top of page

Péteri Attila Árpád: Üzenetem Novák Katalinnak a PRIDE-ról!

Novák Katalinnak hivatalos oldalán. /FACEBOOK/ ’23.07.14. Péteri Attila Árpád/

Kedves Elnök Asszony! Mint negyedszázada aktív internetes koordinátor, számtalan levelet, véleményt, javaslatot, kérdéseket, egyben kéréseket kapok a világ 5 földrészén élő magyar Testvéreinktől. Bevallom, kezdek fáradni, de nem hagyhatom őket cserben, akik szívükön viselik az anyaországban történteket.

Egy régóta vajúdó, szombattól épp aktuális témakörben is sok kérést kapok, hogy továbbítsam nem egyetértésüket, pl. a szivárványos tüntetések engedélyezése tárgyában, az illetékeseink felé, figyelemfelhívás céljából.

Velünk, sokunkkal együtt, ők sem értik, miért nem lehet ezt a magánügyes provokációt zárt helyre száműzni, törvényileg?

Ha mi komolyan vesszük, hogy több mint 1100 éves keresztény ország vagyunk, miért maradnak szemet hunyva farizeusok, a törvényhozóink e régóta ellentmondásokkal teli témában?

A helyzet ugyanis a napnál világosabb! E nyugatról felelőtlenül és meggondolatlanul átvett szokás abnormális, természetellenes és megerősítem sokak jogos véleményét, ismétlem: MAGÁNÜGY!

Semmi keresnivalójuk e sajnos provokátorokká avanzsált erőszakoskodó törpe kisebbség tagjainak, felbujtóinak és vezéregyéniségeinek a nyilvános köztereken, utcákon, vagy bárhol, ahol kéretlenül megjelennek!

Egyedül a zárt, magánterületen való szerepléseiket lenne szabad engedélyezni, a törvény erejével!

Ennek alátámasztására tolmácsolom kinti Honfitársaink támogatandó kérését, akik

nem értenek egyet a gyengekezűséggel, a hivatalos szervek részéről és remélik, erre rájön előbb-utóbb az összes érintett illetékes is, és cselekednek, a régóta esedékes többségi akarat tiszteletben tartásával!

Ne legyenek kétarcúak, szemforgatók és főként ne éltessék érdemtelenül a kettős mérce uralmát!

A MAGÁNÜGY, az magánügy, semmi köze a többségi társadalomnak ahhoz, ki milyen identitású! Ezzel kérkedni neveletlenség, ami senki részéről semmilyen indokkal NEM TÁMOGATANDÓ ! Egy szó, mint száz, erkölcsileg védhetetlen!

Kérjük, gondolja át az eddig történtek majd mindegyik alkalommali, botrányokkal "színezett" eseményeit, és álljanak a sarkukra! Ön is éljen javaslattételi jogával! Forduljon a kormányhoz és a parlamenti képviselőinkhez!


Magyarul, szigorúan zárt körben engedélyezzék a jövőben rendezvényeiket e közösség tagjainak és szimpatizánsainak! Felhíva a figyelmüket, hogy ez az év az utolsó, hogy a nyilvánosság előtt okozzanak méltatlan közfelháborodást, a magyar szokásrendtől eltérő, idegen, erőszakosságon alapuló vonulásukkal!

Előre is köszönjük belátásukat! A közízlés tisztaságának államilag garantált megvédése érdekében!
763 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg