top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:13) 2023.05.07.
Erről sem hallottunk a mainstream médiában...Nagyon távolról, de rokoni kapcsolatban állnak egymással.


Eduard Heger kormányától tavaly decemberben vonta meg a bizalmat a parlament, az államfő ideiglenes megbízást adott a kabinetnek az előrehozott választásig.


Bár a NATO-repülőgépek készen álltak arra, hogy bármikor beavatkozzanak, erre végül nem volt szükség.


Olekszij Reznyikov szerint valójában nem lehet megmondani, mekkora lesz a siker.


Éjszaka a légvédelmi erők és az elektronikus hadviselési rendszerek visszaverték a Szevasztopol elleni újabb támadást. A félszigeten határozatlan ideig fokozott, sárga terrorveszély működik.


Nyugati politikusok figyelmeztették Zelenszkijt, hogy ne próbálja megtámadni a Krímet Több magas rangú nyugati politikus figyelmeztette Ukrajnát, hogy ne próbálja meg erővel visszafoglalni a Krímet – állítja Volodimir Zelenszkij elnök egyik képviselője.


A kínai hatóságok ellenzik a sport átpolitizálását, és az egész emberiség javára fogják előmozdítani a sport fejlődését – jelentette ki Li Csiang kínai miniszterelnök szombaton a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökével, Thomas Bachhal folytatott megbeszélésén.


Még februárban kérték az ukránok, hogy a háború miatt Magyarországon rendezhessék meg a selejtezőt.


Már Ferenc pápa is oroszbarát? Miért mindenek felett álló cél Ukrajna felfegyverzése? Hová lett az Európai Unió legfőbb vágya, a béke? A XXI. Század Intézet vezető elemzőjét kérdeztük.


A tüntetések azután robbantak ki, hogy egy hajléktalan férfit megfojtott egy tengerészgyalogos veterán.


Magyarország és Izrael szorosabb szövetsége állt a középpontban a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) egyik csütörtök délutáni kerekasztal-beszélgetésén, amelyet Kovács Attila, az Alapjogokért Központ európai uniós kutatási igazgatója vezetett.


Küzdősport-versenynek álcázva, egy pajta udvarán rendezték meg Európa legnagyobb neonáci találkozóját.


A szervezők tegnap reggel a Telegram-csatornájukon tették közzé három nyelven, hogy új helyszínre viszik a rendezvényt. Azt írják, rendőrségi nyomásgyakorlás miatt a rendezvény helyszínének tulajdonosa visszalépett, az új helyszínről később tájékozódhatnak a résztvevők.


Az elmúlt 2021-es évben is a kötelezően finanszírozott állami média még lejjebb süllyedt. Elhallgatják a magas rangú orvosok, mikrobiológusok, kutatók, tudósok, ügyvédek és szemtanúk kulcsfontosságú szakértői hangjait. A nyílt diskurzus már régóta nem lehetséges. A közvélemény a mainstream média által csak egyoldalúan van tájékoztatva, és félelem, megosztó agitáció és profitéhes gyógyszeripari óriások által sarokba van szorítva.


1 052 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page