top of page

Mindennapi szemezgetésünk (21:19) 2022.06.25.

A vizes VB-n Anita Alvarez szinkronúszó a medence aljára süllyedt, elájult és nem kapott levegőt, miután befejezte a gyakorlatát szerda este. A víz alá merült Andrea Fuentes az edzője észrevette ezt és jelzett a Merkely Béla kovid-hős és oltógép által vezetett egészségügyi szolgálatnak, akik azonban az edző elmondása szerint csak bután bámultak rá vissza, és nem cselekedtek semmit. Ezért az edző maga ugrott tanítványa után és húzta ki a vízből őt, ezzel megmentve az ő életét. Lehetnék cinikus is, de szerintem azok az egészségügyi szervek, amelyek részt vettek a kovid-átverésben, erkölcsileg és morálisan olyan mértékben megsemmisültek, hogy gyakorlatilag ma már szarra sem alkalmasak. Esetleg még megkérdezhetik valakitől, hogy be van -e oltva, vagy ijesztgethetik az embereket az oltással kapcsolatosan, esetleg eltáncolhatják munkaidőben a Jeruzsálemát. Droidok nem ugranak parancs nélkül, ha tragédia van, akkor sem. És már megint Merkelyvel vannak a problémák.


"Kurzusváltás nélkül nincs okunk arra számítani, hogy az Egyesült Államok egy generáció múlva is létezni fog" – véli Yoram Hazony izraeli filozófus.


Andrej Guruljov egy balti országok elleni teljes körű invázióról is beszélt az orosz állami televízióban.


Közel 80 lengyel katona halt meg orosz légicsapások következtében Donyeck megyében, írja a Ria Novosztyi orosz hírügynökség az orosz védelmi minisztériumra hivatkozva. A közlést más források nem erősítették meg. Hozzátették, hogy az orosz precíziós támadásokban húsz páncélozott jármű és nyolc Grad rakétavető is megsemmisült. A katonák halálát a Donyeckben található Konsztantyinovka falu Megatex cinkgyárának épületei elleni csapások okozták állítólag.


A nyugati kritikusok nem akarják megérteni, hogy Izrael regionális küzdelemben van Iránnal, és ez nagyban befolyásolja az ukrán-orosz konfliktushoz való hozzáállását.


Kijev egyik külvárosában, Bucsában 2022 március végén orosz katonák állítólag több mint 300 halottal járó mészárlást hajtottak végre. A nyugati médiában a legcsekélyebb kétség sem merül fel ezzel kapcsolatban, a háború kritikus megfigyelőiben azonban igen. Mint általában minden esetben, itt is jó, ha egy teljesen más megközelítést is szemügyre veszünk, és az egészet egy magasabb perspektívából vizsgáljuk.


Ahogy a háború elhúzódik, a helyzet egyre kellemetlenebb mind a vendégeknek, mind a házigazdáknak – írja beszámolójában a Wall Street Journal.


A francia elnök hangsúlyozta, az ügy érdekében készek elmenni az észszerűség határáig, de tovább nem.


Kerül, amibe kerül, nekik tán azért is megéri, hogy betegyenek az örök ellenségnek, Moszkvának.


Érdekesség: Az Egészségügyi Világszervezet egyetlen majomhimlőről szóló jelentést sem kapott a világ egyetlen országából sem, ahol ne adták volna be a Pfizer vakcinát.


Tapasztalt klinikai kutatók egy eklektikus és kiemelkedő csoportja nemrégiben másodlagos elemzést végzett a Pfizer és a Moderna által végzett, placebo-kontrollált, 3. fázisú klinikai vizsgálatban jelentett súlyos nemkívánatos eseményekről, amelyben a Pfizer és a Moderna mRNS-alapú COVID-19 vakcináit vizsgálták. A csoportot Peter Doshi, a The BMJ (British Medical Journal) vezető szerkesztője és a Marylandi Egyetem Gyógyszerészeti Karának gyógyszerészeti egészségügyi szolgáltatási kutatással foglalkozó docense vezette. Doshi és csapata a súlyos nemkívánatos események túlzott kockázatát találta, ami szükségessé teszi a hivatalos ártalom-haszon elemzések elvégzését, különösen azokét, amelyek a súlyos COVID-19 kimenetel - pl. kórházi kezelés vagy halál - kockázata alapján rétegzettek. Ezek az eredmények jelentős aggodalmakat vetnek fel azok számára, akik a COVID-19 mRNS-vakcinákkal kapcsolatos vakcinakárosodás lehetséges kockázatait nyomon követik.


A hírportál a legrövidebb utat mutatja a majdani abortálásokhoz az érintetteknek.


A norvég titkosszolgálat „extrém iszlamista terrorcselekménynek” nevezte a hajnali lövöldözést.


566 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page