top of page

„Nem szabad, hogy a bátorságunk meginogjon a WHO elleni harcban!” (Vajda Miklós cikkajánlója)Civil szervezetek hívására vonultak a Kossuth térre a WHO pandémiaszerződése és az új világrend ellen tiltakozók vasárnap délelőtt. Az egész napos rendezvényen orvos, szaktekintély, pszichológus, író, előadó, videóblogger és politikus is mondott beszédet. Kilenc külföldi felszólaló is elfogadta a meghívást, többek között Svájcból, Szlovéniából, Ausztriából és Németországból.A magyar pártok közül egyedül a Mi Hazánk képviseltette magát az Országház előtt tartott demonstráción.Dúró Dóra azzal kezdte, hogy jogosan gondolhattuk a pandémia után, hogy vége lesz ennek a rémálomszerű jogfosztásnak, de sajnos ma világosan látszik: a koronavírus árnyékában meghozott globális kényszerintézkedések nem valaminek a végét, hanem valaminek a kezdetét jelentették. Ez pedig nem más, mint a Big Pharma érdekei mentén, a WHO diktátuma alapján kialakulóban lévő Új Világrend. Az egészségünk védelme helyett valójában a nemzetállamok és az emberi szabadság korlátozása a cél. Ha elfogadják a WHO pandémiaszerződését és a hozzá kapcsolódó dokumentumokat, akkor egy olyan világ köszönt ránk, amit eddig elképzelni sem tudtunk soha.

A történelem folyamán először szerepel egy nemzetközi szervezet dokumentumában a világkormány előkészítése, megalapozása.

Először fordulna elő, hogy egy terrorista által vezetett szervezet megszerezhetné az emberek egészségügyi adatait. A Tedrosz Gebrejeszusz által vezetett WHO-t a Big Pharma pénzeli, egy igazságosabb világban neki háborús bűnökért, kínzásokért és terrorizmusért kellene felelnie. Egy olyan ember mondhatná meg, hogy Magyarországon milyen korlátozásokat és kényszeroltási pogromokat kell végrehajtani, aki a Hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon az általa bevetett születést akadályozó praktikák miatt magyarázkodik – ismertette az országgyűlés alelnöke.


Dúró Dóra emlékeztetett,

ez az ember hamarosan Magyarországra jön, hiszen róla Szijjártó Péter azt mondta: a személyes barátja.

Amennyiben elfogadják a WHO pandémiaszerződését, az azt is jelenti, hogy elfogadják a globális egészségügyi bizonyítványokat, és teljes profilt alkothatnak mindenkiről. Emellett a nemzeti erőforrásaink felett kontrollt szerezhetnek, éppen ezért kell megakadályoznunk a tervet. A magyar kormány ez ellen a legkevésbé sem tiltakozott,

ezért nekünk kell kezünkbe venni az irányítást, ha nem akarunk még annál is rosszabb világot hagyni a gyermekeinkre, mint amilyenben mi élünk most

– hangsúlyozta a Mi Hazánk elnökhelyettese.


Akkumulátorgyárak helyett nemzetgazdasági önrendelkezésre van szükség, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a készpénz megőrzésének, használatának jogáért ugyanúgy küzdenünk kell a totális kontroll megakadályozásának érdekében.


A Mi Hazánk frakciója benyújtotta azt az alaptörvény-módosítást, amely alkotmányban védené a készpénz használatát hazánkban. Ezt a párt újra benyújtotta, korábban a Fidesz támogatás helyett bevallotta, hogy kifejezetten célja a készpénz visszaszorítása.

“Erőt kell mutatnunk ezekben a kérdésekben, nemzetünk, szuverenitásunk és gyermekeink jövője a tét, mert ezek az értékek azok, amelyekért mi minden reggel felkelünk, ezek az értékek azok, amelyek miatt mi élünk, védjük meg őket közösen”

– zárta felszólalását Dúró Dóra.


A teljes beszéd:
645 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page