VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mit tartalmazhat Karikóék mágnesvonzó készítménye? Mivel lövik gyerekeinket?


Tisztelt Olvasó!


Karikó Katalinról most derült ki sokunk számára, hogy a kádári kommunizmus alatt „hazafias” titkos megbízott (kémelhárító) volt, vagyis elvileg a rendszer iránti őszinte elköteleződésből jelentkezett feladatra. Hogy csakugyan ez volt-e a fő indítéka, nem tudhatjuk, de annyi ebből a hírből mindenképpen világosan kiderül, hogy Karikónak van gyakorlata abban, hogy kétes rendszereket és kétes embereket szolgáljon.

Ennek a ténynek ebben a mostani kovidos, világuralmi hadművelettel felfordított világban érdemes különös jelentőséget tulajdonítanunk. Hogy Bill Gates a mérhetetlen milliárdjaival milyen szerepet játszott és játszik ennek az egész mesterséges járványnak és az ezt kísérő őrületnek a kirobbantásában és fenntartásában, ezt már csak az nem látja, aki csak azért is homokba dugja fejét. S bizony róla – az eddigi sötét üzelmein túl – mostanra az is kiderült, hogy egyebek között azért kellett távoznia a Microsoft vezetőségéből, mert túlságosan baráti kapcsolatot ápolt Jeffrey Epsteinnel, egy szexuális bűnözésért (pedofíliáért) letartóztatott és vizsgálati fogsága alatt „öngyilkossá vált” oligarchával. Tehát alighanem egy velejéig romlott ember mozgatja a kovidos hadművelet jelentős szálait.

Ha eddig akadt egyáltalán valaki, aki iránt rokonszenvet, valamelyes bizodalmat éreztünk a kovidos járvány egészének főszereplői közül, az éppen Karikó Katalin volt. Lévén egyik kulcsembere a Covid-19 ellen nekünk szánt fecskendménynek, a Pfizer-BionTech kifejlesztésének, lestük minden szavát és mozdulatát: ha ő nem szól egy rossz szót sem a gyártókra, sem a belénk fecskezendő készítményekre, akkor biztos megalapozatlan minden gyanakvásunk, minden félelmünk, amelyet a szabad, alternatív média hírei, tudósításai keltenek bennünk.

Pl. az a félelmünk, hogy már rögtön a vakcina elnevezéssel is becsapnak minket, hiszen a Pfizer és társai nem legyengített kórokozók segítségével (az ezekre adott immunválaszunkkal) védenek a fertőzések ellen, ha védenek egyáltalán. Az „oltás” kifejezés ellen meg azért berzenkedünk, mert úgy látjuk, hagyományos értelemben semmi ellen nem oltalmaznak; nem a védelem – az egészségünk megvédése – a céljuk, hanem valami egészen más. Tömegesen teszi tönkre inkább természetes védekezőképességünket (immunrendszerünket).

Úgy vélhettük, hogy nyilván csak hülyéskedés az a film is, amelyen azt láthatjuk, hogy a Pfizer készítményével „beoltottak” szúráshelyén megtapad a hűtőmágnes. Mitől is tenné?

Egyik szilajcsikós munkatársamnak azonban kapóra jött, hogy éppen meglátogatta egy olyan barátja, aki előző nap kapta meg a második Pfizer-adagot. Az ő leveléből idézem az alábbi sorokat – aztán a bizonyító erejű képet.

„Megkértem, hogy mutassa meg az oltás helyét a k