top of page

Monopoly – Kié a világ? – Nagyon fontos FIGYELMEZTETÉS! Meg kell nézni!! (ismétlés)

Eredeti film:


Automatikus magyar fordítás lehetőségével!


Tim Gielen videója (www.TimGielen.com)


Kevesebb, mint egy maroknyi megacég uralja életünk minden területét. A reggelitől kezdve, ami reggel az asztalra kerül, a matracig, amin éjszaka alszunk, és gyakorlatilag minden, amit teszünk vagy fogyasztunk a kettő között, hozzájárul e vállalatok hatalmához. Ebben a videóban Tim Gielen megmutatja, hogy ezek a vállalatok - vagy inkább: legnagyobb részvényeseik - a főszereplői annak a színdarabnak, amelynek jelenleg tanúi vagyunk, és a "Nagy Újraindítás" mozgatórugói. Néhány fontos információ ebben a videóban.


1) A Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ a Világgazdasági Fórummal és a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködve 2019. október 18-án New Yorkban (New York, NY) rendezte meg a 201-es eseményt, egy magas szintű pandémiás gyakorlatot:


2) A német kormány "Robert Koch Intézet" által 2012-ben készített szimuláció "coronavírussal".


3) Marc Van Ranst, belga influenzaügyi biztos előadása az ESWI/Chatham House Influenza Pandemic Preparedness Stakeholders Conference (ESWI/Chatham House Influenza Pandemic Preparedness Stakeholders Conference) 2019. január 22-én. Van Ranst arról beszél, hogyan "készítette fel" a közvéleményt a H1N1 járványra a mainstream médián keresztül 2009-ben.


 


758 megtekintés

Opmerkingen


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page