VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:45)
„Amíg ez a ragaszkodás él a lelkekben Csíksomlyó iránt, lesz jövőnk”

A hithez, a Szűz Máriához, a Csíksomlyóhoz való ragaszkodást hirdette prédikációjában a pünkösdszombati búcsú szónoka, a moldvai származású Salamon József gyimesbükki plébános.


A felforgatásokat és rendszerdöntéseket szevező ügynökség (NED) elismerte szerepét a belorusz eseményekben és tüntetések kirobbantásában, de a kiszivárgó dokumentumok a brit kormány felforgató beavatkozását is leleplezték!

Amint arról az RT News a hét elején beszámolt, két orosz, akik fehérorosz ellenzéki személyiségeknek adták ki magukat, átverték az amerikai rendszerváltó szervezet, a National Endowment for Democracy (NED) magas rangú képviselőit, hogy felfedjék Washington titkos részvételének mértékét az országban 2020 folyamán kirobbant zavargásokban.


Meglátogatta a bukaresti „vakcina cirkuszt” a román miniszterelnök: újabb lazítások várhatók a porondon

Abukaresti Metropolitan Cirkuszban is oltóközpontot rendeztek be, pár hete, s lássuk be figyelve ezt a globális vakcina cirkuszt találóbb hely mint egy cirkusz porondja nincs is az oltási bohóckodásnak. Ide látogatott el szombat délelőtt a román miniszterelnök, majd közölte, hogy közölni fogják az újabb „járványügyi enyhítéseket”


SM-102: Ipari Méreg A COVID Oltásban!

TILOS embereken vagy állatokon alkalmazni, ezért BEOLTUNK VELE LEGALÁBB KÉTSZER! Biztos te is észrevetted, hogy a tömeges oltások elkezdése óta nagyjából 15 szörösére emelkedett a szirénázó mentőautók száma.


Kaszálnak a magánlaborok: egyre több oltott ellenőrizteti, hogy van-e antitestje az oltások után

A Kelen-Kórház nevű privát laborban viszont hónapok óta szisztematikusan figyelnek 55, Pfizerrel beoltott embert. Náluk termelődtek antitestek, ám a szintjük a negyedik hónap után elkezdett csökkenni. A labor adataiból úgy tűnik, hogy hat hónap után lehet szükség újabb oltásra.


A Google radikális technológiai megoldásokat kereső Moonshot labort hoz létre Tel-Avivban

A Google idén nyáron Tel Avivba hozza az X – The Moonshot Factory-t, korábbi nevén a Google X-et, hogy radikális megoldásokat keressen a világ égető problémáira és áttörő technológiákat az élet javítására — írja a NoCamels.

COVID-19: AKI MÉG EZ UTÁN IS BE AKARJA OLTATNI MAGÁT, AZ KLINIKAI ESET!

EZT mutasd meg mindenkinek, aki be akarja oltatni magát! Ha ez sem segít, te megtettél mindent.

STOP! – a gyerekek és fiatalok kísérleti oltásának biztonságossága, értelme nem igazolt – így az idővel akár súlyos hibának bizonyulhat!

A felelősségnek nem csak egy oldala van, bár a médiában kizárólag egyetlen oldalról közelítik meg. “Oltatni kell, mert ezt követeli meg a társadalmi felelősségvállalás!” A gyermekeink vannak a legkisebb veszélyben a COVID 19 megbetegedéseket tekintve! Mind a szövődmények kialakulását, azok súlyosságát tekintve a gyermekek vannak a legnagyobb biztonságban! Most mégis szeretnék a gyermekeket is elkezdeni beoltatni! A vakcinákban sem a vakcinagyártók, sem a kormányok, sem az azokat beadó orvosok annyira azért nem bíznak, hogy vállalják a felelősséget értük! Ugyanakkor a propagandával, jogfosztásokkal, egyre erősebben presszionálnak minket arra, hogy mi azért bízzunk! Ezzel a történelem legnagyobb gyógyszerkísérletében való “önkéntes” részvételre kényszerítenek milliókat! A gyermekeink nem mérlegelhetnek, helyettük nekünk kell döntenünk, de az oltások, rájuk nézve eddig ismeretlen rövid és hosszútávú kockázatait viselni nekik kell! Ha pedig isten ments valami visszafordíthatatlan mellékhatás lép fel gyermekünknél, annak minden jogi, erkölcsi és lelki terhe rajtunk nyugszik!Megmozdulás a normális életért, az egészségünkért, a megélhetésért, a jövőnkért, a szabadságunkért, az emberi jogainkért – mert május 23-tól már gyülekezni szabadon lehet!
Egy okos német orvos készítette a fenti grafikont tavaly, a hivatalos oltási és "koronavírus"-halálozási adatokból. Azokban az országokban, ahol 1919-ben jelentősen nagyobb volt az influenza oltással való beoltottság aránya, ennek megfelelően jelentősen nagyobb volt a Covid-halálozások mértéke is...


AZ OLTÁSOK AZ ÉLETET NAGYON LERÖVIDÍTIK - MONDJA EGY NAGY TEKINTÉLYŰ PROFESSZOR

"A váható élettartamod, ha a 30-as éveidben van, lecsökken 5-10 évre."