top of page

Mindennapi szemezgetésünk (21:06)
Minden lehetséges eszközzel meg kell akadályozni a koronavírus-járványhoz hasonló újabb pusztító pandémiák kialakulását - áll abban a globális egészségügyi deklarációban, amelyet várhatóan szombaton fogadnak el a hét vezető ipari hatalom (G7) angliai csúcstalálkozójának résztvevői. Egyik célkitűzés: Száz nap alá kell csökkenteni az új vakcinák, kezelési és diagnosztikai eljárások kifejlesztésének és engedélyezési eljárásának időtartamát.


Nincs különösebb oka, egyszerűen megbeszéltük a csapattal, és így döntöttünk – mondta a horvát válogatott játékos.


Greg Abbott texasi kormányzó tovább folytatná a Donald Trump korábbi amerikai elnök által megkezdett mexikói határfal építését.


„Mark Zuckerberg covidos ajánlata”: Előre megtervezett manipuláció a Facebookon működő agresszív covid-cenzúra – republikánus képviselők szólították fel a Facebook mogult, hogy adja át a Faucival váltott emaileket Vizsgálatot indítványoztak az Egyesült Államokban republikánus képviselők, mely során hivatalos levélben felszólították a Facebook közösségi média mogulját, mark Zuckerberget, hogy mutassa be azokat a levelezéseket, melyeket Anthony Faucival, az USA elsőszámú járványügyi illetékesével folytattak a covid19 p(l)andémia kirobbanása előtt és alatt. Több mint valószínű ugyanis, hogy a Facebook felületén végrehajtott, mai napig tartó covid19 féle cenzúra és manipuláció, már azelőtt meg volt kreálva, hogy az emberek egyáltalán sejtették volna, hogy kirobban a covid19 elnevezésű p(l) andémia a Földön. Senki előtt nem lehet kérdés, hogy nem véletlenül történhetett, hogy a Facebook közösségi média felületén ekkorra vehemenciával folytatják a covid19 járvánnyal kapcsolatos cenzúrázást, manipulációt, és nyilván a tömegek félrevezetését.


A kormánypártok vezetőinek is be kell ismerni, a román oltáskampány lassan de biztosan teljesen kifulladt, egyre kevesebben adatják be maguknak az egyre kétesebbnek bizonyuló kísérleti covid vakcinát Romániában. A nevetségesen primitív és agresszív oltáskampány ellenére, mellyel tulajdonképpen csak elriasztották az embereket, napról napra kevesebb beoltott személyt adhatnak a jelentésekhez. Márpedig ha rosszul teljesítenek, globalista megbízóik nyilván rajtuk verik le. Ennek is tudható be, hogy az ultra liberális USR PLUS párt alelnöke már fenyegeti is azokat a háziorvosokat, akik szerinte „oltásellenesek” és nem azon munkálkodnak, hogy a vakcina-fejpénzért minél több páciensüket beoltsanak.


Dr. Byram Bridle kanadai oltóanyag-szakértő nemrégiben arról beszélt, hogy a COVID-19 oltóanyagot kapottaknál súlyos mellékhatások, köztük szívgyulladás és vakcina által kiváltott immuntrombotikus trombocitopénia (VITT) léphetnek fel. A kutatásban tizenhárom fiatal egészségügyi dolgozót vizsgáltak, akik megkapták a Moderna vakcinát. A tudósok a tizenhárom egészségügyi dolgozó közül tizenegynek a vérében keringő SARS-CoV-2 tüskefehérjét fedezték fel. Bridle hangsúlyozta, hogy a spike-fehérje átjuthat a vér-agy gáton, neurológiai károsodást okozva, ami magyarázatot ad arra, hogy miért fordul elő gyakran halálos kimenetelű vérrögök az agyban. Frissítés a japán tanulmány tükrében. A Japán Szabályozó Hatóság tanulmánya – a VAX SPIKE PROTEIN magas koncentrációban koncentrálódik a lépben, a májban, a mellékvesékben és a petefészkekben -2. Tanulmány kimutatta az anyatej szennyezettségét, “a csecsemőknél vérzési zavarok jelentkeznek a gyomor-bélrendszerben”.


A terrorizmus vádjával elítélt székelyföldi Beke István és Szőcs Zoltán szabadon bocsátásáról döntött a Brassói Bíróság. A szerdán, illetve csütörtökön kimondott elsőfokú ítélet kivonatát a romániai bíróságok portálján tették közzé. Az ítéletek nem jogerősek, a hivatalos közlés utáni három napban az ügyészség fellebbezést nyújthat be ellenük.


Kínai kutatók a koronavírus új válfajait fedezték fel denevérekben a délnyugati Jünnan tartományban. A tudósok 2019 májusa és 2020 novembere közt gyűjtött mintákat vizsgálva tették a felfedezést – írja az index.hu. A vizsgálatok alatt a vírusnak összesen 24 különböző változatát különítették el, amelyek közül négy hasonlít a most terjedő új koronavírushoz (SARS-CoV-2). Ez egyike (amelynek egyelőre a RpYN06 nevet adták) ráadásul genetikailag is nagyon hasonlít az új koronavírushoz.


Strasbourgban épül jelenleg Európa legnagyobb mecsetje, az Eyyüb Sultan: minaretjei 44 méter magasak lesznek, 28 kupolát építenek rá. A tízezer négyzetméteres „mecsetkomplexumban” épül egy háromezer hívő befogadására alkalmas imaterem, valamint számos konferenciaterem, könyvtár, de lesz étterem, üzletek, illetve egy 600 férőhelyes parkoló is – adta hírül a V4NA.
78 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page