top of page

Soros György és körei állnak Budaházy György brutális ítélete mögött

Ma tartalmas felszólalásokkal, méltóságteljesen lezajlott a Budaházy György melletti rokonszenvtüntetés a Gyorskocsi utcai büntetés-végrehajtási intézet mellett. Többek között felszólalt Budaházy Edda, Gaudi-Nagy Tamás, Drábik János, Beke István, Toroczkai László. Később részletesebben beszámolunk róla, most csupán annyit jegyzünk meg: az egészre nem került volna sor, ha a vadhajtasok.hu alább ismertetendő cikkének szóban forgó bíráját nem támogatták volna azok a bizonyos körök, amelyek kicsinyes személyes bosszúja kiélésére bátorították őt, és ha a sorozatban kétharmados erőfölénnyel hatalomra jutó magyar kormány képes lett volna szembeszállni ezekkel a háttérhatalmi erőkkel. Joggal jegyezte meg – nem kis iróniával – Beke István, hogy még szerencse, hogy a terrorizmus koholt vádjával a román igazságszolgáltatás ítélkezett felette, a románoktól kapott öt évet s ült le négyet, mert ki tudja, mennyit kapott s ült volna a magyartól. (a Szerk.)


Telex, TASZ, EJEB, Sajó: úgy tűnik, Soros György szellemisége lengi körül Ignácz Györgyöt, a Budaházy-ügyben ítélkező bírót.
Egyesülete honlapjának tanúsága szerint Ignácz György szerepelt egy a TASZ által rendezett pódium-beszélgetésen. Egy másik rendezvényen pedig, amelyen Ignácz szintén pódiumon ült, a gyurcsányista Dull Szabolcs, a Telex.hu főszerkesztője volt a moderátor. A bíró ráadásul a Soros által "megszállt" szervezet, az Emberi Jogok Európai Bírósága anyagait ajánlgatja "a tisztességes tárgyaláshoz való jogról" kioktató útmutatóként. "Bírák a társadalmi tudatosságért" Ignácz a honlapja impresszuma szerint annak főszerkesztője, valamint a Res Iudicata, Bírák a Társadalm​i Tudatosságért Egyesület elnöke. De vajon miért és hogyan óhajtják az egyesületbe tömörülő bírák elősegíteni a "társadalmi tudatosságot"? Az egyesület deklarált célja szerint: "A Res Iudicata Egyesületnek az alapszabályában megfogalmazott célja, hogy szakmai tájékoztató és ismeretterjesztő tevékenysége útján elősegítse a társadalom jogtudatosságának és a jogállami értékek elfogadottságának növelését, a bírói hivatás elismertségének mélyítését és az igazságszolgáltatásba vetett közbizalom növelését. [...]" Kétségtelenül mélyíti a bírói hivatás elismertségét és növeli az igazságszolgáltatásba vetett közbizalmat a botrányos verdikt mellett ez a vérlázító bírói stílus is: „nyugi, nem kell feleslegesen hisztériázni!”, valamint: "kifelé!” A "jogállamiságra" még visszatérünk... ​Alábbiakban nyilvános forrásokból származó információkat közlünk Ignácz 'Kifelé' György sorosista köreiről:


TASZ-rendezvény A Budaházyt legutóbb elítélő bíró, Ignácz György előadóként részt vett a "Drogmentes (?!) Magyarország Megafon est" elnevezésű rendezvényen, amit a TASZ szervezett. Erről is Ignácz egyesületének honlapja tanúskodik. A TASZ témafelvetése többek között az volt, hogy hatékonynak bizonyult-e a drogtörvények törvényi szigorítása. Ignácz kvázi "drogbíróként" az ítélkezési gyakorlatról is értekezett. Érdemes megnézni a videót... A TASZ egy Soros-szervezet:


"Magyarországon az összes NGO, például a Helsinki Bizottság vagy a TASZ is financiálisan a budapesti OSI-tól függenek, amely a Soros-hálózat magyarországi helytartósága." (Pesti Srácok) Dull Szabolcs, Telex Egy másik rendezvényen, amelyen Ignácz a pódiumról osztotta a színtiszta libernyák szívjóságot, Dull Szabolcs, a Telex.hu főszerkesztője volt a moderátor. A Budaházy-ítélet szemszögéből nézve ironikus, hogy a kerekasztal-beszélgetés címe "Rácsok mögött ártatlanul" volt...


Ismert, hogy Dull egy lebukott gyurcsányista "újságíró":


"Nem tagadta Dull Szabolcs, hogy Gyurcsánynét hívogatta." (Pesti Srácok)


(...)


Érdekes, hogy a tisztességes tárgyaláshoz való jog kapcsán az ECHR anyagait ajánlja útmutatónak Ignácz, miközben az ECHR (magyarul EJEB) egy köztudottan Soros által "megszállt" szervezet:


"Az utóbbi időkben ismertté vált egyik kutatás az EJEB 2009 óta hivatalt betöltött száz bírójának életrajzát és az egyes bírák különböző civil szervezetekkel tartott kapcsolatait vizsgálta meg.


A SZÁZ NÉV KÖZÖTT TÖBBEN A SOROS GYÖRGY AMERIKAI ÜZLETEMBER ALAPÍTVÁNYI HÁLÓZATÁHOZ KÖTHETŐ NGO-KKAL ÁPOLTAK SZOROS KAPCSOLATOT, S A KUTATÁSRÓL SZÁMOT ADÓ SZERZŐ KÖZÖTTÜK EMLÍTI A MAGYAR SAJÓ ANDRÁST, EGYETEMI TANÁRT, A SOROS-HÁTTERŰ KÖZÉP-EURÓPAI EGYETEM (CEU) EGYIK ALAPÍTÓJÁT IS." (Origo)


"Sajó András a Soros-hálózat vezérlőpultjánál ült hosszú évekig, majd a Gyurcsány-kormány ejtőernyőseként – ahogy erről már több orgánum is beszámolt – Strasbourgban landolt, ahol az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) bírája lett. Strasbourgi pályafutásának utolsó két évében, már az EJEB második legbefolyásosabb embere volt, alelnökként tevékenykedett. Grégor Puppinck francia jogtudós már számos tanulmányában felhívta rá a figyelmet, hogy a Soros-hálózat teljesen rátelepedett az EJEB-re. A nemzetközileg elismert jogász szakember szerint Sajó András a strasbourgi Soros-befolyás kulcsembere; Soros alkalmazottjaként és jó barátjaként mutatja be írásaiban a magyar akadémikust." (Pesti Srácok)


(...)

 512 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page