top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.04.28.
Ha összefogunk, ha együtt gondolkodunk, összehangoltan tervezünk és hatékonyan cselekszünk, mindenhol legyőzhetjük a luciferiánusokat! Megtapasztaltuk azt, hogy a politikában tényleg minden megtörténhet.

Míg a természetben például a hernyók pillangókká alakulnak, addig a politikában mindez fordítva is lehetséges: a pillangókból is lehetnek hernyók. 


„Ez az első alkalom a történelemben, hogy egy pápa részt vesz a G7-ek munkájában”  – mondta Meloni egy videoüzenetben. Elmondta, hogy részt vesz a mesterséges intelligenciának szentelt ülésszakon, amelyet „korunk egyik legnagyobb antropológiai kihívásának” nevezett. „Meggyőződésem, hogy Őszentsége jelenléte döntő mértékben hozzá fog járulni a mesterséges intelligencia etikai és kulturális szabályozási keretének kidolgozásához” – mondta Meloni. Olaszország, amely jelenleg a G7-ek soros elnökségét tölti be, a héten elfogadott egy törvényjavaslatot, amelynek célja a mesterséges intelligencia használatára vonatkozó alapvető szabályok lefektetése, az ágazatba történő beruházások kijelölése és a mesterséges intelligenciával kapcsolatos bűncselekmények szankcionálása.


Az amerikai hírszerző ügynökségek nem találtak bizonyítékot arra, hogy az orosz vezetésnek köze lenne Alekszej Navalnij halálához – írja a The Wall Street Journal (WSJ) forrásokra hivatkozva.


Kijev semleges státusz mellett kötelezte volna magát és nemzetközi biztonsági garanciákat kapott volna a megállapodástervezet szerint. VILAG HELYZETE


“Nem is lehetne hatékonyabban befektetni a nyugati biztonságba, mint Ukrajnába, mert azok a fickók egyetlen pár amerikai bakancs nélkül a földön a Nyugatért harcolnak” mondta Johnson a Georgetown Egyetem diákjainak ebben a hónapban tett amerikai látogatása során. Az ukránok “gyakorlatilag a saját harcunkat vívják, a mi érdekeinkért harcolnak” – tette hozzá.


Biden amerikai elnök kormányát, hogy határozza meg, milyen lenne a “győzelem” az ukrajnai konfliktusban, miután a Fehér Ház egyik magas rangú tisztviselője azt állította, hogy Kijev legyőzheti Oroszországot.


Oroszország többször is azt hangoztatta, hogy az Ukrajnának szánt újabb fegyverszállítások nem változtatnak a harctéri dinamikán, és csak még több felesleges ukrán halálesetet eredményeznek.


Ukrajna hőtermelésének mintegy 80 százalékát és vízenergia-kapacitásának 35 százalékát veszítette el az orosz invázió kezdete óta.


"Először is nagy tapasztalatot szereztünk abból, hogyan viszonyulnak hozzánk az európaiak. És ezt a tapasztalatot mindig szem előtt fogjuk tartani a kapcsolatok építésénél, de földrajzilag úgysem fogunk eltávolodni egymástól, így mindenképpen új alapokra kell majd építenünk a kapcsolatokat”


A kiállítás már május 1-től látható lesz.Egy kínai küldött pénteken az ENSZ által vezetett nemzetközi vizsgálatot sürgetett az Északi Áramlat gázvezeték 2022 szeptemberében történt felrobbantásának kivizsgálására. Több mint 18 hónap telt el az Északi Áramlatnál történt incidens óta. Egyszerűen sajnálatos, hogy nem vontak le következtetést  – mondta Geng Shuang, Kína helyettes állandó képviselője.


Washington teljes mértékben kivonja csapatait Nigerből, és a Csádban állomásozó katonai személyzetet is áthelyezi, miközben más lehetőségeket is mérlegel a Száhel-övezetben folytatott amerikai “terrorellenes misszió” folytatására – jelentette be csütörtökön a Pentagon.


A helyzet az utóbbi időben súlyosan romlott Gázában – mutat rá a The New York Times, hozzátéve, hogy a hőség az új probléma, amellyel a gázaiaknak mostanában szembe kell nézniük, más gondok mellett. Az ivóvízhiánnyal együtt a hőség sok gázai ember életét elviselhetetlenné tette, és növelte a betegségek terjedésével kapcsolatos aggodalmakat – írja a lap.


Soros György és keményvonalas baloldali tanítványai agitátorokat fizetnek, akik radikális Izrael-ellenes tüntetéseket robbantottak ki amerikai egyetemeken, írja a New York Post.
Mike Johnson házelnök arról beszélt, hogy hamarosan szükség lehet a Nemzeti Gárda beavatkozására a Columbia Egyetemen.


A végtelenül felháborító, egyben rémesen bizarr epizódra egy massachusettsi művészeti központban került sor.


Az antifák a mostani „kulturális elit” rohamosztagosai lettek a világhírű szociológus szerint.


Úgy tűnik, hogy a nagy semmi, még mindig vonzó azoknak az elvarázsolt embereknek, akik úgy gondolják, hogy acsarkodással, felforgatással, gyűlölködéssel lesznek  majd valakik.  A brutálisan átvert embereknek sejtelmük sincs arról, hogy minden egyes tüntikézésükkel a saját megnyomorításuk felé menetelnek önként és dalolva. Valamilyen okból képtelenek felfogni, hogy nem az a lényeg, hogy éppen miről mesél nekik Magyar Péter, hanem azok meséje és terve a fontos és lényeges, akik a háttérből futtatják őt794 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page