VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:03)Az LMBTQ-propagandát dicsőíti egy Magyarországon is fogható gyerekcsatorna (Videó!)

Egy Magyarországon is elérhető televíziós mesecsatorna LMBTQ-s tartalmakkal bombázza a gyermekeket. A Nick Jr. nevű gyerekcsatorna Azúr című sorozatának egyik epizódjában az amerikai transzvesztita Nina West népszerűsíti a Pride melegfelvonulást. A nyilvános szereplésein rendszerint hivalkodó női ruhákban megjelenő férfi torz családképet dicsőít az általa előadott bizarr dalban – az úgynevezett drag queen olyan „kétanyukás” és „kétapukás” családokról énekel, ahol mindenki nagyon szereti egymást –, ám a normalitás, a hagyományos család mibenléte még csak említés szinten sem jelenik meg.


Felségárulás

Karácsony Gergely felségárulást követett el: hajléktalanná tette Szent István királyt. Gyáva, gyengekezű zsarnokokra jellemző, alattomos húzással száműzte a főváros szívéből első szent királyunk szobrát, amelyet „vakmerően” a róla elnevezett parkba terveztek elhelyezni még Tarlós István idején – igaz, ott manapság is egészen más szellemiség uralkodik, mégpedig Lukács Györgyé és társaié.


A Ryanair bepereli az Egyesült Királyságot a covid intézkedések okozta károkért: miközben Angliában a beoltottak számával nő az új „covidosok” száma

Valami nagyon nem stimmel az Egyesült Királyságban, ugyanis a hatalmas oltáskampány mintha pont visszafele sült volna el, minél több a beoltott brit, annál több új covid esetet jelentenek a hatóságok. Mintha a „védőoltás” nemhogy visszaszorította volna az állítólag covidban megfertőzöttek számát, de egyre növeli. (...) A Ryanair légitársaság és több más repülőtársaság megelégelte, hogy az eszetlen covid intézkedések miatt óriási károkat szenvednek és teljesen szétrombolták a légitársaságok működését, s pert indítottak az angol állam ellen. A Ryanair a Manchester Airports Group-tal (MAG) együttműködve panaszt nyújtott be az Egyesült Királyság Legfelsőbb Bíróságához csütörtökön, felszólítva a korlátozások megszüntetését a repülőforgalomra – nyilatkozta angol lapoknak a MAG szóvivője. Várhatóan más légitársaságok is csatlakoznak a perhez.


„Texas 100 százalékban kinyitott!”- A texasi kormányzó elítéli a templomok és egyházak vegzálását a covid intézkedésekkel és megtiltotta az oltásigazolások kérését a munkahelyeken

Greg Abbott texasi republikánus kormányzó kedden aláírta az állam egyházainak bezárását tiltó törvényjavaslatot, amely védi az állampolgárok vallásszabadságát – írja a LifeSite. A 1239 állami törvényhatározat tiltja, hogy a kormány még nyilvánvaló válság idején is kényszerítse az istentiszteleti helyeket bezárásra. “Egy kormányzati ügynökség vagy egy köztisztviselő nem adhat ki parancsot az istentiszteleti helyek bezárására vagy lezárásának hatására ebben az államban vagy az állam földrajzi területén” – olvasható a törvénytervezetben, amely támogatja a vallás szabadon gyakorlását.


COVID-19 ORRTESZT: TÜSKÉK ÉS AGYDAGANAT (ETILÉN-OXID)!

Mennyi embert támadtak meg vele?! Mennyi gyermeket?! Hányszor?! Természetesen erről is az új, mutáns variáns tehet majd, ami minden kétséget kizárólag már agydaganatot is okoz.

MOST MÁR NYILVÁNOS A RÉGÓTA VÁRT VASÁRNAPI PROGRAM A PARLAMENTHEZ!

MINDENKIT VÁRUNK SZERETETTEL, mert rajtatok áll, hogy hová jutunk és mi fog történni a jövőben!


SZÜLŐK EGY CSOPORTJA ELKÜLDTE A GYEREKEIK ARCMASZKJAIT EGY LABORATÓRIUMBA ELEMZÉSRE. EZT TALÁLTÁK

Gainesville, FL (2021. június 16.) – A FL-beli Gainesville-ben élő szülők egy csoportja, akiket aggasztanak a maszkok lehetséges ártalmai, hat arcmaszkot küldtek be egy laboratóriumba elemzésre. Az így kapott jelentés szerint öt maszk baktériumokkal, parazitákkal és gombákkal volt szennyezett, köztük három veszélyes kórokozó és tüdőgyulladást okozó baktériummal. Noha a teszt képes a vírusok kimutatására, beleértve a SARS-CoV-2 vírust, csak egy vírust találtak, egy maszkon (alcelafin herpeszvírus 1).


AZ EMBERI HÜLYESÉG ALAPSZABÁLYA

Miért vagyunk megszállottjai a veszélynek és kölcsönösen a biztonságnak? A svéd pszichiáter és szerző, David Eberhard a lezárások által a lakosságra gyakorolt hatásokat kommentálja, valamint azt, hogy miként érezzük magunkat egyre kevésbé biztonságban annak ellenére, hogy vitathatatlanul az emberiség történelmének legbiztonságosabb időszakában élünk. David Eberhard élete nagy részében pszichiátrián dolgozott, Stockholm több különböző központjában. 2019 óta a PRIMA Maria Addiction Care Clinic személyzetének vezetőjeként dolgozik.


Finnország: Egy képviselő népírtással vádolja a kormányt

Ano Turtiainen, a finn parlament egy tagja 2021. június 9-én felszólalásában tömeggyilkossággal vádolja a finn kormányt, mivel félrevezető információt ad a Covid-19 vakcináról a lakosságnak. „(...) Kérem, hogy nagyon figyeljenek! Egyetlen egy Covid méregvakcinának nincsen forgalomba hozatali engedélye Finnországban. Az Európai Gyógyszerengedélyezési Hatóság EMA adott ezen vakcináknak feltételes forgalomba hozatali engedélyt. A feltételes engedély az alábbiakat jelenti: A rendelkezésre álló információ alapján az orvosi termék előnye meghaladja a kockázatait. Tisztelt Kollégák! A média folyamatos ismételgetése ellenére Finnországban hivatalosan a mai napig nincs egyetlen egy Covid halott sem. A THL, Betegségkövető Hatóság szerint a 2020-as év halálozási okait csak 2022-ben fogják nyilvánosságra hozni. A Fimea, oltáskárosodási mellékhatásokat nyilvántartó felület adatai alapján azonban Finnországban 78 ember már meghalt a Covid vakcináktól, 1306 finn súlyosan károsodott, ugyanakkor 3630 jelentett eset nem került feldolgozásra.


6 milliárd forinttal támogatja Orbán Viktor kormánya az LMBTQ-propagandát terjesztő céget

Vagyis Orbán Viktor annak az ideológiának a terjesztését támogatja most 6 milliárd forinttal a magyar adófizetők pénzéből, akik ellen a szavak szintjén küzd azt hangoztatva, hogy a magyar kormány kiáll a kereszténység és a magyar családok mellett az LMBTQ ellenében.


Győzött a vallásszabadság: elutasíthatja az LMBT-nevelőszülőket a keresztény ügynökség

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága úgy határozott, hogy Philadelphia városa helytelenül járt el, amikor megszakította kapcsolatait egy katolikus ügynökséggel, amiért az nem engedte meg a homoszexuális pároknak, hogy nevelőszülők legyenek. A bíróság egyhangú, 9-0 arányú döntésével kimondta, hogy a város eljárása sérti az amerikai alkotmányt.


SZLOVÁKIA: Ennyi haláleset történt a koronavírusos vakcina miatt

A leggyakrabban jelentett komoly mellékhatásnak a tartósan magas vérnyomás bizonyult. Mások ájulásra, trombózisra, allergiás reakciókra, átmeneti bénulásra vagy rövid távú eszméletvesztésre, esetleg epilepsziás rohamra panaszkodtak.


Alulmúlta a várakozásokat a Biden-Putyin csúcstalálkozó

Joe Biden és Vlagyimir Putyin még a genfi megbeszélésre szánt öt órát sem tudták kitölteni, nagyrészt azért, mert egyszerűen nem volt miről beszélniük


74 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek