top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.01.30.A Financial Times most tett közzé egy bizalmas brüsszeli dokumentumot, amely részletesen ismerteti a magyar gazdaság elleni támadási tervet, ha Magyarország megvétózza a Zelenszkij Ukrajnának nyújtott pénzügyi támogatást! Ez normális esetben szuverén döntés! "Az EU szabotálni fogja a magyar gazdaságot, ha Budapest a héten tartandó csúcstalálkozón blokkolja az Ukrajnának nyújtott további támogatásokat – derül ki egy Brüsszel által kidolgozott bizalmas tervből." A fegyverek részletesen: "Kifejezetten a magyar gazdaságot célozzák meg, veszélyeztetik a valutát és összeomlást okoznak a befektetői bizalomban, azzal a céllal, hogy károsítsák a munkahelyeket és a növekedést"!
Phillip Pilkington szerint az EU stratégiája a legalapvetőbb közgazdasági ismereteket is nélkülözi.


Ordas, gusztustalan hazugság ez az egész, amelynek egy dologhoz van köze: ahhoz, hogy Magyarország az EU-ban egyedüliként nem hajlandó gyarmatként viselkedni.


Folytatódik a tüntetések évadja a germán országokban: Németország után Ausztriában is tüntettek, a jobboldal után a baloldal is utcára vonult. A német baloldal követeléseivel egyetértésben szólalt meg több CDU-s vezető, így Schleswig-Holstein tartomány miniszterelnöke is. Friedrich Merz kereszténydemokrata pártelnök is elutasító az AfD-vel szemben, így továbbra sem látszik az, hogy a német jobboldalon egymásra találna a CDU és az AfD; ehelyett továbbra is a baloldal és a CDU nagykoalíciója érvényesül a kérdésben.


Azt mondja, hogy a "járványokról" szóló megállapodásának aláírása csúnya összeesküvés-elméletek miatt késik! – Ne felejtsd, hogy a WHO-t részben a Big Pharma és Bill Gates finanszírozza. Ne felejtsd el, hogy a WHO-t inkompetenciával vádolták az A influenza kapcsán. Ne feledd, hogy a WHO betiltotta a Covid19 elleni kezeléseket...
Ez a dokumentumfilm kíméletlenül leleplezi a WEF tényleges terveit és a teljes vezetőségét. Megtudhatja, hogy az Ön országából mely személyek hajtják végre a Világgazdasági Fórum programját! VILAG HELYZETE


A Die Welt szerint Orbán Viktort és Recep Tayyip Erdogant összeköti, hogy nem riadnak vissza a konfliktusoktól, ha országuk érdekeiről van szó – a német olvasók ilyen politikusokat látnának szívesen hazájukban is.


Jens Stoltenberg vörös posztót lebbentett az oroszok előtt.


„Nem a tengerentúlon vannak, nincsenek a hadseregben, nem rokkantak, nem járnak iskolába, nem dolgoznak. Egyszerűen nem tudjuk, hol vannak ezek az emberek” – hangsúlyozta egy ukrán képviselő.


(nu, milyen kínos kötelező színjáték)
Kuleba elmondta: létrehoznak egy operatív munkacsoportot, amelynek tíz napja lesz arra, hogy megoldásokat találjanak a kisebbségi kérdések végleges lezárása céljából.


Történtek biztató lépések a bizalmi légkör helyreállítása felé Magyarország és Ukrajna között, azonban hosszú még az út odáig, és sok munkára lesz szükség, amire hazánk készen áll – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Ungváron.


A nyugati lapok mellett az orosz és az ukrán sajtó is felkapta Toroczkai László bejelentését, mely szerint a Mi Hazánk Mozgalom bizonyos forgatókönyv esetén igényt tartana Kárpátaljára. A szélsőjobboldaliakhoz forduljanak – felelte Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő, aki nem volt hajlandó bővebben kommentálni a RIA Novosztyi érdeklődésére Toroczkai László szavait.


2006-ban a civilek, de jómagam is ökölbe szorított kézzel hallgattuk barátaink rémtörténeteit. Kit hogy vertek meg, lőttek meg, csuktak börtönbe. Úgy éreztük, hogy valamit tenni kellene. Ekkor alakult a Hunnia Mozgalom, Toroczkai László és Budaházy György vezetésével, akik nyilvános eseményeken toboroztak tagokat, ellenállást hirdettek a rendszer ellen, razziaprogramot indítottak az állam által elkövetett bűncselekmények feltárására. Többek közt a Sukoró-ügyet ők derítették fel.

Közben Magyarok Nyilai néven egy fantomszervezet is alakult, amely magára vállalta különböző politikusok házainak megrongálását. Legtöbbször lábtörlők gyulladtak fel, Hiller István ablakán belőttek. 
Riportunkban megszólal Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat alapítója és vezetője, aki arról beszél, hogy komoly feladatleosztás van a liberális jogvédő szervezetek hálójában, és meglátása szerint az Amnestyé ebben éppen a hálózatépítés és a mozgósítás. Ők jogvédőnek mondják magukat és civilnek. A civil jelleget én nagyon kérdésesnek látom – fogalmazott a jogvédő. Mint mondta, ezek álcivil szervezetek, amelyek jól behatárolhatóan külföldi forrásokból működnek.


Az október 7-ei eseményeket tágabb összefüggésbe kell helyezni és a jelenkorból minden gyarmatosítás és megszállás elleni küzdelmet fel kell idézni. Ezen küzdelmek tapasztalatai azt mutatják, hogy a megszálló által elkövetett azonos szintű elnyomásban ott vannak az egyenértékű válaszok is az elnyomott emberek részéről.
"El fogunk jönni az otthonaitokba. Fegyveres ellenállást fogtok látni" – kiabálta az egyik tüntető. 

Meghívó Paláveres Polgári Közösség találkozóra1 265 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK