top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:41)Aki nem tudja elképzelni, hogy milyen a pokol, nézze meg a tegnapi prohomoszexuális, propedofil tüntetés videós összefoglalóját a 444-en. Ott van a nyilatkozók tekintetében, a hanghordozásukban, a mérgezett tudatukban. Minket vádolnak gyűlölettel, de ha az a démon elszabadul, ami bennük van, akkor nem lesz kegyelem semminek, ami nyomokban emlékeztet bármire, ami nemes, ami magasabb rendű, de még csak a középszernek sem. Az igazi gyűlöletet akkor ismeri meg a világ, ha az a torz frusztráció, ami szétfeszíti őket ledönti az utolsó korlátokat. Az a testi és szellemi korcsok uralma lesz, akik kegyetlen bosszút állnak majd minden vélt sérelmükért.


Az egyszerűség kedvéért nevezzünk messianizmusnak egy olyan érzületet és gondolkodásmódot, amely a tételezett jövő felől várja a boldog életet.

Messianizmus mindig volt és mindig lesz, minthogy a mindenkori jelen mindig elégtelen az elképzelt ideális jövőhöz képest. Az elképzelt ideális jövő tartalma pedig mindig az, hogy az ember képes meghaladni erkölcsi elégtelenségét, és képes létrehozni egy olyan világot, amelynek szervező motorja és elve nem a nyers fizikai érdek.


Létrejön egy nyilvántartás a pedofil bűncselekményeket elkövetőkről. A változtatás azt is meggátolhatja, hogy a pedofilok olyan állásokat tölthessenek be, ahol gyermekekkel találkozhatnak. Az erről szóló jogszabályt kedden 157 igen szavazattal, 1 ellenvoks mellett fogadta el az Országgyűlés. A nyilvántartásban az ügyfélkapura belépve lehet keresni egy konkrét névre, az adatok lekérdezésére a szülő vagy más hozzátartozó lesz jogosult, miután megjelölte az adatigénylés alapját.

Míg a nyugati egyházak papjai kérdés nélkül a covid19 oltási prpoganda igája alá hajtották fejüket és hajtanák hiveiket, addig a görög keleti egyház karizmatikus papjai szembefordulnak a kísérleti vakcinát erőltető oltási őrülettel Romániában. “A mostani covid kísérleti vakcinák okozta betegség, a Föld legnagyobb és lesátánibb járványa lehet, mely ismeretlen kórokat szabadít az emberiségre!”, mondta prédikációjában egy ortodox pap.


Már a disznósajtos történetből is megtudhattuk kis országunk világhírű vakcinafejlesztőjétől, hogy „ha az ember a hentesnek a lánya, akkor is olyan információi lehetnek, ami másoknak nem lehet.” A legújabb kutatási eredmények bizonyítják, hogy az emberi sejtek képesek RNS-szekvenciákat átírni a DNS szálba. Ennek a felismerésnek a tükrében már nagyképű butaságnak hangzik Karikó Katalin nemrég a médiában szárnyra kelt pökhendi kijelentése, mely szerint: „Aki elhiszi, hogy az RNS beépül a DNS-be, annak nincs tudományos ismerete” – illetve – „vannak emberek, akiknek teljesen mindegy, hogy mit mondanak, akkor is elutasítják az oltást.”


LOS ANGELES, Kalifornia – Az America’s Frontline Doctors a következő nyilatkozatot adta ki ma, válaszul a Betegségellenőrzési Központok bejelentésére, miszerint június 18-án rendkívüli ülést tartanak az Immunizációs Gyakorlati Tanácsadó Bizottság (ACIP) ülésén, hogy foglalkozzanak a COVID-19 oltást követően a szívizom és a szívburok gyulladásának megnövekedett arányával, különösen a fiatalok körében. A június 10-i ülésen a CDC nyilvánosságra hozta, hogy május 31-ig 475 szívizom- és szívburokgyulladásos/perikarditises esetet jelentettek a VAERS-nek a 30 éves és fiatalabb amerikaiak körében. A myocarditisnek és pericarditisnek nevezett állapotok maradandó szívkárosodást okozhatnak. Az AFLDS jelenleg perli az Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériumát, hogy megakadályozza a COVID-19 vakcinák további sürgősségi felhasználási engedélyezését.


Kísérleti jelleggel az első foglalkozásokat Bécs egyik, 21. kerületi óvodájában fogják bemutatni, ugyanakkor tervek szerint ezt nem sokkal később még 350 intézmény fogja követni. Christoph Wiederkehr bécsi alpolgármester bejelentésében a jól ismert egyenlő esély biztosítására hivatkozva tartja kívánatosnak az agymosás bevezetését. A politikus szerint a pedagógusok képzésének és a korai gyermekkorban megkezdett érzékenyítésnek ebben kiemelkedő szerepe van. A csomag többek között olvasmányos brosúrákat, plakátot, egy sokszínű családokról szóló könyvet, illetve egy kifestőt fog tartalmazni. A kifestőben különböző családformákat találnak majd, továbbá bármilyen színűre színezhetőek lesznek majd a rajzokon látható emberek. Ezen propagandaanyagok hamarosan minden városi és magánóvoda számára ingyenesen elérhetőek lesznek. Ausztria egyébként élen jár az LMBTQP-lobbi terjesztésében, ugyanis nemrégiben egy szivárványos padot adtak át, áprilisban pedig a kerületi hivatal előtti zebrát festették tarkára. Ausztria gyermekei ezzel az intézkedéssel elveszni látszanak, ugyanis ritkaságszámba menő erős családi háttérrel rendelkező gyermekek fogják csak megúszni a végleges agymosást így, hogy lényegében hároméves koruktól egészen felnőtté válásukig naponta zúdítják rájuk az LMBTQP propagandát az oktatási intézményekben is. (A villamosokat elöl egy osztrák és egy szivárványos kis zászló díszíti, a játékok "java" szivárvány színű, a hétéves, elsős unokám szinte naponta fest, rajzol – szívárvány színekben. Vajon hol tanulta? – a Szerk.)


Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóság Központ igazgatója is részt vett a május 27-29. között megrendezett, a Párkapcsolati kultúra és demográfia című online konferencián. A háromgyermekes édesanya egy roppant tanulságos beszámolót tartott arról, hogy mit is jelent valójában az átfogó szexuális nevelés, amelyet hazánkra is rá szeretnének kényszeríteni. Kifejtette a különböző korosztályok „tananyagait”, majd beszélt az átnevelés káros következményeiről.


Meseország csak a jéghegy csúcsa „Ha emlékeznek a Meseország mindenkié mesekönyvre, amely nem olyan rég igen nagy vihart kavart Magyarországon, akkor mindenkinek azt mondhatom, hogy ez a mesekönyv csak a jéghegy csúcsa” – kezdte előadását vészjóslóan Frivaldszky Edit. És valóban. Végighallgatva a gondolatait, világossá válik, miért mondta ezt… Amikor a Meseország megjelent, akkor nagyon sokan felháborodtak rajta, a CitizenGo petícióját több mint 80 ezren aláírták, a sajtó ettől a hírtől volt hangos. „Miért is kaptuk fel a fejünket ennyire?” – szegezte nekünk a kérdést az előadó. Majd hozzátette: azért, mert a szülők most szembesültek azzal, hogy az LMBTQ-lobbi megérkezett Magyarországra, és már a mi gyerekeinket is fenyegeti. Tehát már nem arról van szó, hogy emberek a hálószobáikban mit csinálnak maguk között, hanem arról, hogy ezek a törekvések bekerülhetnek az óvodákba és az iskolákba, a szülők engedélye nélkül.


Az Amerikai Nagykövetség mély aggodalmát fejezi ki a parlament által ma elfogadott törvény LMBTQI+ ellenes részei miatt. Az Egyesült Államok szerint a kormányok kötelessége a szólásszabadság előmozdítása és az emberi jogok védelme, beleértve az LMBTQI+ közösség jogait is. Ahogy Biden elnök az LMBTQI+ jogvédők felé a Pride-hónap alkalmából június 1-én tett nyilatkozatában fogalmazott, "Látunk titeket, támogatunk titeket, és inspiráló a teljes egyenlőség elérése érdekében mutatott bátorságotok."

85 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page