VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:45) 2021.09.07.Egy kanadai ápoló megtöri a csendet: a torontói kórházakban zömmel az oltás mellékhatásai miatt bekerült beoltottak vannak beutalva, nem oltatlan covidosok – Ugyanez a helyzet Izraelben is

A kanadai kórházak vezetői tudatosan, kormányparancsra kell hazudjanak arról, hogy oltatlan, covidos betegek vannak beutalva. A csendet megtörő ápoló azt is elmondta, azért nem hallgat tovább, mert tisztában van azzal, hogy mint olyan, aki nem kívánja beadatni magának a súlyos és gyakori mellékhatásokat előidéző géntechnológiás kísérleti szert, a jövő hónaptól elbocsájtják állásából. A teljes interjú IDE kattintva nézhető meg.


A Biden-kormány nem engedi kimenteni az Afganisztánban maradt amerikaiakat

Joe Biden kormánya nemcsak Afganisztánban hagyott több száz amerikait, de azt is akadályozza, hogy magáncégek kimentsék őket – számolt be róla a Fox News. Több lap is arról írt korábban, hogy a tálibok túszul ejtettek hat gépet, amin amerikai állampolgárok vannak, és nem engedik ki őket. Több forrás azonban azt mondta a Fox Newsnak, hogy ez azért van, mert az amerikai külügyminisztérium nem működik közre abban, hogy megkapják a katari leszállási engedélyt.


Az EU titkos birodalma A gazdag államok gyarmatként kezelik Kelet-Európát Az UnHerd cikke magyarul

Az EU nyugati és keleti tagjait egyre inkább elválasztó szakadékok közepette mindkét fél a maga okai miatt igyekszik elhallgatni a blokk nagy gazdasági titkát: azt, hogy a régi EU gyarmati hűbérbirtokként irányítja a tizenegy új kelet-közép-európai tagot. Erről írt cikket az UnHerd, amelyet teljes egészében lefordítottam számotokra. (SBG Buddha, VilagHelyzete)


Nem fekszik az új életpárti törvény: védelmet ígér a texasi abortuszklinikáknak az amerikai kormány

Az amerikai igazságügy-minisztérium a közelmúltban kijelentette, védelmet nyújt majd azoknak a klinikáknak, melyek abortuszt is végeznek Texas államban, miután a Legfelsőbb Bíróság helyben hagyta a hat hetesnél idősebb magzatok elhajtásának tilalmát az úgynevezett „szívdobbanás” törvény keretében.