top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:39) 2022.01.07.


Egy melegjogi aktivista hét éven át perelt egy keresztény házaspárt, akik megtagadták, hogy “támogassuk a melegházasságot” feliratot rakjanak egy tortára.


Elektromosság plusz zöld hatalom: ez az új szocializmus Németországban a zöld államhatalom fogja meghatározni, hogy mire lesz áram és mennyi: az áramszolgáltatás lesz a totális tervezés és ellenőrzés tökéletes eszköze.


– fogalmazott az államtitkár, aki szerint a számadás, és az igazság pillanata ha késik is, mindig eljön. Úgy vélte: legújabban Brüsszel és láthatatlan szövetségesei vették fejükbe, hogy ideológiai és politikai jármot akasztanak ránk. Vezessük őket körbe abban a temetőben, ahol a magyarság leigázásába belebukott, egykor világverő birodalmak nyugszanak!

Emmanuel Macron francia államfő pénteken megerősítette, hogy "teljesen vállalja" a három nappal ezelőtti vitatott kijelentését azokról, akik nem vették fel a koronavírus elleni oltást. Éric Zemmour francia jobboldali publicista, elnökjelölt szerint Macron a koronavírus-járványt tudatosan választási célokra próbálja meg felhasználni azért, hogy elterelje más témákról a közbeszédet.


Újra JP! Hallgassátok meg! Az amerikai helyzetről beszél, a szavazásra bocsájtandó törvényjavaslatról.

Kényszerrel beolthatnak BÁRKIT, bezárhatnak BÁRKIT, ha veszélyesnek nyilvánítják. Vagy pl. ne legyen a szülőnek joga dönteni a gyerekeivel kapcsolatban, a gyerek legyen az államé!

305 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page