VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:09)Mesterséges intelligencia az emberért vagy az ember ellen? - videó

A NASA innovációs vezetőjével, Omar Hatamleh-vel közösen írt könyve az MI okozta gazdasági, politikai és társadalmi változásokról, a soha nem látott erejű és sebességű technológiai kihívásokra adandó civilizációs válaszokról szól, és már magyarul is olvasható BetweenBrains: Mesterség és Intelligencia címen. Erről beszélgetünk vele, amikor nemrégiben Magyarországra látogatott.


EGYRE NAGYOBB A NYOMÁS JAPÁNON: LE KELL MONDANI AZ OLIMPIÁT Tény, hogy miközben Japánban a felnőtt lakosság mindössze két százaléka kapta meg eddig az oltást, addig a japánok 60 százaléka hallani sem akar arról, hogy július 23-án megkezdődjenek a játékok Tokióban.


Tucker Carlson: Dr. Fauci Felelős A "COVID-19" Kitöréséért!

Tucker Carlsonék (és sokan mások) nyíltan megvádolták Antony Faucit a Wuhan-i COVID-19 szándékos / gondatlan elterjesztésével. A "járvány" tényleg kitört. A kérdés az, hogy a valóságban, vagy csak a médiában.


AZ IVERMEKTIN HATÉKONYSÁGÁT A COVID-19 MEGELŐZÉSÉBEN ÉS KEZELÉSÉBEN BIZONYÍTÓ ÚJ BIZONYÍTÉKOK ÁTTEKINTÉSE

(...) számos ellenőrzött profilaxisvizsgálat eredményei arról számolnak be, hogy az ivermektin rendszeres alkalmazása esetén jelentősen csökkent a COVID-19 megbetegedésének kockázata. Végezetül az ivermektin terjesztési kampányok számos példája, amelyek a megbetegedések és a halálozás gyors populációszintű csökkenéséhez vezettek, azt jelzi, hogy sikerült azonosítani egy olyan orális szert, amely a COVID-19 minden fázisában hatékony.


TÖBB MINT 40 ORSZÁGBAN TILTAKOZNAK A COVID-KORLÁTOZÁSOK ELLEN MÁJUS 15-ÉN A MÁSODIK GLOBÁLIS RENDEZVÉNYEN

A német belügyi hírszerzés nemrégiben létrehozott egy új részleget, amely kifejezetten a koronavírus korlátozások ellen tiltakozó kisszámú ember és csoport megfigyelésére szolgál. Eközben kiderült, hogy az Egyesült Államok Postafelügyeleti Szolgálata, az USPS egy olyan bűnüldöző szerve, amelynek létezéséről a legtöbb amerikai nem is tud, kémkedik az amerikaiak közösségi médiája után. Trace Gallagher, a Fox News munkatársa Tucker Carlsonnak elmondta, hogy ez a felfedezés “két okból is zavarba ejtette” a jogi szakértőket: Egyrészt, mert az amerikai posta az amerikai közösségi média fiókok megfigyelésével a törvényesen védett beszédet figyeli, ami természetesen alkotmányos aggályokat vet fel”.


Arab fiatalok kegyetlen TikTok-őrülete indíthatta be az erőszakhullámot

Példátlan zavargásokra, gyújtogatásokra és erőszakra került sor az elmúlt napokban Kelet-Jeruzsálemben és zsidók illetve arabok által vegyesen lakott városokban, Lodban, Akkóban és Haifán egyaránt. A polgárháborús helyzethez többek szerint hozzájárulhatott a Ramadán alatt induló palesztin TikTok-őrület is.


Sültkrumplival és hamburgerrel veszik rá az embereket az oltásra. Ezt szabad? New York City polgármestere bejelentette, hogy a Shake Shack ingyenes ételt ad a beoltott New York-i lakosoknak. "Azt akarom, hogy nézd meg ezeket a sült krumplit, és gondold végig, milyen nagyszerű beoltani magad!"

Kirúgták a republikánus vezetésből a Trump eltávolítását támogató Liz Cheney-t

Cheney annak ellenére fenntartotta, hogy erőszakot szított Trump, hogy azóta kiderült az egyetlen rendőr áldozat agyvérzésbe halt, egy fegyvertelen tüntetőt pedig pont a rendőrség ölt meg. Az elmúlt hónapokban arra is fény kiderült, hogy a Kongresszus épületébe behatoló tömeg tagjai közül senkinél nem volt fegyver.


Kalandozások a progresszió bugyraiban

Nagyszabásúnak beharangozott akció zajlik a héten a német katolikus egyházban „A szerelem győz" címmel: engedetlen papok bő 100 templomban adják csak azért is áldásukat homoszexuális és házasságon kívüli kapcsolatokra. Amiről természetesen látatlanban is ki lehetne jelenteni, hogy nyílegyenesen megy szembe nemcsak a lesajnált Vatikán tanításával, hanem ráadásul Jézus Krisztuséval is – de gondoltam, miért ne válasszam a kényelmetlenebb utat, ezért aztán fogtam a Youtube-ot, és szisztematikusan végigszenvedtem az online elérhető szertartásokat. Mégiscsak legyen konkrét képe az embernek arról, ami miatt hőbörögne.
Megmozdulás a normális életért, az egészségünkért, a megélhetésért, a jövőnkért, a szabadságunkért, az emberi jogainkért – mert május 23-tól már gyülekezni szabadon lehet!
Egy okos német orvos készítette a fenti grafikont tavaly, a hivatalos oltási és "koronavírus"-halálozási adatokból. Azokban az országokban, ahol 1919-ben jelentősen nagyobb volt az influenza oltással való beoltottság aránya, ennek megfelelően jelentősen nagyobb volt a Covid-halálozások mértéke is...


AZ OLTÁSOK AZ ÉLETET NAGYON LERÖVIDÍTIK - MONDJA EGY NAGY TEKINTÉLYŰ PROFESSZOR

"A váható élettartamod, ha a 30-as éveidben van, lecsökken 5-10 évre."