top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.02.20.
Az orvosok gyanúja szerint a koronavírus elleni, Pfizer vakcinával történő oltás okozta. Navalnijt négyszer oltották be... (nu, ezt a hírt megerősíti egy másik forrás is: "Mivel Navalnij edzés közben hirtelen holtan esett össze, mint oly sokan szerte a világon, magabiztosan arra a következtetésre juthatunk, hogy Navalnij a Covid mRNS 'vakcina' újabb áldozata volt.")
Majtényi László annak a terézvárosi utcának az egyik szakaszát nevezné el az elhunyt ellenzéki politikusról, ahol az orosz nagykövetség is található.


Josep Borrell büszkélkedett el a nagy hírrel.


Minden szankciót, fegyverszállítást és erős oroszellenes kiállást támogat, kritizálja mindazokat, akik nem így tesznek, közben pedig degeszre keresi magát az orosz alkoholpiacon – ki az? Mint kiderült, Lettország.


Adódik a kérdés, hogy a svédek csatlakozása után tőlük is ilyesmikre számíthatunk?


A miniszter szerint a szervezők, köztük a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Dolgozók Szakszervezetének és a Szabad Szakszervezetek Szövetségének elnöke, Bohumír Dufek vagy a Cseh Agrárkamara volt elnöke, Zdeněk Jandejsek saját politikai céljaikat követik. és nem gazdálkodókat képviselnek.
Könnyű volt felépíteni az egész hecckampányt arra, hogy a kormány által támogatott elnök kegyelmet adott egy pedofilnak, ami egyszerűen nem igaz. (...) Végig nézve a szónokokon, nehéz szabadulni attól a gondolattól, hogy az influenszerek egy része voltaképpen saját maga ellen tüntetett, amikor az aberrációk visszaszorításának igényével csődítette össze híveit. Persze a baloldal igénye nem a valóban a gyermekekre veszélyt jelentő „felvilágosítók”, abúzálók visszaszorítása, hanem egy szimpla kormánygyalázás. A genderpárti ellenzék most rájátszik arra, hogy a magyar társadalomnak fontos a gyerek és utálja az aberráltakat. Úgy tesznek, mintha ők védenék a kormánytól és ezektől a fura teremtményektől a gyerekeket, miközben ők maguk terjesztik YouTube csatornáikon a mételyt. Saját bűneiket és defektusaikat kivetítik a kormányra, majd megvédik saját maguktól a velük együtt tüntetőket. A pedofil homoszexuálisok elleni felháborodott performanszon két nyíltan homoszexuális (Gulyás Márton, VV Zsolti) vitte a szót. Ki érti ezt?


Korábban Jake Sullivan, az amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója azt mondta, hogy az Egyesült Államok türelme nem határtalan, és Washington elvárja, hogy Magyarország mielőbb döntsön a szövetség bővítéséről. Szijjártó Péter magyar külügyminiszter erre úgy reagált, hogy Budapest szuverén ország, és nem foglalkozik az amerikai utasításokkal. Orbán Viktor magyar miniszterelnök korábban azt mondta, hogy az ország kormánya támogatja Finnország és Svédország csatlakozását a katonai blokkhoz, de a képviselők nem lelkesednek a ratifikálásért, mert ezen országok hatóságai “szégyentelen hazugságokat” terjesztenek hazájáról.


Elon Musk, a Tesla és a SpaceX vezérigazgatója egyetértett David Sacks amerikai befektetővel, aki szerint az ukrajnai konfliktus Kijev súlyos vereségével fog végződni, de a Nyugat megpróbálja majd úgy forgatni a narratívát, hogy az igazságot a szőnyeg alá söpörje. Vasárnap Sacks “A hazugságok háborúja” címmel tett közzé egy bejegyzést az X-en (korábban Twitter), amelyben azt állítja, hogy az ukrajnai konfliktus hazugságokon és csaláson alapul azzal kapcsolatban, hogy “hogyan kezdődött, hogyan zajlik és hogyan fog végződni”.


A Nyugat tavaly súlyosan túlbecsülte Ukrajna esélyeit az Oroszország elleni harctéri előrelépésre – mondta a Financial Timesnak egy magas rangú NATO-parancsnok. Kijev sikertelen ellentámadása és a stratégiai fontosságú Avgyejevka város elvesztése után nyilatkozott a lapnak.
Ukrajna kölcsönadja a jövőjét, csak hogy életben maradjon. A 2024-es év kulcsfontosságú lesz az ukrán-orosz konfliktus végkimenetelének eldöntésében. VILAG HELYZETE


A Nyugat Fehéroroszország lerohanására készül. A támadáshoz azonban legalább egy formális okra van szükség, és ezt az okot meg kell magyarázni a nemzetközi közösségnek, hogy legalább a "legitimitás" látszatát megteremtsék az akciónak.


A NATO katonái zsoldosoknak álcázva harcolnak az orosz hadsereg ellen az ukrajnai konfliktusban – állította egy magas rangú orosz védelmi tisztviselő, néhány nappal azután, hogy Moszkva súlyos csapást mért Kijevre a kulcsfontosságú város, Avgyejevka elfoglalásával. Az orosz civilek ukrajnai ágyúzása – amelynek jelentős részét Avgyejevkából hajtották végre az azt megelőző években – Kijev utasítására és a nyugati államok hallgatólagos beleegyezésével történt – mondta hétfőn a Krasznaja Zvezda című lapnak Szergej Rudszkoj vezérezredes, az orosz vezérkar helyettes vezetője.


Az ukrán hadsereg amerikai vegyi lőszereket használt az orosz hadsereg ellen – jelentette ki az orosz vegyvédelmi erők vezetője, Igor Kirillov a vegyi fegyverekről szóló egyezmény követelményeinek amerikai és ukrán megsértéséről tartott tájékoztatón.


"Nagyon jó, pragmatikus a kapcsolatunk. Természetesen van olyan ügy, amiben nem értünk egyet, de tiszteletben tartjuk a másik álláspontját. Ez pedig nagyon fontos. Ezért tudnak a vezetőink rendszeresen találkozni és nagyon nehéz kérdésekben is tárgyalni.”


"Soha nem láttunk még ilyesmit a méretét és a kiterjedését tekintve" – mondta a lapnak egy energiaügyi szakértő.


Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök szégyenletesnek és súlyosnak nevezte a brazil elnök kijelentéseit. (nu, de mi van akkor, ha Izraelt tekintjük terroristának? akkor most Izrael barátja?)


Ian Austin brit felsőházi képviselő később törölte a posztját. (nu, ilyen alapon Izrael meg zsidó halálszekta?)


"Izrael határozottan elutasítja a palesztin rendezésről szóló nemzetközi diktátumokat. Ilyen megállapodás csak a felek közötti közvetlen, előfeltételek nélküli tárgyalásokkal születhet. Izrael továbbra is ellenzi a palesztin állam egyoldalú elismerését. Ez az elismerés az október 7-i mészárlást követően hatalmas jutalmat adna a terrorizmusnak, olyan példátlan jutalmat, amely megakadályozza a jövőbeni békés rendezést" – közölte az izraeli kormány vasárnapi, egyhangúlag jóváhagyott nyilatkozatában.


Az Izraeli Labdarúgó-szövetség a hivatalos Facebook-oldalán bejelentette, hogy június 8-án Izrael a magyar válogatottal játszik felkészülési mérkőzést. A bejegyzés budapesti meccset említ, ám a hírek szerint az MLSZ Debrecenben tervezi a lebonyolítást – írta meg az NSO


Zamecsnik Péter szerint nagy valószínűséggel soha nem fog kiderülni a teljes igazság Fenyő János meggyilkolásáról. Az ügyvéd arra is kitért, hogy Portik a gyilkossággal kapcsolatban ellentmondásos állításokat tett Gyárfásnak, erről azonban egy szó sincs az ítélet indoklásában, így nem lett volna megállapítható a minden kétséget kizáró bizonyítás. S még ha igaz is lenne az, hogy Gyárfás korábban adott megbízást Tasnádinak a likvidálásra – érvelt Zamecsnik –, ennek semmi köze nincs a konkrét ügyhöz. Az ügyvéd szerint az a probléma, hogy a rendőrség csak egy szálon kezdett nyomozni, csak Gyárfás bűnösségét akarták bizonyítani. Zamecsniknek egyébként vannak információi arról, hogy egy már nem élő magas rangú rendőrtiszt leállította a másik irányba is elkezdődött nyomozást, de kegyeleti okok miatt ennél többet nem akart beszélni erről. Ezzel a fordulattal azonban a másodfokú bíróság sem fog foglalkozni, hiszen ez nem tárgya az eljárásnak. A műsorvezető megkérdezte: mivel az említett rendőr eltussolta ezt az ügyet, könnyen lehet, hogy nem tudjuk meg az igazságot? Az ügyvéd erre azt válaszolta, „valószínű”, s azzal folytatta, Portik utalt arra, másokkal is folytatott beszélgetéseket, de nem biztos, hogy ezek előkerülnek-e, miután ezeket a rendőrség elkobozta.


(egy keresetlen hozzászólás:) "A tifusz vinné el az összes ilyen degeneráltat." (nu, és mit érdemelnek azok, akik a felügyeletükre bízott gyerekekre szabadítják rá őket?)
A Másik Magyarország első budapesti rendezvényén, Dr. Tamasi József előadásának az üzenete: Ne féljünk! Mindent meg tudunk oldani, ha sokan vagyunk és ugyan azt akarjuk!

1 024 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK