VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:37)Amiről hallgatnak a nagy oltási kampányban: a Pfizer géntechnológiás kísérleti vakcinában levő tüskefehérje toxikus és veszélyes az emberekre

Byram Bridle a kanadai Guelph Egyetem virológia és immunológia szaktekintélye néhány nappal ezelőtt komoly figyelmeztetést tett közzé Alex Pierson rádió műsorában a géntechnológiával módosított Covid oltásokkal kapcsolatban. Több orvossal közösen kérvényezték, Japánban hogy felvilágosítást kaphassanak a nyilvánosan még nem hozzáférhető állatkísérleti adatok eredményeiről a Pfizer/Biontech mRNA oltásaira vonatkozóan. Az adatokból, különösen a farmako-kinetikai áttekintő táblázatokból kiderül, hogy az mRNS nanorészecskék nem maradnak lokálisan az izomszövetben a szúrás helyén, ahogy azt a gyártók feltételezik és állítják, hanem olykor jelentős koncentrációban a szervekbe kerülnek, ahol a sejtek szép sorban felveszik őket. Bridle szerint ezek az állatkísérletekből származó ismeretek megmagyarázhatják, miért alakulnak ki súlyos komplikációk (beleértve a szívizomgyulladást és a trombózist), valamint vérrögök okozta halálozások az emberek oltása után.

Bridle figyelmeztet: „Hibát követtünk el. Maga a tüskefehérje toxikus és veszélyes az emberekre. És ez akár az anyatejen keresztül is átvihető a szoptatott gyermekekre.”


COVID Oltás Gyerekeknek, Ha Kell Egy Kis Szívbetegség

A gyerekeket nem betegíti meg ez a vírus! Én kutató vagyok!


MENTSÜK MEG A GYEREKET!