top of page

Karikó Katalin titkosügynök volt – egy alternatív hírforrás bizonyítékai szerintA volt titkosügynök most látszat tudósként vezette meg a magyarokat? – teszi fel címében a kérdést a mediaforras.com alternatív oldal. Névtelen szerzője – hosszabb felvezetés után – rátér Karikóra:


„...jön a szakértő asszony(ság) a világ másik feléről, és mindenkit megnyugtat és közben biztat, hogy márpedig az életünk múlik azon, ha nem oltatjuk magunkba azt, amit ők pár hónap alatt összedobtak! És éppen amikor már minden olyan jól halad, amikor már focimeccsekre is járhatnak a kiváltságosok és akár még maszk nélkül is sétálhatunk az utcán, egyszer csak jön a megdöbbentő valóság, és ahogy ez már lenni szokott a gyanúsan sokat futtatott, hirtelen a semmiből jött 'csodaemberekkel', valami nem stimmel Karikó Katalin sikertörténetével."


Hogy mi nem stimmel, az Bálint László, volt kémelhárító alezredes és történeti kutató, egykor parlamenti szakértő 2017-ben megjelent könyvéből derül ki. „A hálózati nyilvántartás szereplői, az államvédelmi és állambiztonsági hálózat nyilvántartása Szegeden és Csongrád megyében, 1945 - 1990” című kötet 112. oldalán ez olvasható:

„KARIKÓ KATALIN (Szolnok, 1955. 01. 17. Goóz Zsuzsanna)
A 6-os karton adatai: 1978-ban foglalkozása tudományos segédmunkatárs. Munkahelye az MTA Szegedi Biológiai Központ. Ideiglenes lakhelye ekkor Szeged, Budapesti körút 26. Iskolai végzettsége egyetem. Pártállása pártonkívüli KISZ tag. Állampolgársága és nemzetisége magyar.
Beszervezését 1978. 10. 31.-én hajtotta végre Salgó László r. hdgy. a BM Cs. M.-i RFK ÁB III/II (kémelhárító) Oszt. beosztottja, titkos megbízott minősítéssel, hazafias alapon, „Lengyel Zsolt” fedőnéven. Foglalkoztatási vonala kémelhárítás. Nyilvántartásba vételének dátuma 1978. 11. 02. Dossziészáma olvashatatlan a kartonon. Első kapcsolattartója a beszervezője. A kartonon sem a hálózatból való kizárásnak, sem a dossziéi irattárba helyezésének nincs nyoma, amiből arra lehet következtetni, hogy 1990-ig foglalkoztatták.
Egyéb adatok: Egy dokumentumból az derül ki, hogy 1985-től pihentetve volt. (Forrás: ÁBTL 1.11.10.)

Ha ez nem lenne elég, megerősíti a beszervezés tényét egy másik forrás is: Bálint László 2016-ban megjelent „A 6-os karton az ügynökkártya aduásza?” című munkájának 124. oldalán XX. 7. pont alatt már megemlítette, hogy a „Lengyel Zsolt” fedőnevű titkos megbízott a valóságban nő volt, és az utóneve Katalin.

Ki volt Bálint László?


Bálint László (1940, Kistelek) ny. kémelhárító alezredes, 1969-től a BRFK állambiztonsági állományában (III/II-A) szolgált, majd 1986-tól a BM III/II. Csoportfőnökségen, (III/II-4-A), 1990 és 1995 között pedig a Nemzetbiztonsági Hivatalnál, onnan vonult nyugdíjba. Több állambiztonsági szakkönyv szerzője, elsősorban Szeged és Csongrád megye állambiztonsági múltját dolgozta fel.
Ugye nehéz lenne elhinni, hogy ezekről az anyagokról eddig senki sem tudott...”, jegyzi meg névtelen szerzőnk, s nem tudunk nem egyetérteni vele. Azonban ebből egy még kínosabb következtetés adódik: megerősítést nyert az a felfedezésünk, hogy a Covid-19 világjárvány egy világuralmi hadművelet fedőneve. S ebből sajnos Magyarország sem bír kimaradni. Karikó Katalin és Orbán Viktor egymást nyilvánosan támogatva és dicsőítve próbálják menteni a menthetetlent. Ma már a fősodratú médiában is megjelennek olyan hírek, amelyek nyilvánvaló teszik, hogy a teljes átoltottságot megcélzó oltáskampány elemi hazugságra épül: Ismét tombol a járvány a világ leginkább átoltott országában.”Nagyon elkeserítő látni, hogy a Hálózat, a láthatatlan világuralmi rendszer „keze” milyen messzire elér. Hogyan képes egymásba gabalyítani a kommunista rendszer egykori titkosügynökének és dicső demokráciánk miniszterelnökének közveszélyes ügyködését. Ismét csak kénytelenek vagyunk egyetérteni névtelen szerzőnk kendőzetlen véleményével: „Akár még az emberek kísérleti nyúlként való felhasználásában is segédkeznek, ha a magasabb érdekek, a gyógyszeripari maffia, az aljas politika, a hazug média és persze a pénzuralmi elit ezt kívánja és el is várja!”

 

Kapcsolódó írásaink:

Varga Domokos György: KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY: ÚJ TÖRÉSVONAL. Kettészakadó társadalmak, családok. Tisztelt Olvasó!


615 megtekintés

ความคิดเห็น


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page