top of page

Szavazz négy nemmel a gyermekekre acsarkodó téveszmék ellen! (frissítve!)


Katt alul a képre!

Nemzeti Filmkészítők Egyesület


Az április 3-i népszavazáson négy nemmel parancsolhatnak megálljt a normalitáspárti magyar polgárok a genderlobbi kártékony, család-, illetve nemzetromboló és egyre agresszívabb támadásának.

A sorosista balliberális oldal (pártok és álcivil NGO-k hálózata) e közben sunyi és antidemokratikus módon érvénytelen szavazatra buzdít, aljas szándékaikat nyíltan most nem vállalják fel, de ez ne tévesszen meg senkit. Céljaik egyértelműek: globalista megbízóik akaratának megfelelően fel akarják számolni a nemzetünk kötőszöveteit jelentő nemzeti, hagyományos nemi és keresztény identitást.

Gyermekeink és nemzetünk megvédése érdekében tehát minden jóérzésű, normalitáspárti honfitársunknak el kell mennie április 3-án és a nemzeti erők választási támogatása mellett a mind a négy népszavazási kérdésre nemmel kell a gyermekeink megvédésre érdekében szavazni ! A kampányfilmben a népszavazási kérdésekre adandó négy nem mellett állnak ki az következő közéleti személyiségek:

- Balogh Bence , a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom fővárosi elnöke, - Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője, - Budaházy György hazafi (jelenleg koncepciós terrorváddal elsőfokon 17 évre elítélve, letartóztatásban) - Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, - Kónya Dorottya, HVIM aktivista - Dr. Téglásy Imre, az Alfa Szövetsége elnöke.

A népszavazással egyidejűleg április 3-án tartandó választáson nem engedhetjük át a hatalmat nemzetrontó erőknek, mert annak a magyarságra nézve végzetes következményei lennének ! Kérjük, segítse a normalitáspárti népszavazási kampányt e videófelvétel (mindkét link) és üzenet minél több helyre történő eljuttatásával Isten óvja és vezesse Magyarországot ! Nem engedünk a magyarok jogaiból ! Szabadságot Budaházyéknak ! Honfitársi üdvözlettel: Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője Telegram: t.me/nemzetijogvedok E-mail: njsz@nemzetijogvedo.hu

360 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page