VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:45)
„Amíg ez a ragaszkodás él a lelkekben Csíksomlyó iránt, lesz jövőnk”

A hithez, a Szűz Máriához, a Csíksomlyóhoz való ragaszkodást hirdette prédikációjában a pünkösdszombati búcsú szónoka, a moldvai származású Salamon József gyimesbükki plébános.


A felforgatásokat és rendszerdöntéseket szevező ügynökség (NED) elismerte szerepét a belorusz eseményekben és tüntetések kirobbantásában, de a kiszivárgó dokumentumok a brit kormány felforgató beavatkozását is leleplezték!

Amint arról az RT News a hét elején beszámolt, két orosz, akik fehérorosz ellenzéki személyiségeknek adták ki magukat, átverték az amerikai rendszerváltó szervezet, a National Endowment for Democracy (NED) magas rangú képviselőit, hogy felfedjék Washington titkos részvételének mértékét az országban 2020 folyamán kirobbant zavargásokban.


Meglátogatta a bukaresti „vakcina cirkuszt” a román miniszterelnök: újabb lazítások várhatók a porondon

Abukaresti Metropolitan Cirkuszban is oltóközpontot rendeztek be, pár hete, s lássuk be figyelve ezt a globális vakcina cirkuszt találóbb hely mint egy cirkusz porondja nincs is az oltási bohóckodásnak. Ide látogatott el szombat délelőtt a román miniszterelnök, majd k