VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Oltottak fertőzik az oltatlanokat? Kérjük, aki tudja, cáfolja! Tisztelt Olvasó!

Egyre több ismerősöm akad, aki mostanában trombózist kap, vagy legalábbis nagyon közel kerül hozzá, olyan „sűrű” a vére. Közülük sokan nincsenek beoltva! Máshol meg azt látom, hogy a kórházi betegek és halottak között is igen sok a trombózisos, akit előtte beoltottak. Erősen törtem a fejem, hogy lehet-e összefüggés a trombózis és az oltás között – ha hiszen az oltatlanok között is terjed!

Azt hiszem, rájöttem... Előre bocsátanám, én hogyan definiálom a vírust. Ezt nem olvastam sehol, de minden általam ismert ténnyel egybevág:


Egy élőlény számára bármilyen anyag vírus, ami ezt az élőt arra készteti, hogy azt a sajátjától eltérő másik anyagot szaporítani kezdje.

Rögtön hozzáteszem: szívesen veszek minden, akár ezt, akár a továbbiakat cáfoló bírálatot.

S még annyit: a kristály nem élő anyag, nem is szaporodik, csak növekszik! Az élő sejt azért kezdi el szaporítani a másikat, mert annak felépítése erősen hasonló hozzá. Azaz a sajátja helyett, „tévedésből" kezdi el szaporítani, megbontva ezzel egy rendkívül kényes egyensúlyt a sejt elrákosodása és elsorvadása között. A fertőzött sejt többnyire elpusztul, és kiszabadul belőle a megsokszorozott veszélyes anyag, a vírus is. Mivel Földünkön minden élő anyag fehérje (legalábbis tudomásom szerint), ezért a vírus is kénytelen fehérje lenni, egyébként nem volna aki/ami szaporítsa. Karikó Katalin, az mRNS-oltás feltalálója szerint, ebben az oltásban a Covid tüske fehérjéjét egy ún. „hordozó anyag” juttatja be az emberi sejtmagba, ahol az ember kezdi el azt szaporítani. Tehát kell egy „hordozó anyag”, hogy a tüskefehérjét szaporítsuk. Ha