top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:01) 2021.10.08.

Vannak államok persze, ahol nem aggódnak a covid hatóságok a fiatalok életéért, fő a dübörgő vakcina-hadjárat. Romániában és Magyarországon a 12-17 éves korosztály a Pfizer és a Moderna oltóanyagát kaphatja meg. A kockázatokról és mellékhatásokról a covid kormányok vakcina végrehajtói hallgatnak, az esetleges mellékhatásokért SENKI nem vállal felelősséget.


Vannak helyek, ahol igencsak rosszul tűrik, hogy az embereket kétes, kísérleti GMO-s szerekkel akarják akaratukon kívóül beoltani. Rátámadtak Guetamala középső részén a covid oltási kampánnyal megbízott egészségügyi dolgozókra az emberek, akiket be akartak oltani.


A Normális Életet Követelünk Facebook oldalon jelent meg az alábbi gyűjtés. Sok olyan információ van, ami nem jutott el a széles közvéleményhez. Tudjuk miért. Pedig mindenkinek joga van tudni az alábbi tényekről, amivel a politikusoknak, a médiának és a lebonyolításban részt vevő szakembereknek egyszer el kell számolni!


A litván kormány szerdán azt javasolta, hogy fizessenek 100 eurót a 75 éves vagy annál idősebb embereknek a COVID-19 elleni vakcina felvételéért - írja a Reuters. "Nem tudjuk meggyőzni őket az oltásról" - mondta Ingrida Simonyte miniszterelnök a kormány televíziós ülésén.


Cigányellenes plakát került a Mi Hazánk József körúti irodájának ajtajára — számol be a Mérce.

„Nem lehetünk cigányország!” – ezzel az uszító felirattal, egy romákat ábrázoló fotóval, valamint a Mi Hazánk pártlogójával látták el a plakátot, amit belülről ragasztottak fel a szélsőjobboldali párt irodahelyiségének ajtajára.


Fiatal női sportolók és keresztény iskolákat képviselő szervezet is csatlakozott a Joe Biden-kormánya ellen indított perhez. A Biden-adminisztráció LMBTQ-személyeket érintő határozata ellen 20 tagállam indított közösen eljárását, céljuk a „fair play” visszaállítása a női sportágakban.


Skóciában a világon elsőként építették be az állami tantervbe az LMBTQ-jogok oktatását. A tanároknak egy internetes továbbképzésen kell részt venniük a témában, és külön internetes felületet is létrehoztak azzal a céllal, hogy a tanulókat „inkluzív oktatásban” részesítsék.


A VigiAccess adatai szerint a mai napig 2021-ben 2 199 476 COVID-19 elleni védőoltást követő károsodást jelentettek, amelyek közül 866 558 (39 százalék) a 18-44 éveseknél, 1 517 989 (69 százalék) pedig nőknél fordult elő.
128 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page