VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mit tartalmazhat Karikóék mágnesvonzó készítménye? Mivel lövik gyerekeinket?


Tisztelt Olvasó!


Karikó Katalinról most derült ki sokunk számára, hogy a kádári kommunizmus alatt „hazafias” titkos megbízott (kémelhárító) volt, vagyis elvileg a rendszer iránti őszinte elköteleződésből jelentkezett feladatra. Hogy csakugyan ez volt-e a fő indítéka, nem tudhatjuk, de annyi ebből a hírből mindenképpen világosan kiderül, hogy Karikónak van gyakorlata abban, hogy kétes rendszereket és kétes embereket szolgáljon.

Ennek a ténynek ebben a mostani kovidos, világuralmi hadművelettel felfordított világban érdemes különös jelentőséget tulajdonítanunk. Hogy Bill Gates a mérhetetlen milliárdjaival milyen szerepet játszott és játszik ennek az egész mesterséges járványnak és az ezt kísérő őrületnek a kirobbantásában és fenntartásában, ezt már csak az nem látja, aki csak azért is homokba dugja fejét. S bizony róla – az eddigi sötét üzelmein túl – mostanra az is kiderült, hogy egyebek között azért kellett távoznia a Microsoft vezetőségéből, mert túlságosan baráti kapcsolatot ápolt Jeffrey Epsteinnel, egy szexuális bűnözésért (pedofíliáért) letartóztatott és vizsgálati fogsága alatt „öngyilkossá vált” oligarchával. Tehát alighanem egy velejéig romlott ember mozgatja a kovidos hadművelet jelentős szálait.

Ha eddig akadt egyáltalán valaki, aki iránt rokonszenvet, valamelyes bizodalmat éreztünk a kovidos járvány egészének főszereplői közül, az éppen Karikó Katalin volt. Lévén egyik kulcsembere a Covid-19 ellen nekünk szánt fecskendménynek, a Pfizer-BionTech kifejlesztésének, lestük minden szavát és mozdulatát: ha ő nem szól egy rossz szót sem a gyártókra, sem a belénk fecskezendő készítményekre, akkor biztos megalapozatlan minden gyanakvásunk, minden félelmünk, amelyet a szabad, alternatív média hírei, tudósításai keltenek bennünk.

Pl. az a félelmünk, hogy már rögtön a vakcina elnevezéssel is becsapnak minket, hiszen a Pfizer és társai nem legyengített kórokozók segítségével (az ezekre adott immunválaszunkkal) védenek a fertőzések ellen, ha védenek egyáltalán. Az „oltás” kifejezés ellen meg azért berzenkedünk, mert úgy látjuk, hagyományos értelemben semmi ellen nem oltalmaznak; nem a védelem – az egészségünk megvédése – a céljuk, hanem valami egészen más. Tömegesen teszi tönkre inkább természetes védekezőképességünket (immunrendszerünket).

Úgy vélhettük, hogy nyilván csak hülyéskedés az a film is, amelyen azt láthatjuk, hogy a Pfizer készítményével „beoltottak” szúráshelyén megtapad a hűtőmágnes. Mitől is tenné?

Egyik szilajcsikós munkatársamnak azonban kapóra jött, hogy éppen meglátogatta egy olyan barátja, aki előző nap kapta meg a második Pfizer-adagot. Az ő leveléből idézem az alábbi sorokat – aztán a bizonyító erejű képet.

„Megkértem, hogy mutassa meg az oltás helyét a karján. Azt mondta, hogy ő már nem tudja, csak azt, hogy a bal karjába kapta. »Na – mondtam neki —, húzd fel az inged, én majd mindjárt megmutatom«. Tiltakozott. »Miért érdekes az, hogy hova kaptam?« »Hát azért, mert ott elvileg mágneses vagy.« Hoztam egy kicsi, de bivalyerős neodímium-mágnest. Nézd meg az eredményt:


Ezért javaslom, biztasd a csikós-lista tagjait, hogy végezzék el ők is ezt a kísérletet, ha van rá alanyuk. A mágnes lehetőleg legyen kicsi és könnyű. Bizonyára a hűtőszekrények ajtajára szánt, feljegyzést rögzítő mágnesek is alkalmasak a kísérletre, hiszen a videón is lehet ilyeneket látni.”


Eddig a levél, tisztelt Olvasó!

Abba most nem mennék bele, hogy mit tartalmazhat Karikóék készítménye. Bár munkatársam utal rá, hogy – Bill Gates alapítványának pénzéből – már évekkel ezelőtt kifejlesztettek olyan, az oltóanyaggal együtt a testbe fecskendezendő festékanyagot, amely képes adattárolásra. Én csak egyet szögezek le mérhetetlen keserűséggel: most kezdték el 16 évesnél idősebb gyermekeinket, fiataljainkat belőni éppen a Pfizerrel. Bármi is az az anyag, melyet beléjük fecskendeznek, ha az egy mágnest képes megtartani, éppen elég fémet tartalmaz ahhoz, hogy árthasson bármilyen emberi szervezetnek. Ha nem azonnal, majd később.

Márpedig gyermekeink, fiataljaink semmiféle olyan vírusveszélynek nincsenek kitéve, amely a legkevésbé is indokolná, hogy ilyen kétes emberkísérleteknek tegyük ki őket. Olyan emberkísérletnek, amelyet jellemtelen hálózati emberek és velejükig romlott pénzemberek vezényelnek.Kapcsolódó írás:


Karikó Katalin titkosügynök volt – egy alternatív hírforrás bizonyítékai szerint