top of page

Mindennapi szemezgetésünk (21:33) 2022.01.16.

Ne hazudjatok az Omikronról! Izrael legnagyobb kórháza hivatalos oldalán kérdőjelezi meg az Izraeli Egészségügyi Minisztérium COVID narratíváját! - az Omicron minimális kockázatot jelent az egészségre; - jelenleg egyetlen COVID beteg sincs lélegeztetőgépen; - a legtöbb COVID pozitívnak lejelentett beteg csupán tesztpozitív és nem a COVID miatt kerültek a kórhazba; - a tömeges tesztelések és a karantén irracionális intézkedések.


A kötelező oltás és a Covid-diktatúra ellen tüntetett a fővárosban a Mi Hazánk Mozgalom. Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke felszólalásában elmondta, hogy a decemberi demonstrációról egyetlen egy kormánypárti vagy balliberális médium nem számolt be, pedig a Mi Hazánk Mozgalom történetének eddigi legnagyobb tüntetése volt. A pártelnök szerint a kormányzat nem eszményeket, eszméket követ, hanem a marketingszakemberek tanácsait.
Nem Új Világrend, hanem emberi, Emberhez méltó lét a Földön – mert “Isten Országa bennetek van!“ – Mi a megoldás a covid terror alóli felszabadulásra?

Az alábbiakat kell végrehajtani. – Hivatalosan rögzíteni kell, nem egy véletlen világjárványról, hanem egy tudatosan és előre megtervezett biológiai világháborúról beszélünk a COVID19 megnevezés alatt.


Ennek a készpénznek a kedvezményezettjei közé tartozik Amerika számos fontos hírügynöksége, köztük a CNN, az NBC, az NPR, a PBS és a The Atlantic. Gates számtalan befolyásos külföldi szervezetet is szponzorál, köztük a BBC-t, a The Guardian-t, a Financial Timest és a The Daily Telegraph-t az Egyesült Királyságban. Olyan prominens európai újságok, mint a Le Monde (Franciaország), a Der Spiegel (Németország) és az El País (Spanyolország); valamint olyan nagy globális műsorszolgáltatók, mint az Al-Dzsazíra.


A vállalat adatbázisában található több mint 30 000 támogatást átvizsgálva a MintPress felfedte, hogy a Gates Alapítvány több száz médiavállakozásnak legalább 319 millió dollár értékben adott támogatást, vagy vásárolt részesedést. Seattle – Egészen a közelmúltbeli zűrzavaros válásáig Bill Gates valamiféle ingyenes belépőt élvezett a vállalati médiában. A Microsoft-társalapítót, akit általában a világot megmenteni akaró kedves majomnak mutatják be, a The Guardian még unironikusan Szent Billnek is elkeresztelte.


Bill Gates egy Twitter-beszélgetésen azt mondta, hogy a jelenlegi COVID-19 vakcinákból két kulcsfontosságú tényező hiányzik, és azt állította, hogy az omikron immunitáshullámot idézhet elő azokban a közösségekben, amelyeken áthalad. Olyan vakcinákra van szükségünk, amelyek megakadályozzák az újbóli fertőzést, és sok évig kitartanak” – mondta Gates. Az oltóanyag-kutatásba való befektetések mellett Gates más, a COVID-19-hez kapcsolódó beruházásokba is beszáll. Júliusban a Soros György és a Gates által támogatott konzorcium részt vett a Mologic (egy COVID-19 teszteléssel foglalkozó cég) felvásárlásában.


A munkahelyi zöldigazolvány bevezetését politikailag nem vállalták fel, jelentette ki pénteken Alexandru Rafila egészségügyi miniszter, a Digi24 műsorában. Hozzátette, hogy az ötödik járványhullám kellős közepén ez az igazolvány már nem lehet sürgős, ugyanis mire az alkalmazásra kerülne sor, az esetszámok már újra le fognak csökkenni. Elmondta, számára a legkellemetlenebb az a nyomásgyakorlás volt, amely felelősöket, hibásokat keresett, amiért nem fogadták el a Covid-igazolvány bevezetését. Érvelése szerint az igazolvány bevezetésének célja, egyrészt az oltás vállalásának a növelése lett volna, másrészt lett volna egy közegészségügyi célja is, a fertőzés átadásának a csökkentése. „Most megváltoztak a probléma adatai, mivel „Most olyan eseteket is látunk, amikor olyan személy fertőződik meg, akik az emlékeztető oltást is megkapta.”

Az európai országok közül elsőként Magyarországon teszteli Izrael azt a koronavírus elleni vakcinát, amely génmódosított vírust tartalmaz, a felszínén pedig tüskefehérjéket növeszt. A készítők arra számítanak, hogy a BriLife névre hallgató izraeli oltóanyag a Pfizer vagy a Moderna vakcinájánál is jobb lesz – írta meg az Egészségkalauz. A portál arról ír, hogy az ezzel oltott személyek izomba szúrt injekció formájában kapják meg a koronavírus tüskefehérjés ruhájába öltözött vezikuláris stomatitis vírust. Ezután a koronavírus-tüskefehérjék serkentik tovább az immunrendszert, amelyek az immunválaszt is kiváltják. A géntechnológiailag módosított vírusok szervezetbe juttatása viszonylag új keletűnek számít. 2019-ben az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Ervebo néven engedélyezett egy olyan, ebola elleni oltást, aminek alapja a gyengített és módosított vezikuláris stomatitis vírus.


A texasi tudósok új Covid-19 vakcinája olcsóbb, könnyebben elkészíthető és szabadalommentes. Dr. Peter Hotez és Maria Bottazzi, a Baylor College of Medicine Texasi Gyermekkórház Vakcinafejlesztési Központjának munkatársai által vezetett csapat 2011 óta fejleszti a Sars és Mers vakcina prototípusait. Most új Covid-oltóanyagot hoztak létre, amelyet Corbevaxnak neveztek el. Az oltóanyagot évtizedek óta bevált, hagyományos technológiával készítik. Bottazzi szerint az ő oltóanyaguk azért egyedülálló, mert nem szándékoznak szabadalmaztatni, így bárki képes reprodukálni azt.


Yuval Noah Harari izraeli történész és író előadása “Emberi lesz-e a jövő?” címmel (Will the Future Be Human?), majd rövid beszélgetés Hararival a Világgazdasági Fórum (WEF) éves találkozója keretében.Meglepő, de nem azok maradtak meg az egyenes úton, akik a legjobb szándékkal igyekeztek. Nem is mindig azok, akik okosabbak voltak kortársaiknál. Sőt, nem egyszer megtapasztaltuk, hogy a legtehetségesebb, vagy leghumánusabb testvéreink elhagyták ezt az ösvényt.


Aleksandar Vucic szerb elnök szerint Ausztrália saját magát járatta le azzal, hogy visszavonta a címvédő és világelső teniszező, Novak Djokovic vízumát, és kiutasította az országból a sportolót. A szerb államfő vasárnap hozzátette: Novak Djokovic emelt fővel térhet vissza hazájába.


A műtött asszony ellátását megtagadókat nem érdekli a vérrögképző, géninjekcióval való oltás kockázata ?

A műtött nő azonnal belehalhat a vérrögképző kísérleti géninjekcióba! Sajnos ez nemcsak Magyarországon van így , hanem például Izraelben ! Izraeli orvosok posztolták ki a Facebookon, hogy bizony oltatlanokat nem látnak el !


Körzeti Nővérek Közössége az a lejárt vakcinákról:

516 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page