VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Oltottak fertőzik az oltatlanokat? Kérjük, aki tudja, cáfolja! Tisztelt Olvasó!

Egyre több ismerősöm akad, aki mostanában trombózist kap, vagy legalábbis nagyon közel kerül hozzá, olyan „sűrű” a vére. Közülük sokan nincsenek beoltva! Máshol meg azt látom, hogy a kórházi betegek és halottak között is igen sok a trombózisos, akit előtte beoltottak. Erősen törtem a fejem, hogy lehet-e összefüggés a trombózis és az oltás között – ha hiszen az oltatlanok között is terjed!

Azt hiszem, rájöttem... Előre bocsátanám, én hogyan definiálom a vírust. Ezt nem olvastam sehol, de minden általam ismert ténnyel egybevág:


Egy élőlény számára bármilyen anyag vírus, ami ezt az élőt arra készteti, hogy azt a sajátjától eltérő másik anyagot szaporítani kezdje.

Rögtön hozzáteszem: szívesen veszek minden, akár ezt, akár a továbbiakat cáfoló bírálatot.

S még annyit: a kristály nem élő anyag, nem is szaporodik, csak növekszik! Az élő sejt azért kezdi el szaporítani a másikat, mert annak felépítése erősen hasonló hozzá. Azaz a sajátja helyett, „tévedésből" kezdi el szaporítani, megbontva ezzel egy rendkívül kényes egyensúlyt a sejt elrákosodása és elsorvadása között. A fertőzött sejt többnyire elpusztul, és kiszabadul belőle a megsokszorozott veszélyes anyag, a vírus is. Mivel Földünkön minden élő anyag fehérje (legalábbis tudomásom szerint), ezért a vírus is kénytelen fehérje lenni, egyébként nem volna aki/ami szaporítsa. Karikó Katalin, az mRNS-oltás feltalálója szerint, ebben az oltásban a Covid tüske fehérjéjét egy ún. „hordozó anyag” juttatja be az emberi sejtmagba, ahol az ember kezdi el azt szaporítani. Tehát kell egy „hordozó anyag”, hogy a tüskefehérjét szaporítsuk. Ha idegen anyagként szaporítjuk, akkor az tehát egy vírus számunkra! Mégpedig olyan vírus, amely nem azonos a SARS-CoV-2-vel, de kicsit hasonlít rá, és eddig soha nem találkoztunk vele, most fejlesztették ki. Hogyan került a tüske a „hordozóba”? Alighanem génmanipulációval. A hordozó vírussal együtt kezdjük szaporítani a tüskét is, de később – remélhetőleg – már a tüskét is felismeri a szervezetünk mint „ellenséget”. Ha nem, hát újra kell oltani. Megint, és megint.

Tehát a hordozó is terjed a tüskével (pontosabban fordítva: a hordozóval terjed a tüske), azaz a hordozó ellen is védekezni kell. Hőemelkedést, lázat okoz, és egy idő után legyűrjük. De olyan is akad, akinek semmit sem okoz, az ilyen alany szerintem „immunis” rá, azaz nem fogadta el saját fehérjének, nem is szaporítja. Viszont amíg nem gyűrtük le teljesen, addig terjesztjük is, épp úgy, mint bármelyik másik vírust.


Nevezzük ezt a vírust az egyértelműség kedvéért mRNS oltás-vírusnak.

Van ugyan maszkunk (ami szinte semmit sem ér a vírusok ellen), meg távolságtartásunk, meg mindenféle korlátozásunk, ami lassítja az eddig még soha nem látott hordozó vírus terjedését. Mivel azonban a magyar lakosság kb. negyede már fertőzött vele (jó, egy kevés hagyományos kínaival oltott az nem),


nincs esélyük a többieknek sem elkerülniük. Ezért látjuk, hogy oltottak és oltatlanok is magas számban kerülnek mostanában kórházba: az oltottak megfertőzik a többit!

Nos, ez az oltás-vírus, mellékhatásként, az emberek pár százalékánál trombózist okoz. A 2,5 milliónál ez már sok tízezer – ezért van ennyivel TÖBB beteg most a covid-osztályokon, mint korábban. Beléjük nyomták a SARS-CoV-2 egy részét, naná, hogy kimutatható a szervezetükből! Pozitív a PCR tesztjük, tehát covid-osztályra kerülnek! A betegszám megugrását tapasztaljuk, csakhogy ezt most a „brit mutánsnak” tudják be. Nem tudom, hogyan állapíthatták meg pár nap alatt, mikor egy DNS teljes feltérképezése hosszú idő vesz igénybe! Ja, hogy a hatása alapján! Na, ezt elhiszem! Mivel Angliában előbb kezdték meg az oltást, előbb ugrott meg a megbetegedések száma is, hívhatjuk tehát brit mutánsnak!

Dr. Szlávik János infektológus már magyar mutánsról kezdett el beszélni a minap! Mivel az angolokat legyőztük az oltásszámban, számíthatunk rá, hogy legyőzzük őket a megbetegedésben is. A magyar mutánstól van rettegnivalónk!


Szögezzük le tehát: azért magas az oltatlanok között is a trombózis, mert a beoltottak megfertőzik a többieket!

Ide kapcsolódik egy hír, amelyet nemrég hallottam egy ismerősömtől: az orvosok mostanában szinte minden betegnek azonnal felírják a vérhígítót is. Nem magyaráznak, csak adják, védekezésül. Talán nem beszélhetnek róla a kötelező titoktartás miatt, de valamit TUDNAK, tapasztalnak.


Színesíti a képet, hogy a média szerint az AstraZeneca trombózist okoz. Mivel a média CNN-függő, azaz amerikai eredetű, éppen úgy, mint az AstraZenecaval konkurens Pfizer, ezért utóbbival a média kesztyűs kézzel bánik. Ezért gondoljuk azt, hogy a Pfizer nem okozhat trombózist – holott az alapanyaga ugyanaz az mRNS, mint az AstraZenecának! Mit tehetünk?

Erősítsük az immunrendszerünk! Elődeink az évmilliók alatt oltás nélkül is legyőzték a vírusokat, azért tudták továbbadni az életet! Az új vírus ellen pedig, amint lehet, napozzunk, együnk sok C, D meg egyéb vitamint, nyomelemet, és jót teszt a „kisüsti” torokfertőtlenítés is! A trombózis ellen nagyon hasznos a sok folyadék, a sok mozgás, és esetleg a vérhígító.


Tisztelettel:

G. Imre


(név és cím a szerkesztőségben)

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek