VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:53) 2021.07.16.Jönnek a 12 évesek és a kötelező oltás az orvosoknak: újabb intézkedéseket jelentett be Orbán

A kormány lehetővé teszi a koronavírus elleni harmadik oltás felvételét augusztus 1-től, ehhez bőséges mennyiségű vakcina áll rendelkezésre - jelentette be a miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken. (Kapcsolódó írásunk: Varga Domokos György: Járványcsinálók fogságában: a pokolra vezető út beoltottakkal van kikövezve. Tisztelt Olvasó!)


MAI BEJELENTÉS: A kényszerítésnek nem vagyunk hívei, viszont az egészségügyi dolgozóknak kötelező az oltás

Orbán Viktor ma reggel, a szokásos Kossuth rádiós nyilatkozatában ezt mondta: A kényszerítésnek nem vagyunk hívei, viszont hoztunk egy döntést: az egészségügyi dolgozóknak kötelező lesz az oltás. Tehát az egészségügyben csak az dolgozhat, aki beoltatja magát. Minden idős embert, aki nem vette fel az oltást, személyesen fogunk felkeresni. (A 65 év felettiek 15 százaléka nem kért eddig oltást.) Az idősek veszélyben vannak, a delta-variáns agresszív, durva, megtalálja azt, aki nincs beoltva. Aki nem vette fel az oltást, az nagyobb veszélyben van, mint a járvány alatt bármikor.


Európában elsőként Magyarországon lehet felvenni a harmadik oltást

Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország Európában, hazánk az első ország a kontinensen, ahol lehetőség nyílik a koronavírus elleni harmadik oltás felvételére. (Kapcsolódó filmünk: Hogyan vált a vakcina-csodafegyver esélyessé a tömegpusztításra? Byrem Bridle professzor felismerése)


Kitálalt a WHO igazgatója: külső nyomásra zárták ki a laboreredetet, valójában rendszeresek a "laborbalesetek"

Habár pár hónapja még egészen határozottan állította az Egészségügyi Világszervezet, hogy "rendkívül valószínűtlen", hogy a Covid-19 egy laborból szabadult volna ki, ma már 180 fokos fordulattal teljesen elképzelhetőnek tartanak egy ilyen jellegű forgatókönyvet. Legutóbb egy sajtótájékoztatón maga a szervezet elnöke fogalmazott úgy, hogy rendszeresek az ilyen laborbalesetek. IDŐSEKET SZEMÉLYESEN KERESIK FEL


Schmidt Mária: A KORRUPCIÓRÓL

A minket előszeretettel kioktató angolokat persze a három fekete focista által elhibázott büntetők egy pillanat alatt leleplezték. Kiderült, hogy a fő purifikátori pózban tetszelgők antirasszizmusa csupán máz, ami az első adandó alkalommal lefoszlik róluk.


Újabb horrortemető Kanadában: meggyilkolt indián gyerekek holttestét rejtik a tömegsírok

Több mint 160 jeltelen sírt találtak a Vancouver-sziget közelében lévő egykori bentlakásos iskola helyén – írja a Vancouver Sun.


Hogyan vált a vakcina-csodafegyver esélyessé a tömegpusztításra? Byrem Bridle professzor felismerése

Nemrégiben a kanadai virológus, immunológus és rákellenes oltóanyagok kutatója, Byram Bridle profeszor a Gaelph Egyetemről a felfedezésével sokkolt... „Egy nagyot hibáztunk, és ezt mostanáig nem ismertük fel. Nem tudtuk, hogy maga a tüskefehérje is egy toxin (méreganyag).”


Köszönjük, híres színészek!

Annyira jó, hogy mindig érkezik valami sztár, hogy beleszóljon a dolgainkba és fenntartsa a nyugati gyűlöletpropagandát. Annyira szeretem, amikor kedves, jóravaló, nekünk természetesen jót akaró művészemberek felemelik szavukat! Hogy éppen mi ellen vagy mi mellett, azt persze mindig a nem létező hálózat találja ki. Mondjuk Cate Blanchett nem hiszem, hogy valaha is hallott az SZFE-ről, sőt, tán már arra sem emlékszik, hogy egykor hallott róla. Mindegy, amikor jött a riasztás, ő is kipingálta a tenyerét.


A progresszív „woke” erők szövetséget kötöttek az iszlamistákkal

A muszlim szélsőségesek a progresszív retorikát használják a Nyugat megtévesztésére – állítja Ayaan Hirsi Ali az UnHerd oldalán megjelent cikkében.


A CNN tudósítója szerint Donald Trump „úgy viselkedik, mint Adolf Hitler”

A szövetségi ügyészeknek fontolóra kellene venniük Donald Trump egykori elnök letartóztatását, amiért állítólag „puccsot” próbált kezdeményezni, és „úgy viselkedik, mint Adolf Hitler” – mondta Jim Acosta, a CNN műsorvezetője a „Cuomo Prime Time” szerda esti adásában – írja a Dailywire.104 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek