top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:39) 2021.11.03.

Bomba-fordulat: Az FDA vakcina-bizottságában többen a halálos mellékhatások ellen szólaltak fel és az ártalmakra hívták fel a figyelmet (ismétlés)

Összeomlik a COVID kártyavár: FDA oltóanyag bizottsága a halálos injekciók ellen lép fel. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) pénteki vakcina-meghallgatásának több orvosa robbanásveszélyes vallomásban állította, hogy a COVID-19 vakcina több embert öl meg, mint amennyit megment, és a koronavírus mutációit, például az úgynevezett "Delta" változatot okozza és erősíti fel. Az FDA oltóanyagok és kapcsolódó biológiai termékek tanácsadó bizottsága 8 órás tanúvallomás után 16-2 arányban a Joe Biden által javasolt COVID-19 harmadik, ún. booster, emlékeztető oltási program ellen szavazott.


Debrecen és Székesfehérvár önkormányzata nem rendel el kötelező oltást a dolgozóinak

Debrecen önkormányzata nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltás felvételét munkavállalói számára, azonban az intézmények működőképességének biztosítása érdekében ajánlást fogalmaz meg a koronavírus elleni védőoltás minél nagyobb számban való igénybe vételére - áll Papp László polgármester közleményében.


Nem akarnak oltást az orvostanhallgatók, pert nyertek első fokon

A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem vezetősége az ország több felsőoktatási intézményéhez hasonlóan szeptember elején úgy döntött, hogy csak a védettségi igazolással rendelkező – oltott vagy a Covid–19-en az elmúlt fél évben átesett – diákok mehetnek be az előadásokra, gyakorlatokra, vagy igényelhetnek lakhatást a kollégiumban. Az oltatlan diákok körében már akkor felháborodást keltett a döntés, többször tiltakozó felvonulást is szerveztek, majd öt oltatlan diák kezdeményesését felkarolva végül a Jászvásári Diákliga fordult a Megyei Törvényszékhez az ügyben – írja a Főtér. A törvényszék első fokon fel is függesztette az egyetem döntését, az indoklás szerint nem lehet feltételekhez kötni a diákok oktatáshoz való jogát.


Megbukni látszik az amerikai társadalmi kísérlet

Rájár a rúd mostanában Joe Bidenre és ezt csak magának köszönheti. Az amerikai elnök által építgetett egyenlősdi, a társadalmi méricskélés, a cancel culture és a kritikai fajelmélet állami propagálása többszörösen léket kapott ezekben a napokban.


Néhány gondolat a kötelező maszkviselésről és az oltatlanok felelősségéről

A tömegközlekedésben kötelező maszk csak apró, a járványszámok és a közhangulat által kikényszerített korrekció, nem hátraarc.


AMERIKAI SZAMIZDAT 1. - B1G ÉS AZ ELTITKOLT PREFERENCIÁK

A "Hajrá Brandon!" az a pillanat, amikor az amerikaiak nagy része, akiknek azt mondták, hogy köztük Joe Biden elsöprő választási győzelmet aratott, és így tőlük felhatalmazást kapott, hogy lerombolja és újjáépítse Amerikát, körülnézzen és ráeszméljen, hogy az ország nagy része nagyon nem szereti az elnököt, és nem hogy mindent felforgató reformokat, hanem a szokásos ügymenetet se bízná rá. (Kapcsolódó írásunk és filmünk: itt.)


UKRAJNA: Tüntetés zajlik a korlátozások ellen Kijevben (+ videó)

A szigorú Covid-korlátozások miatt demonstráció zajlik Kijev központjában.


Az alapvető emberi jogot tapossák sárba! Kik? A szuperliberális amerikai csoportok, a Biden Gate gengszterei

Elveszik az emberi méltóságot, a szabadságot, a döntés szabadságát, az ember saját testével való rendelkezés szabadságát, a gyógymód megválasztásának szabadságát, a gyerekek egészsége feletti döntés szabadságát, a szülői jogokat, a gondolat és szólásszabadságot, a védekezés szabadságát! Önvédelem fennállása esetén, a magántulajdonba való betörés esetén az embernek joga van védekezni! A türannisz ellen bizony az embernek van joga fegyvert fogni ! – így foglalható össze, amit ez a bátor amerikai ügyvéd a törvényszék főbírájának fejére olvasott.


NÉMETORSZÁG: Angela Merkel belengette, hogy szigorú korlátozások várhatóak

Az úgynevezett 2G-szabály már a német közélet számos területén érvényes. Azt jelenti, hogy bizonyos szolgáltatásokhoz, tevékenységekhez csak a koronavírus ellen beoltottak vagy a vírusból felépültek férhetnek hozzá. Angela Merkel kancellár a CDU szövetségi végrehajtó testületében bejelentette, hogy a 2G modellen túl "szigorú korlátozások lesznek az oltatlan emberek számára".


A Tesco és a Lidl dolgozóinak nem kötelező az oltás

Továbbra is megbízunk kollégáinkban, hogy saját és mások egészségét szem előtt tartva felelős döntést hoznak az oltással kapcsolatban.A rendelettel összhangban pedig a Tesco dolgozói buszjáratokon november 1-től kötelezővé tettük a maszkviselést” – válaszolta a Tesco egy újságírói kérdésre. A Lidl hazai vezetősége úgy nyilatkozott, hogy nem tervezik kötelezővé tenni az oltást.


Brazíliában, a hivatalos adatok szerint, több mint 32000 ember halt meg eddig az oltások következtében

Brazília sokkal később kezdte a vakcinázást, mint Izrael, UK, USA és a nyugati országok. Egy másik kutatás szerint 19x több a halálos áldozata a oltásoknak, mint a kovidban elhunyt oltatlan áldozatok összessége..


AUSZTRÁLIA-VIKTÓRIA ÁLLAM: EGY EX-RENDŐR BÁTOR BESZÉDE A DIKTATÚRA ELLEN

A Viktória állami rendőrség egykori tagja bátran beszélt a tüntetők ezreiből álló tömeghez.


DEMONSTRÁCIÓ KINCSES GYULA MOK ELNÖK MENESZTÉSÉÉRT, A MOK ETIKAI MEGTISZTÍTÁSÁÉRT

Kincses Gyula MOK elnök menesztéséért, a MOK etikai megtisztításáért, a tisztánlátó orvosokkal való párbeszédért, a kovid gyerekoltások és a kötelező kovid felnőtt oltások ellen tüntetünk.


198 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page