai fajelmélet állami propagálása többszörösen léket kapott ezekben a napokban.


A tömegközlekedésben kötelező maszk csak apró, a járványszámok és a közhangulat által kikényszerített korrekció, nem hátraarc.


A "Hajrá Brandon!" az a pillanat, amikor az amerikaiak nagy része, akiknek azt mondták, hogy köztük Joe Biden elsöprő választási győzelmet aratott, és így tőlük felhatalmazást kapott, hogy lerombolja és újjáépítse Amerikát, körülnézzen és ráeszméljen, hogy az ország nagy része nagyon nem szereti az elnököt, és nem hogy mindent felforgató reformokat, hanem a szokásos ügymenetet se bízná rá. (Kapcsolódó írásunk és filmünk: itt.)


A szigorú Covid-korlátozások miatt demonstráció zajlik Kijev központjában.


Elveszik az emberi méltóságot, a szabadságot, a döntés szabadságát, az ember saját testével való rendelkezés szabadságát, a gyógymód megválasztásának szabadságát, a gyerekek egészsége feletti döntés szabadságát, a szülői jogokat, a gondolat és szólásszabadságot, a védekezés szabadságát! Önvédelem fennállása esetén, a magántulajdonba való betörés esetén az embernek joga van védekezni! A türannisz ellen bizony az embernek van joga fegyvert fogni ! – így foglalható össze, amit ez a bátor amerikai ügyvéd a törvényszék főbírájának fejére olvasott.Továbbra is megbízunk kollégáinkban, hogy saját és mások egészségét szem előtt tartva felelős döntést hoznak az oltással kapcsolatban.A rendelettel összhangban pedig a Tesco dolgozói buszjáratokon november 1-től kötelezővé tettük a maszkviselést” – válaszolta a Tesco egy újságírói kérdésre. A Lidl hazai vezetősége úgy nyilatkozott, hogy nem tervezik kötelezővé tenni az oltást.


Brazília sokkal később kezdte a vakcinázást, mint Izrael, UK, USA és a nyugati országok. Egy másik kutatás szerint 19x több a halálos áldozata a oltásoknak, mint a kovidban elhunyt oltatlan áldozatok összessége..


A Viktória állami rendőrség egykori tagja bátran beszélt a tüntetők ezreiből álló tömeghez.


Kincses Gyula MOK elnök menesztéséért, a MOK etikai megtisztításáért, a tisztánlátó orvosokkal való párbeszédért, a kovid gyerekoltások és a kötelező kovid felnőtt oltások ellen tüntetünk.198 megtekintés

留言


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page