top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:09)A NASA innovációs vezetőjével, Omar Hatamleh-vel közösen írt könyve az MI okozta gazdasági, politikai és társadalmi változásokról, a soha nem látott erejű és sebességű technológiai kihívásokra adandó civilizációs válaszokról szól, és már magyarul is olvasható BetweenBrains: Mesterség és Intelligencia címen. Erről beszélgetünk vele, amikor nemrégiben Magyarországra látogatott.


EGYRE NAGYOBB A NYOMÁS JAPÁNON: LE KELL MONDANI AZ OLIMPIÁT Tény, hogy miközben Japánban a felnőtt lakosság mindössze két százaléka kapta meg eddig az oltást, addig a japánok 60 százaléka hallani sem akar arról, hogy július 23-án megkezdődjenek a játékok Tokióban.


Tucker Carlsonék (és sokan mások) nyíltan megvádolták Antony Faucit a Wuhan-i COVID-19 szándékos / gondatlan elterjesztésével. A "járvány" tényleg kitört. A kérdés az, hogy a valóságban, vagy csak a médiában.


(...) számos ellenőrzött profilaxisvizsgálat eredményei arról számolnak be, hogy az ivermektin rendszeres alkalmazása esetén jelentősen csökkent a COVID-19 megbetegedésének kockázata. Végezetül az ivermektin terjesztési kampányok számos példája, amelyek a megbetegedések és a halálozás gyors populációszintű csökkenéséhez vezettek, azt jelzi, hogy sikerült azonosítani egy olyan orális szert, amely a COVID-19 minden fázisában hatékony.


A német belügyi hírszerzés nemrégiben létrehozott egy új részleget, amely kifejezetten a koronavírus korlátozások ellen tiltakozó kisszámú ember és csoport megfigyelésére szolgál. Eközben kiderült, hogy az Egyesült Államok Postafelügyeleti Szolgálata, az USPS egy olyan bűnüldöző szerve, amelynek létezéséről a legtöbb amerikai nem is tud, kémkedik az amerikaiak közösségi médiája után. Trace Gallagher, a Fox News munkatársa Tucker Carlsonnak elmondta, hogy ez a felfedezés “két okból is zavarba ejtette” a jogi szakértőket: Egyrészt, mert az amerikai posta az amerikai közösségi média fiókok megfigyelésével a törvényesen védett beszédet figyeli, ami természetesen alkotmányos aggályokat vet fel”.


Példátlan zavargásokra, gyújtogatásokra és erőszakra került sor az elmúlt napokban Kelet-Jeruzsálemben és zsidók illetve arabok által vegyesen lakott városokban, Lodban, Akkóban és Haifán egyaránt. A polgárháborús helyzethez többek szerint hozzájárulhatott a Ramadán alatt induló palesztin TikTok-őrület is.


Sültkrumplival és hamburgerrel veszik rá az embereket az oltásra. Ezt szabad? New York City polgármestere bejelentette, hogy a Shake Shack ingyenes ételt ad a beoltott New York-i lakosoknak. "Azt akarom, hogy nézd meg ezeket a sült krumplit, és gondold végig, milyen nagyszerű beoltani magad!"

Cheney annak ellenére fenntartotta, hogy erőszakot szított Trump, hogy azóta kiderült az egyetlen rendőr áldozat agyvérzésbe halt, egy fegyvertelen tüntetőt pedig pont a rendőrség ölt meg. Az elmúlt hónapokban arra is fény kiderült, hogy a Kongresszus épületébe behatoló tömeg tagjai közül senkinél nem volt fegyver.


Nagyszabásúnak beharangozott akció zajlik a héten a német katolikus egyházban „A szerelem győz" címmel: engedetlen papok bő 100 templomban adják csak azért is áldásukat homoszexuális és házasságon kívüli kapcsolatokra. Amiről természetesen látatlanban is ki lehetne jelenteni, hogy nyílegyenesen megy szembe nemcsak a lesajnált Vatikán tanításával, hanem ráadásul Jézus Krisztuséval is – de gondoltam, miért ne válasszam a kényelmetlenebb utat, ezért aztán fogtam a Youtube-ot, és szisztematikusan végigszenvedtem az online elérhető szertartásokat. Mégiscsak legyen konkrét képe az embernek arról, ami miatt hőbörögne.
Megmozdulás a normális életért, az egészségünkért, a megélhetésért, a jövőnkért, a szabadságunkért, az emberi jogainkért – mert május 23-tól már gyülekezni szabadon lehet!
Egy okos német orvos készítette a fenti grafikont tavaly, a hivatalos oltási és "koronavírus"-halálozási adatokból. Azokban az országokban, ahol 1919-ben jelentősen nagyobb volt az influenza oltással való beoltottság aránya, ennek megfelelően jelentősen nagyobb volt a Covid-halálozások mértéke is...


"A váható élettartamod, ha a 30-as éveidben van, lecsökken 5-10 évre."
63 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page