top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:54) 2021.10.09.

Fatih Erbakan: „Ez valójában nem vakcina, ezt tudományosan génterápiának vagy génváltónak nevezik! ” – A Pfizer és a Moderna „oltásai” genetikai rendellenességeket okoznak a vakcinázott anyák újszülöttjeiben. Az említett sajtótájékoztatón olyan fényképeket mutattak be, melyeken deformált, torzszülött csecsemők látszottak , akik azután születtek, hogy anyjukat a Pfizer és a Moderna Covid “oltóanyagával” beinjekciózták.


Egy évvel ezelőtt az összes izraeli média vezetőt figyelmeztették: “Semmi esetre se beszéljenek az oltás ellen“.

Ugyanez a Szemjon Grafman mondja a riport végén, hogy 100 év eltelte után ismét németek hajtanak végre kísérleteket a zsidó népen. (BioNTech/Pfizer)


A Merck új COVID-19 terápiája, a molnupiravir, amelyet az amerikai adófizetők jelentős pénzügyi támogatásával fejlesztettek ki. Nagy felháborodást keltett, miután kiderült, hogy a gyártása 17,74 dollárba kerül - de a vállalat 712 dollárt számláz a gyógyszerért, vagyis negyvenszeres felárat.


Az orosz diplomáciai tárca honlapján megjelent dokumentumban a két miniszter azt hangoztatta, hogy az Egyesült Államok területén kívül működő több mint 200 amerikai laboratórium „titkos és átláthatatlan” tevékenysége „komoly aggodalmakat és kérdéseket vet fel” a nemzetközi közösségben a biológiai- és toxinfegyver-tilalmi egyezmény (BTWC) betartásával kapcsolatban. Hasonló gyanút fogalmazott meg a két miniszter az Egyesült Államok és szövetségesei területén végzett katonabiológiai tevékenységgel kapcsolatban is.


Gerard Baker, a Wall Street Journal korábbi főszerkesztője, valamint Fox Business csatorna műsorvezetője Budapesten a Lónyay-Hatvany villában tartott előadást a Danube Institute szervezésében. Az újságíró beszélt arról, hogy vajon mi okozza Amerika identitásválságát, és hogyan lehetséges, hogy miközben az Egyesült Államok „meghódította a Földet, legyőzte saját magát.” Beszámoló.


A Pfizer tudományos igazgatója, Philip Dormitzer elismeri, hogy abortált magzati szövetet használnak a vállalat vakcinaprogramjában, de az alkalmazottaknak mégis ragaszkodniuk kell a Pfizer kifinomult narratívájához, amely kihagy minden említést az abortált magzati szövetről annak érdekében, hogy elkerüljék a nyilvánossággal kapcsolatos problémákat.


Úgy tűnik, bármekkora válságok jönnek és mennek, mégsem tanulnak az elődök hibáiból a kormányok és a pénzpiacok. Kínában újabb ingatlanpiaci buborék pukkanhat ki, ami legrosszabb esetben a 2008-ashoz hasonló, sőt annál nagyobb krízist is kirobbanthat. Ráadásul szinte majdnem ugyanúgy, mint 13 éve.


Speciálisan a futókat, a futást vették célba. A filmben az oltásról egy szó sem esik, arról, hogy a hirtelen meghaltak be voltak-e oltva, és az oltás után mennyi idővel haltak meg. A kampányfilmben egy lány a narrátor, egy 16 éves "női hang". Azt meséli el nekünk, drámai hangvétellel, hogy ő is egy fiatal sportoló, futó, és a "hirtelen halál rizikójával" néz most szembe, "sudden death risk for runners like me". Megoldás: NE FUSS! (sic!), "running could be dangerous" - a futás veszélyes lehet, mondja


131 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page